yakın arkadas ve exi

eylulyanikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2025
12
0
1
24
yakın erkek arkadaşımla en yakın arkadaşım aynı sınıftaydık suan 11. sınıfız cocuk 9da okulu bıraktı ben bunları 9da birbirlerine ayarladım cocuk bugun bana benden hoslandıgını soylemis en yakın arkadasıma demeli miyim aramız bozulur diye çok korkuyorum niye bozulsun falan demeyin hani kız seyi her an her sey olabilir onu kaybetmek istemiyorum cocuga karsı tabi ki yaptıgını yanlıs oldugunu belirtip irtibatı keseceğim ama kıza söylemeli miyim onu kaybettmek istemiyorum o benim tek arkadassım beni yanlış anlayabilir ki muhtemelen anlayacak o konularda cok sivri birisi napacagım

Güzelim burası Kadınlar Kulübü, yani yetişkin kadınlara yönelik içerik üreten bir platform.
18 yaş altına uygun değil sonuç olarak.

Ama yine de abla tavsiyemi verip gideyim madem, hiçbir zaman, bunlar birincil yakının dahil olsa, iki kişinin iletişiminde köprü ya da parazit olma.

Sana cocugun senden hoslandigini ileten kisi kim, belki seninle dalga gecti belki de iyi arkadasinla iletisimini bozmak istiyor mesela..
Cocukla ilgili bir gelecek planin yoksa neden dediklerini ciddiye alip bir de exi olan yakin arkadasina soyluyorsun. Zaten cesareti olsa
Reddedilecegini de bilse sana gelop soylerdi duygularini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…