- 2 Haziran 2019
- 333
- 653
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında.
Dipnot: yani aslında tabii ki bu kadar kafama takacağım bir konu değil ancak hayatında olan sevgilisiyle ne yaşasa gelir anlatır anlatır akıl alır daha sonra giden biriydi. böyle yapacağını düşünmemiştim. sanki bugün inadına gibi başka bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için fotoğraf paylaşmış:)
Dipnot: yani aslında tabii ki bu kadar kafama takacağım bir konu değil ancak hayatında olan sevgilisiyle ne yaşasa gelir anlatır anlatır akıl alır daha sonra giden biriydi. böyle yapacağını düşünmemiştim. sanki bugün inadına gibi başka bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için fotoğraf paylaşmış:)
Son düzenleme: