Yahu hiç mi yüzü gülmez bir insanın

Kahveli_okur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
320
58
28
Arkadaşlar bir günde güzel konu acsam zaten sasarim..

İş iş diye kendimi yirtiyordum belki hatırlarsınız marketlere bile başvurdum sanayiye gittim başvurdum.

Aslında 87 puanla 1 buçuk senedir atama bekleyen bir hemsireyim.

Allah nasip etti bir huzurevinde hemşire olarak iş buldum çalışma saatleri 24 24 yani 24 saat calsiiuorsun 24 saat izinlisim neyse eyvallah dedim 6 aydır calisiyorum.

1700 alıyorum, çok iyi bir calisanim. Kendimde farkındayım onlarda farkındalar ve gitmemem için bana böyle zam yaptılar yani maaş maaş değil biliyorum ama 1500 du 1700 oldu neyse.

Çalışanları seviyorum hiçbir problem yok hepsi iyi hos.

Yalnız patron huzurevinde yaşıyor.. ahlaki açıdan bir sıkıntım yok ama aile gibiler personeller ile..

Birbirlerine çok guveniyorlar ve patron personellerinin çıkıp gitmeyecegine adı gibi emin.. benimde orada kalıcı aileden biri olmamı istiyor.

Atama bekledigimi tabiki söylemedim.
Burada çalışan bir personel vardı hemşire her işi ona yikmislar oraya alınan çöp posetinden tutunda ilaçlardan ailelerden hasta hastaneye gitse o hemşire gidiyor sürekli orda kalıyor idareden sorumlu bilgisayardan sorumlu.

Bu hemşire bizi yerine buldu (benle beraber bir kız daha girmişti ikimizde kaldık ) baktı biz gitmiyoruz fırsat bu fırsat dedi ve istifa etti. Tüm işler bana kaldı 1 hafta da bana her şeyi öğretmeye çalışıyor ve her şeyden sorumlu oldum her an arayabilirler çağırabilirler, bir de utanmadan her şeyi öğren sonra tek tek soracağım diyorlar ben bu iş yerinden çıksam gitsem burayı kim idare edecek kimse yok benden başka ? Yani gerçekten bu yasadigim hayat nasıl hayat hiç mi yüzü gülmez bir insanın

Sizden sonra kimin idare edeceği patronun sorunu

GerGerçek öyle ve bana diyorki ben seni okutacagim tüm masrafın bende seni evlendirecegim de yani tek istediği gitmemem ve her sey bana yıkıldı her şey aklınıza gelebilecek her şey. Gerçekten oturup ağlamak istiyorum

GerGerçek öyle ve bana diyorki ben seni okutacagim tüm masrafın bende seni evlendirecegim de yani tek istediği gitmemem ve her sey bana yıkıldı her şey aklınıza gelebilecek her şey. Gerçekten oturup ağlamak istiyorum
Atanma şansınız var mı?
Gerçekten gitmemenizi isteyip bu kadar da iş veriyorsa maaşınızı çok daha fazla artırmalı. Psikolojik olarak sizi etkilemeye çalışıyor okutacağım, evdlendireceğim diyerek. Belki yapar gerçekten ama o iş o paraya yapılmaz.

Ne derse desin söylesin geç git..

Benim üniversiteden sonra ilk girdiğim firmadaki patronum da benimle ilgili planlarını anlatırdı. Tecrübesizsin ya bir nevi yatırım yapıyor işte. Joker eleman ol diye uğraşıyorlar..
Ama ne oldu? Bir lafla işten çıktım üstüne 4 firma değiştirdim. Şimdiki firmada 8.yılım :)
İnşallah atanırsın. Senden sonra ne olacağını onlar düşünsün senin problemin değil.. Tecrübe kazanıyorsun işte..

Ne derse desin söylesin geç git..

Benim üniversiteden sonra ilk girdiğim firmadaki patronum da benimle ilgili planlarını anlatırdı. Tecrübesizsin ya bir nevi yatırım yapıyor işte. Joker eleman ol diye uğraşıyorlar..
Ama ne oldu? Bir lafla işten çıktım üstüne 4 firma değiştirdim. Şimdiki firmada 8.yılım :)
İnşallah atanırsın. Senden sonra ne olacağını onlar düşünsün senin problemin değil.. Tecrübe kazanıyorsun işte..

Aynen öyle valla önüme bir şey ciksinatama gibi veya daha iyi bir yer çıkıp gideceğim beni joker elaman yapmak istiyor bir hayalleri var çok akıllı insallah atanirimda kurtulurum nasıl bir şeyin içine düştüm benim derdim su ben gidince orada kim kalacak yani hastaları düşünüyordum çünkü bir şeyi sadece ben biliyorum ve gidersem ne olacağı

87yle düşük ama belki atanrsnz . cok cok abartmssınz memnun değilseniz çıkarsınız ne yani yüzün gülmeyecek birşey yok sanki.

Tam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende

Tam olarak anlayamadimanl dediğinizi ama korkum şu ki inanılmaz guveniyorlar yarın çıkıp gitsem yeni gelen hemşire bile olsa ona işi öğretecek kimse yok ne yapacaklar oradakiler diye düşünüyorum bende
Yeni mezun musun?. Özel sağlık sektörü bunları düşünmeyecek kadar yıpratıcı bence. Sende cok düşünme sana zarar.İşlerine gelmesin bi onlar seni hiç düşünmez

Ya sizin gibi meslektaşlarıma hem kızıyorum hem üzülüyorum bir hemşirelik maaşının bu denli az olması bu maaşı kabul eden bizlerin suçu ben de hemşireyim sizin çalışma şartlarınızı kabul etmedim daha rahat bir işim var ve sizin aldığınız maaş da maaş değil yıllardır 24 tuttum son 5 aydır tutmuyorum tüm vücut dengem yerine geldi bozuk olan kan fonksiyonlarım düzeldi çünkü gece uykusu alıyorum. İlerisi için vaad veren bu kurumu bırakın mesleğinizz için iyileştirme yapın lütfen! Kendiniz için

Ya sizin gibi meslektaşlarıma hem kızıyorum hem üzülüyorum bir hemşirelik maaşının bu denli az olması bu maaşı kabul eden bizlerin suçu ben de hemşireyim sizin çalışma şartlarınızı kabul etmedim daha rahat bir işim var ve sizin aldığınız maaş da maaş değil yıllardır 24 tuttum son 5 aydır tutmuyorum tüm vücut dengem yerine geldi bozuk olan kan fonksiyonlarım düzeldi çünkü gece uykusu alıyorum. İlerisi için vaad veren bu kurumu bırakın mesleğinizz için iyileştirme yapın lütfen! Kendiniz için

Evet ancak şu anda çıkacak bile olsam yapacak işim yok bari önüme iyi bir fırsat gelsin de öyle çıkayım ne yapayım şaka gibi ağlanacak halime gülüyorum.

Yeni mezun musun?. Özel sağlık sektörü bunları düşünmeyecek kadar yıpratıcı bence. Sende cok düşünme sana zarar.İşlerine gelmesin bi onlar seni hiç düşünmez

Aynen öyle o bahsettiğim işten çıkan hemşireyi bir kalemde silip attılar beni yerine koymaya çalışıyorlar baksaniza.

Yaşadığınız yer neresi iş bulmak için birçok siteler var bende hele istanbul’da bu çalışma temposuna çok rahat iş bulablirsiniz.

Allah Allah oysa çok özel var Ankarada diye biliyorum ben tabi iş olanaklarını bilmiyorum sitelerde rastlıyodum ama. İstanbulda yada iş olanağı olan biyerde çalışmayı düşünmüyor musunuz lojman oluyor çoğu hastanenin

Yanlış anlama da sana ne? Patron düşünsün. Tüm işi sana kitleyip üç beş kişilik iş yaptırıp da 1700 tl veren kendisi. Az yesin de kendine uşak tutsun, tövbe yarabbim. Bence yeni iş bakmalısın, kurtuldun kurtuldun. Yoksa sen bu vicdanla atansan da gitmezsin.

Back
X