Yakın Arkadaş ?

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar 2 yıllık bi arkadaşlığımız vardı onunla. Hep birlikte takılırdık gezerdik ,vakit geçirirdik. Aramızda herhangi bi sorun olmamıştı. Taa ki bunun bi tanıdığı gelene kadar. Bizim ortama o şahıs girince onunla takılır oldu. Bana kötü davranmıyor ama beni ihmal eder gibi oldu. (Şimdi sevgili gibi oldu ama 🙄 yakın arkadaşım sırdaşımdı) ben kimseye söylemediğim seyleri ona söylerdim. O ise benden sakladığı seyler de olurdu ,bana söyledi şeyleri de herkese derdi. Bir takım alınganlıklar da oldu ama gözümde büyütmemeye calıştım. Her neyse bu şahısla 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken ben artık seninle merhaba merhabayız artık dedim.
Onunla takılırken beni de çagırabilirdi sonuçta ? Sonradan gelen birini merkezine alıp beni saf dışı bırakmasına gönlüm razı olmadı ,zoruma gitti. Net bi şekilde söyledim. Daha önce de durumu izah etmiştim ama yok öyle bi şey diye geçştirmişti.
Sonra ben öyle mesaj atınca yine öyle degil falan filan deyip seninde Allah yolunu açık etsin dedi.

Sosyal medyadan 3 gün sonrada beni çıkardı. Aynı ortamda olduğumuz için yüz yüzeyiz hep .ben tamam yakın degiliz de selamlaşırız diye düşünmüştüm o da kendince tribe girince ben de kendimi geri çektim.

Sizce ben mi alınganlık yapmışım ?
Ya da yaptıysam bile gönlümü alamazmıydı ?
Ya da bu mu yani 2 yılın sonu.
Bu kadar çabuk değişmek niye ?

Bazen aklıma gelince üzülüyorum o yüzden yazmak istedim. Böyle olsun istemezdim.. ama arkadaşken de onun öyle yapması , bi anda değişimi son zamanlarda böyle olması da zoruma gidiyordu çünkü yakınım olarak görüyordum beklentiye giriyordum. Şimdi ise kafam daha rahat ne yapsa umrumda degil ama yine eski günleri düsününce, fotolara bakınca üzülüyorum.

Son düzenleme:
O uzak duruyorsa siz de dursaydiniz. Yüz göz olmaya hic gerek yok.
Bir de kadin mi erkek mi bu kisi?

“ben kimseye söylemediğim seyleri ona söylerdim. O ise benden sakladığı seyler de olurdu ,bana söyledi şeyleri de herkese derdi.”

Siz yazdığınızı başka biri yazmış gibi okuyun lütfen. Arkadaşmış sadece, takılmayın, beklenti içine girmeyin. Arkadaş dediğiniz iyi zaman geçirmek içindir. Değerlendirmesini yapmışsınız, ilerisi var mı?

Başka arkadaşların varsa hiç sallama yoksa arani duzeltebilirsin ben olsam mesafeli olurdum bir süre..
sevgilisiyse eğer yakın olmalarida çok doğal

Ayyy vallahi s.. birlikte gitmek istionuz galiba siz gibi arkadaş çok zor. Herkesin hayatı kendine istediğiyle gezer yer içer ki sizinlede arsını bozmamış ama sürekli sizinle vakit geçiremez bi rahat verin arkadasınıza

Kızlar 2 yıllık bi arkadaşlığımız vardı onunla. Hep birlikte takılırdık gezerdik ,vakit geçirirdik. Aramızda herhangi bi sorun olmamıştı. Taa ki bunun bi tanıdığı gelene kadar. Bizim ortama o şahıs girince onunla takılır oldu. Bana kötü davranmıyor ama beni ihmal eder gibi oldu. (Şimdi sevgili gibi oldu ama 🙄 yakın arkadaşım sırdaşımdı) ben kimseye söylemediğim seyleri ona söylerdim. O ise benden sakladığı seyler de olurdu ,bana söyledi şeyleri de herkese derdi. Bir takım alınganlıklar da oldu ama gözümde büyütmemeye calıştım. Her neyse bu şahısla 1 oldu 2 oldu 3 oldu derken ben artık seninle merhaba merhabayız artık dedim.
Onunla takılırken beni de çagırabilirdi sonuçta ? Sonradan gelen birini merkezine alıp beni saf dışı bırakmasına gönlüm razı olmadı ,zoruma gitti. Net bi şekilde söyledim. Daha önce de durumu izah etmiştim ama yok öyle bi şey diye geçştirmişti.
Sonra ben öyle mesaj atınca yine öyle degil falan filan deyip seninde Allah yolunu açık etsin dedi.

Sosyal medyadan 3 gün sonrada beni çıkardı. Aynı ortamda olduğumuz için yüz yüzeyiz hep .ben tamam yakın degiliz de selamlaşırız diye düşünmüştüm o da kendince tribe girince ben de kendimi geri çektim.

Sizce ben mi alınganlık yapmışım ?
Ya da yaptıysam bile gönlümü alamazmıydı ?
Ya da bu mu yani 2 yılın sonu.
Bu kadar çabuk değişmek niye ?

Bazen aklıma gelince üzülüyorum o yüzden yazmak istedim. Böyle olsun istemezdim.. ama arkadaşken de onun öyle yapması , bi anda değişimi son zamanlarda böyle olması da zoruma gidiyordu çünkü yakınım olarak görüyordum beklentiye giriyordum. Şimdi ise kafam daha rahat ne yapsa umrumda degil ama yine eski günleri düsününce, fotolara bakınca üzülüyorum.
Seninle benzer birseyi yasadim.Koskoca kadin isyerinde bir erkege yakinlasip,bütün samimiyetimizi mahvetti.Konustugumda da seninle benzer cevaplari aldim.Gozlemliyorum epey bir zamandir da degismiyorlar.Ben de eskileri düşununce üzüluyordum da,bende de duygu kalmadi artik.Tercihleriyle devam etsinler yola,yapacak hiçbirsey yok.

Öncelikle yakın arkadaş olmak için güvenmek herşeyini paylaşmak için 2 yıl çok az bir süre. Fazla anlam yuklemissiniz bu yüzden çok zorunuza gitmiş. O ise yakın arkadaş olarak değil sıradan bir arkadaş olarak görmüş ve umursamamis. Uzulmeye değmez çünkü yakın arkadaş sizin dışlanmışlık hissinizi anlayıp bunu tekrar yasatmamak için elinden geleni yapar. 3 tane dostum var küçüklükten kalma, birine böyle hissettirsem uyuyamam ben. O nedenle boşverin 2 yıllık biri içinde çok beklentiye girmeyin.

Ama dostluklar da öyle sürekli ilgiyi hesap sormayi kaldiramaz bunu da unutmayin.

Back
X