Yakı Mucizesi

Olmaz cnm adetin bittikten sonraki 3.günü yapıştırılacak bekle

Olmaz cnm adetin bittikten sonraki 3.günü yapıştırılacak bekle
Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.

uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu ''son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü'' tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.

bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Sevgiler:KK36::KK36:
konu sahibide bittiği gün diyor hangi şekilde yapılıyor karıştı :)

Kızlar merhaba, ben bu yakıyı yapıştırdım bu sabah ama hiç yakmadı şuan sadece oraya bir bant yapıştırmışım hissi var ne yanma ne de başka bir hissiyat..anlamadım herkes çok yanıyor falan derken bende hiçbir etki olmamasına..son kullanma tarihine de baktım bir problem yok..acaba siz ağrı kesicili yakılardan mı kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim sanki böyle olursa bi işe yaramazmış gibi hissediyorum :(

Kızlar merhaba, ben bu yakıyı yapıştırdım bu sabah ama hiç yakmadı şuan sadece oraya bir bant yapıştırmışım hissi var ne yanma ne de başka bir hissiyat..anlamadım herkes çok yanıyor falan derken bende hiçbir etki olmamasına..son kullanma tarihine de baktım bir problem yok..acaba siz ağrı kesicili yakılardan mı kullanıyorsunuz? Bilgilendirirseniz çok sevinirim sanki böyle olursa bi işe yaramazmış gibi hissediyorum :KK43:
Canim yakiyi yapistirdigin bolgede herhangi bi rahatsizligin ykktur.mesela bnim bel fitigim vardi yapistiriodum eskiden yakiyodu cok fena.agri olan yeri yakiyo.

Canim yakiyi yapistirdigin bolgede herhangi bi rahatsizligin ykktur.mesela bnim bel fitigim vardi yapistiriodum eskiden yakiyodu cok fena.agri olan yeri yakiyo.

Aaa ondan mı yanmadı yani? Evet çok mantıklı o zaman bende bugün başka bir marka alıp onu deneyim bari diyordum o zaman hiç gerek yokmuş :) teşekkürler cevabınız için

Back
X