- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.123
- 498
ben iş olsun dıye ıste yapıştırdım ben çok kolay gebe kalıyorum ama dusuyo benım bebeklerım belde acıklık varsa KAPATIYORMUS DEDILER KOYDUM ÇOK YAKIYO SANKI SOBAYA DAYAMISSIN SIRTINI AMA ALIŞIOSUN BEN DORT YILLIK EVLIYIMYok onu dilanaza sordum sen kac yillik ewlisin baska tedawi denedin mi hic
Hic cocuk yok mu ;-( Allah isteyen herkese wersin bizedeinsalah yaabn herseyi denedim en sonda ameliyat oldum 4 ay once sogan suyu bal corek otu incir kuru bi daha bal corek otu tarcin yaptim sut maydonoz buğusuna oturdum boğurtlen koku kullandim ama hic bisey ise yaramadi bide bunu deniyim aslinda Rabbim isterse olur bole seyler belki aracidir insalah olur yaa beklemek tedawiden daha zor cunku ;-( ;-(ben iş olsun dıye ıste yapıştırdım ben çok kolay gebe kalıyorum ama dusuyo benım bebeklerım belde acıklık varsa KAPATIYORMUS DEDILER KOYDUM ÇOK YAKIYO SANKI SOBAYA DAYAMISSIN SIRTINI AMA ALIŞIOSUN BEN DORT YILLIK EVLIYIM
yok hiç canım bır 6 aylık bır 4 aylık ıkı de kucuk gebelık oluyo ama dusuyo ne bılım bızım sınavımız da bu yakıyı yapıstır ama bununla hamıle kalanı çok duydum ben ALLAH ol dıyecek olcak orası oyle de vesılesı belkı bu olacaktırHic cocuk yok mu ;-( Allah isteyen herkese wersin bizedeinsalah yaabn herseyi denedim en sonda ameliyat oldum 4 ay once sogan suyu bal corek otu incir kuru bi daha bal corek otu tarcin yaptim sut maydonoz buğusuna oturdum boğurtlen koku kullandim ama hic bisey ise yaramadi bide bunu deniyim aslinda Rabbim isterse olur bole seyler belki aracidir insalah olur yaa beklemek tedawiden daha zor cunku ;-( ;-(
Gozun aydin canm amin isteyen herkese nasip eder insalah bende hala beklemedeyim dualarinizi eksik etmeyin Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insalahslm kızlar ben bu konuyu sizden duymuştum ama öyle masaj yaptırma bardak çektirmede ehil birini bulamadığım için bir gün deneyim dedim adetim bitince 5. günde yakıyı eczaneden aldım bir arkadaşa yapıştırttım ama hiç yanma filan hissetmedim zaten akşamınada çıkardım eşim kızar böyle şeylere neyse ama Allah'ım o ay hamileliği nasip etti...ben soğan suyu incir kürü ve daha bir sürü ot çöp denemiştim olmamıştı bu 2.bebeğimiz yakının vesilesiyle oldu diyebilirim....Allah'ım kimseyi aratmasın çaresiz bırakmasın valla çok zor o süreç inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim....
Nedir bu peki anlamadim? ?Telefonda yazayım 05379145420recep ergun adı
slm arkadaşlar beline yakı yaptırıpta hamile kalan varmı...
Ben belime yakı yapıştırdım ve o ay hamile kaldım
Bu yakı nedir ? Nasıl kullanılıyor ?canım benim arkadaşım yakı ile hamile kaldı.bende denedim ama olmadı.başka arkadaşlarımda denedi olmadı.umarım sende işe yarar.sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?