Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eğlencelik çerez tadında bir film,
çıktığınızda aklınızda çok fazla şey kalmıyor ama fena değil,güldük,bol küfürlüydü,bu filmin ikinciside olacak sanırım,oda çinde geçecek anladığım kadarıyla......
arog,gora gibi iki iki gider artık........
Seyirciyi suruklemeyen,bol kufurlu, coluk cocukla gidilemeyecek, Cem Yilmaz'i bir, iki zeki esprisi disinda asagiya ceken, Zafer Algoz'un cok basarili oldugu ama dekor, cekimlerin cok hos oldugu bir film, sonuc olarak nasil bu kadar ilgi goruyor aklim almadi.
o kadar da iyi değil.bence diğer filmleri daha komikti.bir de seyirciler küfürlü konuşmalara nasıl gülebiliyorlar anlamış değilim.bana komik gelmedi.kızılderelilerin aralarına katılması falan espiriler var ama dediğim gibi çok komik değildi.
yürüyen coni diye de anılan johnie walker marka viskinin namına yaraşır biçimde vücuda gelip filmde rol alması, at- kelebek delikafadulden esprisi ,kentucky'e atıflar hoştu... en iyisi şüphesiz gay kovboy ile şerifin diyaloğuydu delikafadulden
küfre gelince, ben rahatsız olmadım, filmde küfür duyunca hayatımda oradan buradan ilk defa küfür işitmişçesine tepki vermem. filmi beğendim
çoluk çocuk gidilecek film değil tabi ki, çünkü çocuk filmi olmadığı için çocuklar kurguyu, konuyu anlamayacaktır...
herhangi bir yetişkin filmi için, üstelik 7+ yazan bi film için izleme kriteri çocukla gidilip gidilmeyeceği değildir benim için, çocuklarla mevcut çocuk filmine gidilmesi kanısındayım...
geçen hafta sonu gitmeyi istedik ama olmadı..en yakın zamanda izliycem bakalım
arog'u beğenmemişdim...bundada hayal kırıklığı yaşamam umarımboshayallersmile
izleyip yorumum yazarım..
beklentimin çok altındaydı.ama yinede eğlendim ben.bazı esprileri çok güzeldi.çok vasat sayılmaz.nişanlım hiç beğenmedi.niyeyse artık o recep ivedik ayısını seviyor.dürt gözle bekliyor.içindeki yaratığı ortaya çıkartıyor bence o film.zira gittikten sonra bir ay o esprileri yapacak arkadaşlarıyla.
ya da şöyle söyleyeyim.evet,küfür hayatımızın bir parçası,normal ve sıradan bir şey gibi gelebilir.ama,ben küfüre dayalı espirileri sevmiyorum,bu tarz espirilere gülemiyorum.bana göre komik değildi.
dün akşam gittim en sonunda. çok büyük beklentilerle umutlarla gittim ama bu kesinlikle benim hatamdı, insanlar cem yılmazın filmlerinde gösterilerindeki gibi her dakika gülmeyi bekliyo heralde o yüzden aradığımızı bulamıyoruz, yanlış bişey tabii bu bi film sonuçta ortada bi senaryo var. bir kere zafer algöz'ü kutluyorum, hiç sevmezdim o adamı, tahammülüm yoktu ama türk sinemasının unutulmaz ismi Vahi Öz konuşması inanılmaz olmuş gerçekten, tam bir orta anadolu şivesi ve kelimleri, o bakımdan iyi bi ioyunculuktu. filmde kahkaha attığım çok güldüğüm iki yer oldu, birincisi ilk yarının sonundaki kelebek muhabbeti :))) karnıma ağrılar giriyodu neredeyse, diğeri de çadırdaki ot sahnesi oldu. onun dışında bi çok yerde tebessüm ettim. evet filmi çok beğenmedim ama gittiğime de pişman değilim, iyi oldu güldük eğlendik hoş vakit geçirdik. yerli yersiz çok küfür vardı özellikle zafer algözün kasaba şerifi rolünde. ama orta anadolu insanını taklit ettiği için aslında çok da aşırı değildi, çünkü o amcalar hakikaten öyle:))) bir de barda poker oynarlarken yine zafer algözün "yancıların hesabı ayrı olsun yeter gari bu kaçıncı kayfe" cümlesi beni benden aldı uzak diyarlara götürdü, allahım bu nasıl bi gözlem yine de seviyorum seni cem yılmaz ne yapsan izlerim inanılmaz bi zekan var, bu arada vücut da fena değilmiş kollar mollar )
Ben Yahşi Batı'dan çok fazla şey beklemiyordum açıkçası. Beklediğim gibi de oldu. Ayrıca Cem Yılmaz Recep ıvedik izleyicisine ulaşmak için onun küfür seviyesine inmiş. Ayrıca filme 13 yaş sınırı baştan gelmeliydi. Benim gittiğim zaman yoktu. 12 yaşındaki çocuklar arkamda oturuyordu. Bazı sahnelerde açıkçası mahçup oldum!
Cem Yılmaz gibi zeki ve kendini geliştirebilen birinden daha iyi işler beklerdim doğrusu.