• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yahşi cazıbe bitti mi........

ugurbocuuu

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
8.331
18.322
448
Kayseri
arkadaslar sabahları bu dizinin tekrar bölumlerı yayınlanıyo öncelerı ızlememiştim şimdi sabahları izlıyorum çok sevdım bu dizi bıttı mı yenı bölümlerı yok sanırım final oldu mu?

o dızı fınal oldu hatta fınalı cok sacma cazıbe meger dolandırıcıymış kemalıde dolandırmış kacmış her ulkeden erkeklerı dolandırmış kemal sonucta sımgeyle evlendı barışta sımgenın arkadasıyla evlendı sımgenın babasıda hep kırmızı gıyen kadın var ya (hep kınyas dıyen kadın) onla evlendı bu arada hepsı aynı anda dugun yaptı

çok saçma bir finaldi cazibe ne fettanmış ferhundeden beter:1::1:

o dızı fınal oldu hatta fınalı cok sacma cazıbe meger dolandırıcıymış kemalıde dolandırmış kacmış her ulkeden erkeklerı dolandırmış kemal sonucta sımgeyle evlendı barışta sımgenın arkadasıyla evlendı sımgenın babasıda hep kırmızı gıyen kadın var ya (hep kınyas dıyen kadın) onla evlendı bu arada hepsı aynı anda dugun yaptı
ay tesekkür ederım canım cevabın için görmemişim benzer bı konu acılmış orda yazmışlar bitti ve cok kotü bi fınal oldu dıye......
çok saçma bir finaldi cazibe ne fettanmış ferhundeden beter:1::1:
evet canım bu kızı pek sevmezdım ama dızıde nasıl iyi bi kadın bu diziyle sevdım cok saçma bı fınal olmus......

Back
X