Yakı ile hamile kalmak ....

Merhaba yakı kalça belinde açıklık varsa onu kapatıyor kaşık ve bel kısmına adet son 2 gün kala yakı vurdum adet biriminde yenisini yaptım ve göbek kayması varsa hamilelik olmaz göbek çektirdim bekliyorum isteyen dileyen herkese rabbim hayırlısını nasip etsin...
Merhaba göbek düşüklüğü nasıl anlaşılır? Ve kime çektirdiniz ? Bir mahsuru yoksa özelden yazar mısınız 🙏🏻

Ayy cnm çok sevindim konuyu açtım altı yıl olmuş işten güçten giremedim şimdi bile bildirim alınca gördüm inanılmaz sevindim.. Biliyormusun yakı olayını bildiğim halde kendim de unutup beş yıl çocuk olsun diye korunmadım beş yıl sonra aklıma geldi yakı nasıl unuttum iş güç stres sonra aklıma geldi gidip yakı aldım şimdi 20 aylık kızım var benim ikinci yani
Merhaba canım. bende uzun zaman oldu buraya girmeyeli :-) kızım oldu şimdi 4 yaşında çok şükür.Allah anne olmayı isyeten herkese nasip etsin inşallah. senin adına çok sevindim. İkinci çocuğunu da sağlıkla büyüt. İnşallah bizde bu vesile ile birilerini mutlu etmişizdir. Çok öpüyorum seni

Sicak tutmaktan ziyade rahime ve yumurtaliklara giden kilcal damarlari hareketlendirmek diye biliyorum ben amacini. Yoksa aslinda yakiyi biz sicak hissediyoruz ama aci biber gibi yakiyor o. Capsicum maddesi var. biberden elde edilen. Rahim ve yumurtaliklara yapilan masaj var yine ayni amac icin. Demek ki oraya giden temiz kan muhim.. bir de bir kisi icindeki bir maddeden de bahsetmisti ama ben emin degilim yaniltmayayim simdi. Agrilara iyi gelmesinin sebeplerinden biri de kan akisini sinirleri hareketlendirmesidir.
Kesinlikle doğru bir teyzeye yaptırdım bana çok ağır kaldırmışsın dedi bakalım inşaallah şifa olur

Back
X