• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakı yaptırıp hamile kalan var mı...?

merhaba kızlar benimde dün kayınvalidem yaptı
sabunu rendeledi yumurta akılya iyice karıştırdı belime çok garip bi masaj yaptı ve temiz beyaz bi bez yapıştırdı 3 gün falan duracakmış belimde kaskatı oldu zaten çıkmıoda semsert
bakalım faydası olacakmı??????????

bende bu ay yakı yaptım adetim geçikti lekelenmeler var ama öncedende hep böyle olurdu onun için test yaptırmadım... Dua edin lütfen:60:

ah bide neden bahsettiğinizi anlasam!
umarım hepimizin tez vakitte tatlı mı tatlııı bebişleri olur..:emir_bebek:

bende biraz önce yaptırdm yumurtayla sabun rendesi yapıştırdı kadın.inş.vesile olurda tutar.

arkadaslar bu ısı her onune gelen yapamıyor bılen bırı olması lzım adetın bıttıgı zaman yapılacak.yumurta akı ıle hacısakır rendelenenıp kopurterek karıstırılacak bılen kısı kasıkları ve belı ıyıce ovup masaj yapacak sonra yünü saracak kuruyunca tas gıbı olacak hareketlerın kısıtlanacak bu arada sadece bele degıl karnınızada yaptırmalısınız 3-4 gun duruo sonra kendı kendıne atıo.banyo falan yok tabı.bende yaptrcam adetımı beklıorum 2dusuk geccırdım bakalım artık kısmet.bunubabaannem yenı evlenenlere yaparmıs yenı gelının 3 ayda cocugu olmazsa hemen yakı vururlarmıs o ay hamıle kalırmıs dogrumudur bılınmez tabı allah ısteyen herkese saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah amın

bu arada bu yumurta akı teknıgını mımar sınan camılerde kullanmıs duymussunuzdur onu da ıleteyım dedım

bende bu ay yakı yapışdırdım inşallah işe yaramıştır.Allah bütün çocuk sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin.:emir_bebek:

benim duyduğumsa süt mahdonoz buharını 3 gün yaptıktan sonra yakı yapıştırıyomuşsun denemek lazım ben bu gün başlıyorum hadi hayırlısı

benim duyduğumsa süt mahdonoz buharını 3 gün yaptıktan sonra yakı yapıştırıyomuşsun denemek lazım ben bu gün başlıyorum hadi hayırlısı

Kızlar kimseyi umutsuzluğa düşürmek istemem ama benimde yaklaşık 8 yıl önce ilk evliliğimde çocuğum olmuyor diye kayınvalidem yapmıştı adetim bittikten sonra 3 gün süt buharına oturmuştum ertesi gün yakı (sabun ve yumurta akı) belimi karnımı komple sarmıştı robot gibi gezdim çıkana kadar ama hamile kalamdım bir türlü. O günden beri belim sürekli soğuk yaz kış hiç ısınmaz hep yelek giymek zorunda kalırım.ağustostun sıcağında bile belim üşür. :5:

ben varımm.sekiz aydır ikinci bebeğimiz olmuyordu.burada okudum yakıyı denedim.birde günde iki kez ADAÇAYI

içtim.ve hamileyim...

selam canm cok sevındım hamıle kaldıgına ınsallah darısı basımıza...yakıyla hamıle kaldım demıssın nasıl yaptıgını yazarsan cok sevınırım...

belime yapıştırdım bir gün beklettim bayağı ıstmıştı çünkü.

yumurtlama donemındemı yaptın?
ılıskı esnasında belındeydı? cok soru sordum ama yanlkıs bısı yapıp ıyıce kotu olmak ıstemedım canm kusura bakma

Kizlar bende cok meak ediyorum su cibar gercekten ise yariyor mu? Bende ub bucuk senelik ewliyim cikolata kisti amelyati oldum ve hala hamile kalamadim;-( yardim yardim yardim

Valla ben yapistirdim bakalim yarayacak mi ama yaramasa bile belimde agri vardi cok iyi geldi

Napmam gerek nasil kullaniliyo anlatir misin bide senin hamileliginde gec mi olustu acaba

Back
X