yakın arkadaş ve yalanları

Böyle insanlar çok fazla
Benimde çocukluk arkadaşım dediğim kişinin yaklaşık üç sene önce gerçek yüzünü gördüm.
Şimdi de suratını görmek istemiyorum.
Bunlar kendilerini övmekle bitiremeyen oysa bir zavallı olan insanlardır.
Bir süre sonra uydurdukları yalana kendileri inanırlar ve doğru olduğunu karşısındakine kabul ettirmeye çalışırlar.
Böyle insanlarla karşılaştığında yapmak gereken en mantıklı hareket arkana bakmadan hızlı adımlarla(mümkünse koşarak)sempatiksalakcinni uzaklaşmak ve bir daha karşılaşmamaya özen göstermektir... :kahve:

ya tamamen ilgi çekmek için.siz ''vay be kıza bak 4 tane birden buldu bu ne güzel kızdır bu ne çekici ne alımlı kızdır,biz daha bi tane bulamadık'' dedirtmek için,tabi öyle derseennnkaydirigubbakcemile3

benim kan bağım olmayan bi akrabamın kızı da böyle,sevgilim dediği çocuk askerde şimdi,o askere gittiği gece saatlerce telefonda konuştu bi erkekle,sonra ''sevgilimle konuştum'' dedi,birkaç gün sonra yine aynı muhabbetleri telde biriyle konuştu,ben odaya girince muhabbete beni de karıştırdı,erkekler yapar ya bazen,
-kim geldi?
kız-kuzenim geldi
-hee selam söyle (ki çocukla tanışmıyoruz)

sonra çocuk dediki ''şimdi mydecember benim baldızım mı olacak?'' yani açık açık kızın sevgilisi olduğunu belli etti benimkide keh keh güldü,telefonu kapatınca da ''çok yakın bir arkadaşım ya,kardeş gibiyiz dertleştik öyle'' dedi,gözümün içine baka baka yalan söyledi,sonra askerdeki sevgilisini nasıl özledğinden bahsetti uzun uzun.

aynı şeyi eski sevgilimde yapmıştı,bir akşam arkadaşı aradı,''x hastaneye kaldırıldı bıçaklandı!! '' ,bu durumlarda sakinimdir,hemen ''hangi hastanede?'' dedim,''eee...şey...evde ama şimdi..yani annesi pansuman yapıyo'' şeklinde kıvırdı.ben kaçın kurasıyım beheeyyy,sonra numarayı ispatlamak için koluna pansuman yapılmış görüntüsü verdi,aradan uzun bir zaman geçti,bir gün başka bir arkadaşı yanımda''oğlum hatırlıyomusun aylar önce dümen yapmıştık ya birine senin koluna bandaj sarmıştık,ne eğlendik o gece dimi eheeeheheh'' diyince benimkinin foyası ortaya çıktı,o bağırmamı kızmamı beklerken ben kahkaha atmıştım gözlerimden yaşlar gelmişti hatta,çocuk kızardı çok fena utandıkaydirigubbakcemile3

bence sende dalganı geç kızla,ancak bu şekilde vazgeçebilir,ona yalancısın deme ama mesela ''hee brad pitte benim sevgilim ama magazincilere yakalanmayalım diye çaktırmıyozlaelaelaelaelae'' falan diyebilirsin,ben denedim valla çok işe yaradı,

Son düzenleyen: Moderatör:
Back