yakın arkadaş sorunsalı

civilenginar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
333
653
103
6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında.
Dipnot: yani aslında tabii ki bu kadar kafama takacağım bir konu değil ancak hayatında olan sevgilisiyle ne yaşasa gelir anlatır anlatır akıl alır daha sonra giden biriydi. böyle yapacağını düşünmemiştim. sanki bugün inadına gibi başka bir arkadaşının doğum gününü kutlamak için fotoğraf paylaşmış:)

Son düzenleme:
6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında..
Oncelikle iyi ki dogdunuz ♡ .Merakimdan soruyorum bu dogumgunlerine olan merakiniz nerden geliyor.Ne dogumgunumu yazarim kutlasinlar ne de ozel olarak kutlama yaparim..He tabiiki kutlarim unutmadiysam sevdiklerimin ama bu yas gunlerine antipatim var tonla sorunum var hastaliklar hasta bakiyorum vs vs ev isi disari isi ailevi sorunlar biri de cikip desin ki bir derdimi var ki unuttu diye..Doluyum sanirim bu konuda icimi doktum..Unuttuysa vardir bir sebebi.Sizde unutun karsilikli olsun.

Yoğunluk, yorgunluk, günlük hayatın kargaşası...
Insan zaman zaman unutabiliyor bazı şeyleri.
Kendi doğum günümü unutmuşluğum var mesela benim.
Belli ki sizin de hassas anınıza denk gelmiş.
Dostluğunuzu sadece ezberlenmiş tarihlerin kutlanmasına feda etmeyin derim.
* Mutlu yıllar bu arada.

Oncelikle iyi ki dogdunuz ♡ .Merakimdan soruyorum bu dogumgunlerine olan merakiniz nerden geliyor.Ne dogumgunumu yazarim kutlasinlar ne de ozel olarak kutlama yaparim..He tabiiki kutlarim unutmadiysam sevdiklerimin ama bu yas gunlerine antipatim var tonla sorunum var hastaliklar hasta bakiyorum vs vs ev isi disari isi ailevi sorunlar biri de cikip desin ki bir derdimi var ki unuttu diye..Doluyum sanirim bu konuda icimi doktum..Unuttuysa vardir bir sebebi.Sizde unutun karsilikli olsun.
takıntı değil ki. insanın hayatında değer verdiği kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onlardan da sadece hatırlanmak istiyor. çok masumane bir beklenti olarak geliyor bana. teşekkür ediyorum bu arada ❤️

takıntı değil ki. insanın hayatında değer verdiği kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez. onlardan da sadece hatırlanmak istiyor. çok masumane bir beklenti olarak geliyor bana. teşekkür ediyorum bu arada ❤️
Inanirmisin bazen bazi dertler vardir kendi dogdugun gunu unutursun..Eskiden dertler yokken elimde pastalarla beklerdim sevdiklerimi e ama insanoglu her zaman ayni kalamayiz kimbilir ne unutturdu ona ozel gunleri.Bir de sosyal hesaplarda kocaman kocaman yazarken bugun ...nin dogumgunu diye ezberci olduk belkide..Ajandalara not alir ezberlerdik simdi boyle degil zaman berbat.Yine de haklisin bi elin bes parmagini gecmez sevdiklerimiz iyi olsunlarda varliklari yeter derim...Icinde tutarsan dag olur buyur lutfen paylas arkadasnla eminim gecerli bir sebebi vardir.

Benim en yakın arkadaşlarımdan biri şehir dışında çok sık msjlasiriz ama daha doğum günü kutladığımızi hatırlamam. Boşverin önemli değil böyle şeyler. Asıl hasta olduğunuzda dertli olduğunuzda yanınızda mı ona bakın.

Benim de eskiden ayni evi paylastigim en yakin arkadasim hic hatirlamaz. Ben de mutlaka gun bitmeden bir saat once mesaj atarim "hadi lan son saatler. Durduk yere küstürtme kendine" diye. O da kutlar.
gerçi bu sene mesajima ragmen kutlamadi ama aramizda asla bir sorun olmadi-olamaz
Cunku o benim en yakin arkadasim. Zor animda telefonumu acip bana gaz veren insan. Bilmediğim ulkede ucak biletim yaninca yeni bilet alabileyim diye sabahin korunde kalkip benim kart borcumu odeyen insan, ciğerimi bile bilen,gunah cikartip herseyimi anlatip rahatladigim bir insan. Gercek bir dost. Varligi yeter bana. Asla boyle kucuk seyler icin ona kirilmam
sanki dogmusum da ne yani, geldim otuz yasima. Cumhuriyetin kurulmasi mi da her sene kutlansin, ailemin bile unuttuğu olmustur:)
Bosver sen de. Dertsiz basina dert acma. Al, facebookunu acsan o gun elli kisi yazar duvarina en az. O 50 laf olsun diye kutlayan kisi bir dostun eder mi?
Etmez
Demek ki dogumgununun kutlanmasi o kadar da onemli degilmis.
Aranizda gerginlik bile cikmasin.
Yaz ev adresini "hediyemi buraya alayim" diye geyik yap, araniza soğukluk girmesin boyle sacma bir konudan

Benim de çok değer verdiğim bir arkadaşım vardı. Hep ben verici oldum ve bir gün artık bende bıktım tüm bağları kopardım. Şimdi kimseye ona verdiğim değeri vermiyorum böyle çok rahatım. Sana tavsiyem kimseye fazla değer verme.

Ben hiç sevmiyorum kutlama vs eskiden arkadaşlarım hediye,pasta alıp kutlamasın diye dua ederdim ki doğum günüm haftasonu veya tatile denk gelsin:KK48:şimdide kimse sormazsa söylemiyorum doğum günümü ki kutlama vs olmasın.doğal olarak kimsenin doğum gününüde bilmem kutlama gereğide duymam.belki arkadaşınız da böyledir yani size değer verip vermemesiyle alakası yoktur.

Hayat telaşesi içinde unutmuştur, bu kadar takılmayın.
Ben en yakın arkadaşıma "bugün benim doğum günüm, kutlarsan sevinirim cınım" yazan insanım. Unutsun veya unutmasın hiç önemli değil. Aramızdaki ilişkiyi böyle şeylere bağlamam.
O kadar yakınsanız siz de bağlamayın bence.

Abartmayim bence benim cocuklukdan beri bi arkadasim var dostum kardeş gibiyiz kötü gün iyi gun dostuyuz oyle ozek günlerde dusunmede olur bi sorunum oldugu zaman mutlu gunumde hep yanimda oldu bende onun karsilikli her konuda birbirimize destek oluyoruz 2 ayri ülkede olmamiza ragmen

Yersiz bence bende kutlamam doğumgünü lisede arkadaşı m zorla kutlatıyordu imalar fln o kadar antipatik ki ben istese m kutlarım zaten ben kendi doğum günümü de kutlamam kaç kez demiştim ona da kalın kafalının tekiydi işte

6 yıldır tanıştığımız, en yakın arkadaşım dediğim biri dün olan doğum günümü unuttu. tüm sosyal medya hesaplarım uzun süredir kapalı samimi olmadıklarımın kutlamaması çok doğal. ancak en yakınım dediğim arkadaşımın kutlamaması dokundu galiba biraz. dayanamadım doğum günümden bir gün sonra "unuttun di mi teşekkür ederim" yazdım. aklıma gelmişti de özür dilerim falan bir şeyler söyledi cevap vermedim. bilmiyorum belki çok basit gibi ama ben ona karşı çok farklı davranırken onun böyle yapması kalbimi kırdı. öyle içimi dökmek istedim aslında..
Bazıları tarihleri aklında tutamayabiliyor.Ben çoğu kişininkini bilirim lise yıllarındaki arkadaşlarımınkilerini ilkokuldan beri arkadaşım olan fakat görüşmediğim arada mesajlaştığım arkadaşlarımınkınıde hatırlarım

Çok yakın bir arkadaşım var 40 kere sordum doğumgününü 40 kerede unuttum. Hiç arayıp kutlayamadım daha... O da benim kini hatırlamaz zaten... Aramızda hiç sorun olmadı. Amaaan hayat bunlara takılmak için çok kısa.... Koyver gitsin....

Back
X