- 10 Şubat 2015
- 2.986
- 1.864
- 133
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
maddıyat nedır kı ınsan yeter kı gıtmek ıstesın ? şık bır pantolon gomlek bıle olur gerekırse yuru yıne gıt...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilise düğünlerinin bir adeti bu. Nedimelerin kıyafetine gelinler karar veriyor. Bende izlediğim filmlerden biliyorum gerçi. Hep aynı oluyor da :) çok saçma. Benim şu an elbiseye ayıracak butcem yok dersin kendisi bilir. Böylelerinin düğününe aslında öyle bir giyinicen ki gelin solda 0 kalınTam olarak bu elbise demesede tarz ve renk konusuna karar verdi. Bende ilk defa boyle bişeye denk geldim.
Evet yakın arkadasımın düğünü var ay sonunda . Benim ise maddi durumum hiç iç açıcı değil bu aralar. Giyexeğimiz elbisenim bile resmini attı minimum 300 tl surf elbise ulaşımını takısını falan saymıyorum bile. İçim sıkıldı. Hiç gitmesem ne olur acaba, komple bitirir mi? Durumu acıklarım ne istersen giy farketmez der eminim ama yaklasık 6-7 kız giyecek hepsi bizim grup e ben dıslanmıs kalıcam bu seferde. İçim sıkıldı bilemedim beyapsam
Kilise düğünlerinin bir adeti bu. Nedimelerin kıyafetine gelinler karar veriyor. Bende izlediğim filmlerden biliyorum gerçi. Hep aynı oluyor da :) çok saçma. Benim şu an elbiseye ayıracak butcem yok dersin kendisi bilir. Böylelerinin düğününe aslında öyle bir giyinicen ki gelin solda 0 kalın
Dediğim gibi ben filmlerde gördüğüm kadarı ile dedim tam olarak bilgim yok. Ama belliki konu sahibinin arkadaşıda bu filimlerden esinlenmiş. Gelinin nedimeleri olarak düğüne aklınca (sosyetik) bir damga vuracak.Belki küçük bir ayrıntı ama bu olayın kilise ile alakası yok.. Kültür farkı sadece..
Daha çok Kuzey Amerika'da olan bir kankalık olayı..
Gelinin en yakın, kızkardeşi gibi olan arkadaşları aynı model-renk ya da sadece aynı renk-farklı model giyerler.
Amaç da, en yakınlarının hep birarada, yanında olması..
Nasıl kına gecesinde gelinin kız arkadaşları etrafında oluyorsa, bu da, tam olmasa da benzer bir durum..
.
Evet yakın arkadasımın düğünü var ay sonunda . Benim ise maddi durumum hiç iç açıcı değil bu aralar. Giyexeğimiz elbisenim bile resmini attı minimum 300 tl surf elbise ulaşımını takısını falan saymıyorum bile. İçim sıkıldı. Hiç gitmesem ne olur acaba, komple bitirir mi? Durumu acıklarım ne istersen giy farketmez der eminim ama yaklasık 6-7 kız giyecek hepsi bizim grup e ben dıslanmıs kalıcam bu seferde. İçim sıkıldı bilemedim beyapsam
Dediğim gibi ben filmlerde gördüğüm kadarı ile dedim tam olarak bilgim yok. Ama belliki konu sahibinin arkadaşıda bu filimlerden esinlenmiş. Gelinin nedimeleri olarak düğüne aklınca (sosyetik) bir damga vuracak.
Ne olacak bu her toplumdan özenti adet toplama merakimız. Zaten bizim adetler azmış gibi:)
Şahsen gelin alacaksa kıyafeti seve seve giyerim derken dusundumde banane ya o evleniyor diye ben uniforma gibi 3 4 kızla aynı şeyi giymek zorundamıyım dedim birden.Çok fazla ve bazen gereksiz adetler olduğu konusunda size katılıyorum..
Ama yakın arkadaşların yani nedimelerin olması konusu keşke bu kadar abartılmasa..
Sonuçta düğünde bir farklılık yaratılmak istenmiş.. ödeme kısmına birşey diyemiyorum..
Fakat özentilik farklı ve bambaşka olay, başka bir konu..
O zaman kimse jean de giymesin, kontürlü makyaj yapmasın, mc çanta almasın,saçını sarıya boyamasın..vs. uzar gider..
.