Yaka silktiren komsu.

Boşuna dememişler "ev alma komşu al" diye.
Atasözü
Ev alma, komşu al

1. Ev alacak kimse için komşular evden daha önemlidir. Komşular kötü ise, en güzel bir evde bile rahat oturulamaz.

Yan komşularim hasta ne kadar konuşsak anlatılmaz bütün apartman yaka silkti ama yok kadın hafif sizofren gibi evime gece girip tabak çatal çalıyorsun diye üzerime yürüdü sonra başka komşulara saldırdı bende anlar sandım kocasi ile konuştuk o daha dengesiz çıktı bir de yan komşum benim bunlar en son bir gün benim kafa attı kadına bağır çağır tüm apartmana rezil ettim şimdi konuşmuyor hayatta görebileceğin en kibar insan bile bir nokta sonra cildirabiliyor demen o ki biraz dişini göster yoksa hep üstüne geliyor bu tipler korkuyorsunuz sanıyor

Her deliyi bir agaca baglamaya kalksan, agac yetmiyecek, memleket deliyle doldu derdi annem, böyle insanlar icin, en iyisi duymamazliktan gel.

Yönetici kim?

Ne diyor bu durumlara?
Binalarda yönetici olmak zorunda, belirli surelerde toplanti da zorunlu. Uzlasma olmazsa belediye ilgileniyor.

Bu komşulu başlıkları hep inşallah ben değilimdir diyerek açıyorum her seferinde
Çok şükür bu sefer de ben değilmişim

GeyikliGece , nasıl belediye ilgileniyor? ben polis, zabıta hepsini denedim. Ben de artık camları açıp görgüsüz insanlar ne biçim öğretmen bu diye bağırıyorum, biraz rahatladım. Bazı insanlar medeniyetten anlamıyor.

Bina yonetimi yoksa belediye disardan yönetici atayip aidat tahsilatini yaptiriyor. Ortak alanlarin kullanim, esit bolusulmesi konularini hallediyor. Peyzaj temizlik islerini hallediyor. Biri uyumsuzluk yaptigi zaman yonetici hakem gorevi goruyor.

Siz sanirim sikayetten veya kavgadan bahsediyorsunuz. Onu bilmiyorum. Sikayette de aslinda polis de zabita da geliyor. Bizim binanin tüm bahcesi bana ait. Sikayet etmislerdi. Tapudan incelendi sadece olmamasi gereken tarafa kapi acmisim onu kaldirmamizi istediler. Bisiye aykiriymis mimari planda yokmus falan filan. Duvar ordurttuk hala 6 ayda bir denetime gelir bakar giderler kapiyi geri koyduk mu diye.

Aizde onlara iftira atin karsiligini verin tamam ahlakli bir yok degil ama mahkeme boyle seylerle ugrasirmi bilmemki adam oldurene zor bakiyolar neyse yapacak sey takmamak ve size laf soyledikelrinde misliyle karsiligini vermektir gurultu falan yapiyolarda polis cagirin kapilarina sikayetci falan olun belki sizle ugrasmayi birakir terbiyesizler

Her zaman soylerim herkesin anladigi dilden konusmak gerektigini.
Deli deliyi gorunce sopasini saklar derler.onlar cirkefse siz iki kati cirkef olacaksiniz.
Bu isler boyle cozulur degilse ugrasir durursunuz ya da oncekiler gibi evi satar gidersiniz siz de.

Sizde apartmanda mi oturuyorsunuz?biz 4 katli bi apartmanin giris katinda oturuyoruz.bu durumda bahce gibi ortak alanlar hepimize ait olmuyor mu?nasil tum bahce size ait anlayamadim.eger boyle bisey varsa arastirip gerekirse ortak alanlarimiza bile tel cekeriz bize ait olan yere.en azindan resmi olarak yaparsak bisey gelmez ellerinden.

Tum bina bir olup mahkemeye verin ev satisi sonucu cikiyor ,onlara latlanmak zorunda degilsiniz ,

Bugun yıllardır İcimde biriktirdiğim herseyı kusup tum komsularımla ılıskımı kestım
Zaten gorusup cok sevip harıka vakıt gecırmıyordum, merhaba merhabaydı.
Artık o da kalmadı onu da istemiyorum.

Anladıkları dılden konusun. Rıca falan degıl.

Sizde apartmanda mi oturuyorsunuz?biz 4 katli bi apartmanin giris katinda oturuyoruz.bu durumda bahce gibi ortak alanlar hepimize ait olmuyor mu?nasil tum bahce size ait anlayamadim.eger boyle bisey varsa arastirip gerekirse ortak alanlarimiza bile tel cekeriz bize ait olan yere.en azindan resmi olarak yaparsak bisey gelmez ellerinden.

Apartmanda oturuyorum. Muteahitten alirken bahce bize ait olacak diye alindi. Tapuda bu sekilde islenmis. Proseduru nedir bilmem, evim esasinda kayinvalideme ait. Bir sey soylenmediyse ortaktir diye dusunuyorum.

Sizde agir psikopatmissiniz

konu sahibi asla iftiraya basvurmayin kötü insan herkesin karsisina malesef cikiyo onlar gibi davranirsaniz bir farkiniz kalmaz kendi haklarinizi sonuna kadar kullanin gerekirse polise sikayet edin tartisirken ses kaydedin eger baska komsular varsa ortak olup konusun beraber sikayet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…