Yakı yaptırıp hamile kalan var mı...?

Yok onu dilanaza sordum sen kac yillik ewlisin baska tedawi denedin mi hic
ben iş olsun dıye ıste yapıştırdım ben çok kolay gebe kalıyorum ama dusuyo benım bebeklerım belde acıklık varsa KAPATIYORMUS DEDILER KOYDUM ÇOK YAKIYO SANKI SOBAYA DAYAMISSIN SIRTINI AMA ALIŞIOSUN BEN DORT YILLIK EVLIYIM

Hic cocuk yok mu ;-( Allah isteyen herkese wersin bizedeinsalah yaabn herseyi denedim en sonda ameliyat oldum 4 ay once sogan suyu bal corek otu incir kuru bi daha bal corek otu tarcin yaptim sut maydonoz buğusuna oturdum boğurtlen koku kullandim ama hic bisey ise yaramadi bide bunu deniyim aslinda Rabbim isterse olur bole seyler belki aracidir insalah olur yaa beklemek tedawiden daha zor cunku ;-( ;-(

yok hiç canım bır 6 aylık bır 4 aylık ıkı de kucuk gebelık oluyo ama dusuyo ne bılım bızım sınavımız da bu yakıyı yapıstır ama bununla hamıle kalanı çok duydum ben ALLAH ol dıyecek olcak orası oyle de vesılesı belkı bu olacaktır

Ben sali gunu rahim filmi cektiricem duanizi esirgemeyin lutfen Rabbim isteyen herkese en kisa surede nasip etsin insalah ;-(

slm kızlar ben bu konuyu sizden duymuştum ama öyle masaj yaptırma bardak çektirmede ehil birini bulamadığım için bir gün deneyim dedim adetim bitince 5. günde yakıyı eczaneden aldım bir arkadaşa yapıştırttım ama hiç yanma filan hissetmedim zaten akşamınada çıkardım eşim kızar böyle şeylere neyse ama Allah'ım o ay hamileliği nasip etti...ben soğan suyu incir kürü ve daha bir sürü ot çöp denemiştim olmamıştı bu 2.bebeğimiz yakının vesilesiyle oldu diyebilirim....Allah'ım kimseyi aratmasın çaresiz bırakmasın valla çok zor o süreç inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim....

Gozun aydin canm amin isteyen herkese nasip eder insalah bende hala beklemedeyim dualarinizi eksik etmeyin Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insalah

Bende bu ay yaki vurdum adetin 7. Günü 8 aydır olmuyordu sebebsizce , ve şimdi hamileyi,m .denemekte fayda var kizlar

Arkadaşlar hiç uğraşmayın en iyisi Sina baharat Konya da kime dedimse hamile kaldı erkek olsun kadın olsun 9 ay sonra kucakta inş tabi şifa ALLAH tan ama inanın çok güzel bilgiler var kendi başına gelmiş recep adı

Telefonda yazayım 05379145420recep ergun adı

Mrb arkadaşlar benim belim ağrıyordu ve bana yakı yapıştır dediler.Bi ara da yakı ile gebe kalabilirsin dediler ama ben çocuk için değil belim ağrıdığı için yapıştırdım ve o ay hamile kaldım

Kızlar benim adetin 14. Günü sabun yakısı yapılacak bana ilişkiye aynı gün giremek gerekiyomu acaba bide yumurtlama gününe denk geldi bi akıl verin bana

Canım bant şeklinde beline yapıştırıyosun bel ağrısı üşütmeyi alıo dıolar derler ya üşütme çoçugun olmaz die bende denemek istoyorum aslında nasip işte

Yaa ne alakasi var ki yaki agri gecirmeye yaramiyor mu?

Ay bende deniycem yakiyi cok merak ettim ben normalde rahatca hamile kalan biriyim ama bebekleeim dusuyor bu ya asilama yaptiricam i sallah ise yarar

Kizlar konu eski ama burda olan var mı bende dün yakı yapıştırdım umitliyim inşallah olur eutroxhy 25 mg kullanıyorum birde TSH ve prolaktin yüksek çıktı 37 bu yüzden sizce ise yarar miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…