• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakaladım ve Boşanıyorum.

avukat tuttum, dilekçe mi verdim ama avukattan zaman istedim. Bu zaman zarfında bir sürü toplantı vs.. gerçekleşti, aile büyüklerimle böyle bir karar verdik.

Şimdi kaybetme korkusu var.

Ama çok zarar aldık, psikolog 3 ay kısa bir zaman en az 6 ay geçmesi lazım bir şeylerin düzelmesi için dedi.

tabiki öyle.
eşin gerçekten pişmansa ve seni mutlu etmeye çalışırsa yaraların daha çabuk kapanır belki.
en değerli sensin ve senin hiç bir suçun yok. üzülmesi gereken sen değilsin o.
ben şimdi ne yapacam diye düşünmesi gereken de o.
ona bir şans vermişsin. kendinede ver aynı şansı kendini üzme

evet pişman. üç aydır bir yanlışını görmedim, her zaman itinalı davranıyor Allah bozmasın.

Eskiden telefonu şifreli, her şeyi gizli kapaklıydı, şimdi her şeyi yüzeyde, tüm şifreleri bende. :)

seviyor ama nefrette ediyorum.

Eskiden konuşamazdık, şimdi konuşuyoruz, kavga etmeden beni derdimi dinliyor. Aramız iyi, işsizliğin vermiş olduğu gerilimden başka.

Son düzenleme:
zor olanı seçmşsiniz. keşke ailenizle yaşasaydınız. insanın bazı şeyleri unutması mümkün olmuyor. bir ömür boyu şüpheyle yaşamak.
Allah yardımcınız olsun

Amin çok teşekkür ederim, her gün şüphe ile yaşamak her gün ölmek demek biliyorum :(

evet pişman. üç aydır bir yanlışını görmedim, her zaman itinalı davranıyor Allah bozmasın.

Eskiden telefonu şifreli, her şeyi gizli kapaklıydı, şimdi her şeyi yüzeyde, tüm şifreleri bende. :)
Çok üzülerek yazıyorum;
Siz onun yanındayken sağlıklı düşünemeyeceksiniz.
Önemli olan mutluluğunuz.
Fakat bu kararınızın uzun vadede mutluluk getireceğine buradaki kimse içten içe inanmıyor.
Bence bazı şeyleri kesinleştirmeden önce bekleyin.
Sevgiler.

Belki yuh nasıl kabullenebiliyorsun diyorsunuz ama... çok düşündüm aile büyüklerimle çok istişare ettim.

Onun pişman olduğunu herkes gördü ve bir şans verdim.

Hala birlikteyim, affettim mi hayır.. 3 ay oldu neredeyse, daha dün gece yine kustum ona, gece uykusu kaçtı ağladı/ağladık.

Bir insan aklı selim olacak her zaman bunu derim, ben hala bu konu hakkında hakkımı helal etmiyorum ve üzerinde o kadar büyük ahım var ki, işini kaybetti, dibe vurdu resmen. üzülüyor muyum hayır!

Psikologa gidiyorum, madem yanındasın affet, iyi bir eş olmaya kendi eksiklerini gidermeye çalış diyor. Bir çok aile danışmanında da bunu duyuyorum, kendi eksiklerim var biliyorum ama hep onu affedemediğimden oluyor.

Şimdi ağzımın içine bakan bir eşim var, hep alttan alıyor, hiç sinirlenmiyor ama ne fayda ruhum karanlıkta sanki.

Arkamda olan bir babam, beni destekleyen bir ailem olsaydı eminim boşanırdım ama, babam eşimden beter, şuanki rahatlığımın yarısını boşanınca yaşayamam adım gibi eminim. Ailem yalnız yaşamama izin vermez, onlarla da yaşayınca bana hiç huzur vermezler.

Ben bunu nasıl atlatacağım :(

Hem şaşırdım hem de üzüldüm.

Ben yuvalar yıkılmasın taraftarıyım hep ama aldatma hariç.

Konuyu takip ediyordum ve boşanmış olacağınızı düşünüyordum.

Keşke aileniz arkanızda olsaydı, sanırım ekonomik özgürlüğünüz de yok.

Hayırlısı ama ben beceremeyebilirdim, Allah güç ve sabır versin.

Belki yuh nasıl kabullenebiliyorsun diyorsunuz ama... çok düşündüm aile büyüklerimle çok istişare ettim.

Onun pişman olduğunu herkes gördü ve bir şans verdim.

Hala birlikteyim, affettim mi hayır.. 3 ay oldu neredeyse, daha dün gece yine kustum ona, gece uykusu kaçtı ağladı/ağladık.

Bir insan aklı selim olacak her zaman bunu derim, ben hala bu konu hakkında hakkımı helal etmiyorum ve üzerinde o kadar büyük ahım var ki, işini kaybetti, dibe vurdu resmen. üzülüyor muyum hayır!

Psikologa gidiyorum, madem yanındasın affet, iyi bir eş olmaya kendi eksiklerini gidermeye çalış diyor. Bir çok aile danışmanında da bunu duyuyorum, kendi eksiklerim var biliyorum ama hep onu affedemediğimden oluyor.

Şimdi ağzımın içine bakan bir eşim var, hep alttan alıyor, hiç sinirlenmiyor ama ne fayda ruhum karanlıkta sanki.

Arkamda olan bir babam, beni destekleyen bir ailem olsaydı eminim boşanırdım ama, babam eşimden beter, şuanki rahatlığımın yarısını boşanınca yaşayamam adım gibi eminim. Ailem yalnız yaşamama izin vermez, onlarla da yaşayınca bana hiç huzur vermezler.

Ben bunu nasıl atlatacağım :(
Allah size sabır versin ya...Kendi hayatınızı kuramaz mısınız? İlla ailenizle yada kocanızla mı olmak zorundasınız?

Çalışıyorum, kendi ayaklarımın üstünde durabilirim ama ailem yalnız yaşamama izin vermez, ama çok sorunlu bir aile inanın onlarla yaşayamam bende. Şimdi evliliğimi düzeltme çabasındayım.

Allah sabır versin buna nasıl alışılır nasıl kabul edilir bilemiyorum

Çok çok ama çok üzülürek söylüyorum ki onu affetmekle çok büyük bir hata yapmışsınız...Aldatmak bir ruh hali değil karakterin dökülüş biçimidir ve üzülerek söylüyorum ki tekrarlanacak...Eğer nişanlıyken yakalamamış olsaydınız belki bir sans daha verin derdim ama ama bu ikinci olmuş :( ... Aynı şeyleri tekrar yaşamamanız ümidiyle...

Çalışıyorum, kendi ayaklarımın üstünde durabilirim ama ailem yalnız yaşamama izin vermez, ama çok sorunlu bir aile inanın onlarla yaşayamam bende. Şimdi evliliğimi düzeltme çabasındayım.
bir yaşa gelmişsiniz. aileniz size karışamaz. böyle bir hakları yok.

Son düzenleme:
Huylu huyundan vazgecmiyor ve yaşayacakları dakikalık heyecan uğruna hem kendinin hem karşıdaki insanın hayatını mahvediyorlar.sonrası pişmanlık...Güçlü görünüyorsunuz gercekten.Allah kolaylık versin ...

Bir daha böyle bir şey olduğunda, beni kaybedeceğinden emin. Bende eminim, bir dahası YOK!

Ve

Geçen yine konuşurken bir örnek verdi; Bir mağaradasın içerisi kurtlarla dolu ve içeriden % 1 şansla kurtuldun, sence bir daha mağaranın içine bir daha girer misin?

Ben % 1 şansla seni geri kazandım ve o kurtların içine kendimi bir daha atmam dedi.

Son düzenleme:
Baştan beri konunu takip ediyordum ve ayrıldığını düşünüyordum.
Zor yolu seçmişsin umarım herşey istediğin gibi olur.
Bu tür affetme olaylarında bir daha tekrar eder etmez allahtan gayri kimse bilemez umarım tekrarı olmaz
AMA Bence sen onu değil onu affettiğin için kendini affetmelisin
Çünkü onu istediğin için değil mecbur olduğun için affetmişsin.
kötünün iyisini seçmişsin
Umarım bundan sonrası çok güzel olur ALLAH YARDIMCIN OLSUN

AMA Bence sen onu değil onu affettiğin için kendini affetmelisin

Aynen öyle, kendimi affedemiyorum :(

Back
X