Yakı ile hamile kalmak ....

crayzyy33

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2008
606
33
318
Ankara
bir konuda bahsetmiştim ve sık sık özel mesaj almaya başladım...bende başlık açayım istedim bu konu da boshayallersmile
kızlar hiç bir sorunu olmayıp da hamile kalamayanlar için yakı yöntemini denemelerini tavsiye ederim ....benim annem bana bende oğluma bu yöntemle hamile kaldım ...........
ayrıca bir arkadaşım ve onun bir komşusu da bu yöntemle hamile kaldı ....
evlat hasreti ile yanım tutuşan çiftlere bir yardımda bulunmak istedim kimbilir belki de sizlere de vurur piyango :lepi::lepi::lepi::lepi:

şimdi eczaneden 3/5 lira en fazla yakı
yakıyı genelde bel ağrılarında ayak kol burkulmalarında kullanırız ....ama bu farklı tabiki sadece belimize yapıştırıcağız tam kalçaların haman üst kısmına hiç bir şartı yok istediğiniz zaman ilişki sırasında takılı olsun olmasın hiç farketmez adet öncesi sonrası o da farketmez
hadi başarılar kolay gelsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

buarada konuyu yanlış yere açmışım yetkili arkadaş gebe kalamayanlar böülümüne taşıyabilirmi acaba bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

orayada tekrardan ac fark etmez.hersey allhın vesilesi.buyuk bant seklındemı yapıstırdın bırde kusuk yuvarak sekılde var.bırde kalca kısmınamı...

alcaz o bandı ve yapıştırcaz belimize bu kadar mı yani peki ne kadar kalcak?ne zaman olduğu da önemli değil demişsiniz ayy okadar kürler falan fazla basit geldi şaşırdım ohaoldumsmile

esra8 evet canım büyük olanlarından takılacak kalçanın hemen bitimindeki bel boşluğuna doğru yani
chablisss canım en az 2 gün kalıcak evet basit bişey

bu bel ağrısınada iyi geliyo değilmi? bende ağrı varda, bide annem geçmişde yapıştırmıştı çok yakmıştı belini, sen böylemi hamile kaldın???

evet canım bel ağrısına bilek burkulmalarına iyi geliyo evet ben öyle hamile kaldım :lepi:...
inanmayarak öylesine yapıştırmıştım hatta eşime belim ağrıyor dedim bununla çocukmu olur diye dalga geçeceğinden korktum sırnaşık şey zemuszemus e tabi biraz yakıyor bilmiyorumkismile

sen adet bıtımımı yapıstırdın.ayrıca değiştirmedınmı bandı 2 gun boyunca :)))ay kadınlık ne zormus daha neler duyucagım

sen adet bıtımımı yapıstırdın.ayrıca değiştirmedınmı bandı 2 gun boyunca :)))ay kadınlık ne zormus daha neler duyucagım

hayır canım değiştirmedim evet adet bittikten sonra yapıştırmıştım ama sorun değil her zaman yapıştırılabilir .... sonuçta riskli bişey değilki ama bunun sırrını çözemedim ben CADIARZU CADIARZU CADIARZU

ilginç yakının hamile kalmaya nasıl bir etkisi olabilir acaba bu konuyu bi araştırmak lazımkaydirigubbakcemile4

benim bir arkadasımda bu sekilde hamile kalmıs ama o yakıyı yapıstırmadan once bir gun ilişkiye girmemişler hem spermlerde güçlenmiştir bbu durumda gun asırı ilşkiye girmişler hemen o ay hamile kalmıstı :) kolay bi yontem denemekte fayda var bence sonucta zor bişey değil inşallah işe yarar :)

bnde bu ay denıorum ama ise yarayacagını hıc sanmıyorum cunku esımın spermlerı 1 mılyon altında genede bır umut ıste :(((((((((((((((((((

ümitsiz olma hiç beklemediğin anda bi bakmıssın hamilesin :) bi arkadasımda cikolata kisti vardı esindede varikosel doktor ikisininde ameliyat olması gerektigini soyledi ameliyat olmadan hamile kalmalarının neredeyse imkansız oldugunu soylemişti ama kısa bir sure sonra hamile kaldı ve simdi 1 yasında cok tatlı bir kızı war :) yani hiçbirzaman Allahtan ümit kesilmez :)

Back
X