Yakın arkadaşım beni kıskanıyor

aylar oldu kimse niye cevap yazmıyoooooo:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43: bu kızla arama mesafe koyuyorum ama hala yüzüme gülüp arkamdan konuşuyoooo

Karakterini zaten belli etmiş hareketleriyle, yaa görüşmeyecek siniz yada mesafe koyacaksınız, Haaa görüşmeden olmaz dersenizde, herşeyinizide anlatmayın. merak etme arkadaşım bizlerinde etrafında öyle insanlar kaynıyor. ben çok samimi olmamaya özen gösteriyorum

Benim de yakın arkadaşım çok kıskanç bir kızdır. Hiçbir şey yapmıyorum karşılığında. Bazen onu sinirlendirmek için birtakım hareketlerim oldu, delirttim o an onu ama sonra gereksiz olduğunu anladım. Bazı insanların yapısı öyle. Bence arkadaşının eksi ve artılarını düşünüp tart. İyi taraf ağır basıyorsa görmezden gelebilirsin. Eğer çok rahatsız ediyorsa seni her şeyiyle, ilişkini kes ya da mesafe koy araya. Ama yakın arkadaş olduğunuza göre idare edilebilir bir durum olmalı bu kıskançlık meselesi. Kafaya takma bence.

Benmde vardı öyle başbelası arkadaşlarım daha doğrusu arkadaş bozuntuları! şuan hiç biriyle konuşmmuyormm tüy gibiymm çok rahatımmm

Ya sana bu kadar huzursuzluk veriyorsa kesip atsana arkadaşlığını.Yalnız kalmaktan korkuyorum demişsin ama inan yalnız kalman böyle biriyle arkadaşlığını sürdürmenden iyi olcaktır.Hem belki senin başka insanlarla iletişimini,arkadaşlığını engelleyen bu kişiyle olan bağındır.Ne gerek var boşuna sinir stres olmana.

Back
X