- 20 Ocak 2015
- 9.589
- 14.007
- 448
- 40
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Cok yanlis düşünüyorsunuz. Siz cok istiyorsanız hafta sonu yapın. Bir sinfita 30+ öğrenci var sizin nisanıniza gelsin diye onları bıraksın. Zaten çocuklar okula belli saat ve gün gidiyor. Ne düşüncesiz birisiniz10 yıllık yakın arkadaşım var. Benim de bu hafta aile arasında nişanım var. Yanımda olsun diye davet ettim. İstemeye de çağırmıştım geldi.Kendisi öğretmen. Okuldan çıkınca ugrarim dedi. Zaten öğlen olacak. O gelmeye bisey kalmayacak. Tamam kimseyi zorlayamam ama izin alıp gelemez miydi benim için . Ben mi yanlış düşünüyorum , sizin düşünceleriniz nedir?
Allah korusun cenaze gibi, acil ağır bir kaza, ameliyat gibi yaşamsal bir konu olmadıkça insanların kendi iş ve sorumluluklarını kenara itmelerini beklememelisiniz. Eğer ille de yanınızda olması sizin için çok önemliyse önceden bunu arkadaşınıza belirtip nişan saatinizi de akşama veya kendisinin de katılabileceği bir saate ayarlayabilirsiniz. Ha o zaman gelemem derse ancak o durumda kırılma, alınma, sitemli düşünmenize hak verebilirdim10 yıllık yakın arkadaşım var. Benim de bu hafta aile arasında nişanım var. Yanımda olsun diye davet ettim. İstemeye de çağırmıştım geldi.Kendisi öğretmen. Okuldan çıkınca ugrarim dedi. Zaten öğlen olacak. O gelmeye bisey kalmayacak. Tamam kimseyi zorlayamam ama izin alıp gelemez miydi benim için . Ben mi yanlış düşünüyorum , sizin düşünceleriniz nedir?
O kadar arkadaşınızı çok seviyorsanız keşke hafta sonu yapsaydınız benim bildiğim nişan kına nikah gibi şeylerin geneli ya akşam ya hafta sonu olur ki herkes rahat gelsin10 yıllık yakın arkadaşım var. Benim de bu hafta aile arasında nişanım var. Yanımda olsun diye davet ettim. İstemeye de çağırmıştım geldi.Kendisi öğretmen. Okuldan çıkınca ugrarim dedi. Zaten öğlen olacak. O gelmeye bisey kalmayacak. Tamam kimseyi zorlayamam ama izin alıp gelemez miydi benim için . Ben mi yanlış düşünüyorum , sizin düşünceleriniz nedir?
Öğretmen hanım öğrencilerini bırakıp sözünüze gelmeyecek çok düşüncesizlik yapmış.siz düşünceli olun onu öğrencilerine eğitimi bittiği saat sonrası nişan takın olur mu10 yıllık yakın arkadaşım var. Benim de bu hafta aile arasında nişanım var. Yanımda olsun diye davet ettim. İstemeye de çağırmıştım geldi.Kendisi öğretmen. Okuldan çıkınca ugrarim dedi. Zaten öğlen olacak. O gelmeye bisey kalmayacak. Tamam kimseyi zorlayamam ama izin alıp gelemez miydi benim için . Ben mi yanlış düşünüyorum , sizin düşünceleriniz nedir?
güzin ablanız geldi merhaba yavrucuğum biraz daha anlat anlamadım
Yaa bu durumu yaşadım. Doktor raporu yazıp yüzüme attıArkadaşlar milli eğitimde sadece 1.dereceden yakın akraba ölümü durumunda izin verilir. Onun dışında izin die bir şey yok. Sıkıntısı olan rapor almak zorunda. Ki burada doktor arkadaşlar varsa söylerler.. Bir öğretmen hastalık durumu olmaksızın rapor için gidince doktorlarn tabiri caizse tüyleri diken diken oluyor. Resmen kapıdan kovuyorlar.
Kızcağız neden bunca rezilliğe düşsün.
Ayrıca nişan neden sabahki. Öğleden sonra olması herkes için daha uygun olurdu.
Çok haklısınız benim kızımın öğretmeni geçen hafta söylemişti.kizimi bile 2 haftadır okula göndermedim ben.neden riske atsın öğretmen arkadaş.hem kendini hem öğrencilerini riske atmaya değmezHepsini geçtim, öğretmenlerle bir süre bir araya gelmeyin. Ben de öğretmenim, okulumuzda en az 10 öğretmen pozitif çıktı bu hafta. Ben kimse ile görüşmeme kararı aldım çevremdekileri korumak için. Çocuklar hiç fark etmiyor taşıyıcı olup okula geliyor biz çatır çatır dökülüyoruz. Belki de bu sebeple gelmek istememiştir. Alınacak bir süreçte değiliz. Çocuklar da çok geri kaldı, zaten haftada 2 gün geliyorlar, 1 günü yakmak vicdani değil.
Sınav haftaları işi yoğun olabilir neden olmasın ..istemeye cagirmissjniz gelmiş zaten ..işileri var muhtemelen buna rağmen kirilmayin diye okuldan çıkınca uğrarım demiş ..bunda gucunecek ne var10 yıllık yakın arkadaşım var. Benim de bu hafta aile arasında nişanım var. Yanımda olsun diye davet ettim. İstemeye de çağırmıştım geldi.Kendisi öğretmen. Okuldan çıkınca ugrarim dedi. Zaten öğlen olacak. O gelmeye bisey kalmayacak. Tamam kimseyi zorlayamam ama izin alıp gelemez miydi benim için . Ben mi yanlış düşünüyorum , sizin düşünceleriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?