Yakın arkadaşımın eşi beni facede dürtüyor..

En son eşiyle beraber dürttüler ve dürtmeleri kaldırmadım duruyorlar şimdilik böyle bekliyorum
Eşim görürse kızmaz sanıyorum çünkü ikisi beraber dürttü

kesin o arkadaşının hesabındaki dürtmayi de o yapmıştır. çünkü arkadaşınla konuştuğunda sesi gitti geldi sanki haberi yok tarzında şeyler demişsin

neler var neler ya bende başka bi siteden okuduğum hikayeyi yani bi kızın başına gelenleri kopyala yapıştır yapıcam belki ibret alınır

bence sen direk adama rahatsız olduğunu ve neden devamlı dürttüğünü sor bakalım ne cevap vericek..eğer böyle devam ederse eşine bunu söylücem dee tehtid et yanii bu ne yaaaa

arkadaşında baktı diyelim neden bakıyo onun sayfasından sana.o zaman arkadaşındada problem var güzelim yani.sende neden onun sayfasından bakıyosun de.çok dert de değil sil gitsin eşim istemiyo de sende.

engelledim diyelim arkadaşım kocasının facesine girip beni aradığında bulamaz da kendi facesinde bulursa engellediğimi anlayınca ben ne cevap vericem

arkadaşının eşi zaten arkadaş listende değil,neden eşinin face inden seni arasın:26:

engelledim diyelim arkadaşım kocasının facesine girip beni aradığında bulamaz da kendi facesinde bulursa engellediğimi anlayınca ben ne cevap vericem

evet evet engellemek saçma olur.
Eşinize söyleyin siz. Sonra ikiniz bir çare bulun kendiniz ne yaparsanız yapın eşiniz niye bana söylemedin diycektir.

ayarlardan dürtmeyi kaldırın bende mesela sadece arkadaşlık isteği gönder yada mesaj gönder var... arkadaş isteği
gönderenleride gerçekten arkadaşımsa onaylarım arkadaşlarımın eşleri ailecek görüşmüyorsak ekli değildir bende abuk sabuk msjlara cvp bile vermem dürtme mürtme hoşlanmam ayarlardan kaldırmıştım en başta...

Neden bu kadar ince düşünüyorsunuz Allah aşkına...
O da kendi face inden dürtsün sizi niye kocasının face inden dürtüyor, saçmalıklar silsilesi.
Bırakın engelleyin gitsin, bitsin...

Son düzenleme:
bence arkadaşınıda engelle arkadaşın üzüelecek diye eşinden mi olacaksın ileride sorarsa arkadaşın sadece seni değil herkesi engellim de hatta açıklama yapmak zorundada değilsin...dedikleri gibi artık eşinle git hatta mümknse hiç gitme gerekirse arkadaşlığın bitsin

böyle densizler çıkabiliyor maalesef :(adamı engelleyin,mesafeli davranın,eşiniz olmadan da o çiftin evine gitmeyin.arkadaşınızla yalnız görüşün.en temizi bu bence kolay gelsin.

aynen ilk okuduğumda aynı şeyi düşündüm bende hergün aynı dürtmeyi gördüğü için sürekli dürttüğünü düşünmüş arkadaşımız :)

Bence en iyisi bi Facei toptan silmek ya neyse :)

Bende arkadaslarin dedigine katiliyorum ya adami engelle yada dürtme ayarini degistir kimse dürtemesin..... "dürtlemesin " :1:

Ne igrenc sahislar var su dünyada ya :47:

ben face de kuzenimi dürttüm.
o geri dürtmedi, karşılık vermedi yani.
ben yeniden dürtmek istedim, face izin vermedi.
"son dürtmenize yanıt verilmedi" diye uyarı geldi ve yeniden dürtemedim kuzenimi.

Bence bu kadar ince düşünme.
Ben de her attığım adımda böyle ince düşünürdüm.
Ama anladım ki karşımdakiler bunu hiç önemsemiyor.
Sen de bu düşüncelerden vazgeç. Önce sen ve senin hayatın var.
Kimse bu kadar rahatsızlık çekmeye değmez.:34:

öyle biseyi sana sormaya cesaret ettiginde sende esinin sana yaptigini söylemeye cekinme o zaman
yani size ne sunulduysa bi kulp takiyorsunuz
demek ki cözüm aramiyorsunuz kusura bakmayinda !
bi arkadas on keredir dürtmeyi kaldir diyor ayarlarindan ama okumuyorsunuz bile yazdigini ... neyse...

Back
X