Yakın arkadaşımın itirafı

Skyword

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2018
407
510
103
Bir süre önce yakın bir arkadaşım ( 8 yıllık bir dostum) bana olan duygularını açık etti. Ona değer veriyorum ancak bu durum çok başka. Bana hislerini açıkladığı günden itibaren onunla ilişkimi kestim. Çünki onunla konuşmaya devam edersem bu ona haksızlık olurdu,ona umut vermek istemedim Son görüşmemizde beni bekleyeceğini söyledi. Bunu duymuş olmak beni üzüyor. Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
İyi,kötü günümde bana destek olan bir insanın şimdi olmaması beni zorluyor. Boşlukta gibi hissediyorum kendimi. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bazen hiçbir şey yokmuş gibi davranmak istiyorum ama olmuyor işte. Bana akıl verin lütfen.

Bu saatten sonra aranızdaki ilişki eskisi gibi olmaz.Ya onunla bir ilişkiyr başlarsınız ya da tamamen ilişkinizi kesmelisiniz bence.Arkadaş olarak kalamaz mıyım dediğinizi duyar gibiyim ama pek de mümkün değil bu defa o hala içinde bir umut besleyecektir kalamazda yarın sizin bir sevgiliniz olduğun açık bir şekilde bozulduğunu görüceksiniz.Aynısı ünv de başıma geldi ama benim aptallığım konuşmaya devam ettim sonra sevgilim olduğunda sebepsiz yere bana trip atardı birşey söylerdi ve dayanamadığı için erkek arkdaşımla aramı bozmuştı o yüzden uzak durmada fayda var

8 yıl kaybetme korkusu mu olurmuş. Eğer siz kesinlikle istemiyorsanız ilişkiyi kesmeniz doğru olmuş. Arkadaş kalamazsınız zira artık. O yokmuş gibi devam edeceksiniz ha zaman geçer başka sevgilisi olur sizinde olur o zaman belki görüşürsünüz çok geç olmamışsa ama şu aşamada yapılacak daha doğru bir şey yok.

Kendisi aslında tanıştığımız ilk günden beri bu duyguları besliyormuş ancak beni kaybetmeyi göze alamadığı için arkadaş olarak yanımda kalmaya çalışmış.
O size karsi hislerini acikladiktan sonra arkadas olarak kalmaniz imkansiz gibi. Onun yaninda olarak aslinda bir nevi kendi yaninizda olmasini saglayarak ona aci cektirmek gereksiz. Arkadasliginiz bitmis uzgunum.

Aslında en sağlam ilişkiler arkadaşlar arasinda baslayan aşklarda oluyor. Çünkü temel arkadaşlık. Ama birsey hissetmiyorsan malesef iyi bir arakadaş kaybettin demektir.
Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!

Beni üzen de bu aslında. Saçma sapan (8 yıl beklemesi durumu) bir şey yüzünden arkadaşımdan oldum. Daha doğrusu arkadaşım sandığım. Çok kızdım kendisine,neden söylemediğini, bu kadar zaman beklediğini sordum. Bana verdiği tek cevap benim kabul etmeyeceğimi düşünmesiymiş. Yakın arkadaş kalırsak beni kaybetmeyeceğini düşünmüş. Saçmalığa bakın!

işte sıkıntı şu ki, şimdi 8 yıl sizi beklediği için, daha çok kafaya takmıştır. Yani emek verip zaman harcadıkça o olay kafada büyüyor. Keşke yol yakınken söyleseymiş red yiyip dönseymiş en azından bu kadar uzamazdı olay.

Hiç şansı yok mu?
Deneseniz,birbirnizi iyi tanımanın verdiği güvenle hoş bir ilişki yaşanabilir.
Birbirimizle çok güzel anlaşıyoruz ancak hayallerimiz,dünyadaki isteklerimiz farklı. Ben kariyerime önem veriyorum. O bu konuda benden zıt bir karaktere sahip. Arkadaşken iyiyiz ancak iş ilişkiye dönüşünce iyi bir sonuç alır mıyım bilmiyorum.

Hiç oluru yok mu yani?
Arkadaşlıkla başlayan ilişkiler daha sağlıklı oluyor çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, sizin de 8 yıl olmuş az değil.
Bu sefer ona arkadaş değil de sevgili gözünden bakmaya çalış bence:)

Sevgisi samimi olmali bunca sene sevmiş ve içinde yasamis. Bir şans verin derim. Ben mesela beni seven biri yok diye üzülüyorum.

Hiç oluru yok mu yani?
Arkadaşlıkla başlayan ilişkiler daha sağlıklı oluyor çünkü birbirinizi çok iyi tanıyorsunuz, sizin de 8 yıl olmuş az değil.
Bu sefer ona arkadaş değil de sevgili gözünden bakmaya çalış bence:)
Şöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.

Sizden bi karsilik görmediyse bir süre bekler ve yoluna devam eder. Sadece iyi bir arkadasiniz gittigi icin uzulursunuz. Aynisi benim basima da geldi. Ordan biliyorum.

Şöyle bir durumda var yalnız kendisi çok afedersiniz öküzün önde gideni ki bu süreçte kendisine bir adet olmak suretiyle sevgili yapmıştı. Yani ona söyleyecek cesareti vardı da bana mı yoktu.
Ama arkadaşsınız diye çekinmiş olabilir.

Sizi sevmekten vazgeçmeye çalışmış olabilir başkasıyla sevgili olmayı denemiştir olmamıştır falan
Ben böyle arkadaş olup aşkını söyleyemeyen kişilere sempati besliyorum. Bence ilişkilerin temeli önce arkadaş olmak ;)

Ama arkadaşsınız diye çekinmiş olabilir.
Şöyle söyleyeyim ben hep kariyeri on planda tutan biri oldum. Dışarıdan da böyle göründüm hep. Tanıştığım erkeklere potansiyel sevgili değilde arkadaş gözüyle baktım hep. Evet, böyle bir insan olduğumu o da çok iyi bildiği için,kabul etmeceğimi düşünüp söylememiş olabilir. Ama bana yaptığı haksızlığın,8 yılın farkında değil işte.

Back
X