- 29 Ocak 2024
- 1.081
- 22
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
Bugün sorusunu sorduğum arkadaşım aramızda çok ufak bişey oldu bende kızmadım ama sorguladım uzatmadım. Bugün kınası vardı gitmeyecektim felaket hastaydım midem karnım çok ağrıyor üşütmüşüm yataktan kalkmaya mecalim yoktu ama yılların hatrı olduğundan gittim. İlk baya oturdum sonra sarıldım öptüm onu çok doluydu ilkten gidemedim neyse kına boyunca ne yüzüme baktı doğru düzgün ne gel oynayalım dedi kalktım oynamak için hiç bana doğru oynamadı bile orda gördüm arkadaşlarına akrabalarına sesleniyor oynuyor onlarla hatta oturan biri vardı kalk oynayalım gel falan yaptı en son bitti oynamaları foto çekilmek istedim asla oralı olmadı odaya yanına gittim orda dahic tenezzül etmedi fotoğraf çekilmek için ama çok zoruma gitti baktım baya bekletiyor beni görmüyor bende kalktım eve geldim en yakın arkadaşımdı hasta olmasam katılırdım ama cidden midem çok kötüydü gelin odasına gitmedim arkadasına geçip dolaştilar ikk gelin içeri giderken belki onlardan sebep öyle yaptı sorsam mı yarın ya da müsait zamanında bana gerçekten iyiliği dokunmustur çok hemde beni her zaman dinleyen yanımda olan biriydi yüz yüze pek gelemesek de mesajlaşırken çok yaptı hakkını yiyemem dert ortagimdi ama evlenince gerçekten yeni evlenenler özellikle değişiyor bişey oluyor herhalde