• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakin arkadaşın foyalari

yelizzce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
250
138
33
32
Merhaba arkadaşlar biliyorum çok sık konu aciyorum ama şu ara her şey üst üste geliyor. Okuldan bi arkadaşım var en samimi olduğum insan o sayılır. Simdi bu kız kendini çirkin sanıyor bu yüzden komplekse girmiş. Bana sorarsanız çirkin mi asla değil sadece kendini beğenmiyor o kadar. Devamlı bu konuyu konuşuyoruz ama nafile. Ben guzel degilim bana kim bakar ki falan sevgilisini bile bu yüzden kacirdi . ama onun dışında iyi biridir. Bi gün evine çağırdı beni iki uç gün onda kaldım sonra ise gitti parti çalışıyor çekmecesinden makas alicaktim açtım ki bi defter biliyorim çok yanlış ama şeytan durttu okudum neler yazmış o günlüğe iste Yelizin sevgilisi var ben yalnızlıktan olucem kimse bakmiyor bi gün estetik olup çok güzel olucam o zaman onu da catlaticam gibi şeyler. Şok olmuştum sanki Ben onu kiskandieiyorim bak benim sevgilim var sen teksin diye. Asla da öyle bisey yapmadım aksine iltifat etmisimdir hep sen güzelsin gayet kendini sev bjraz vs. Ama sesimi cikarmadim sonra. Bunlar dört beş ay önce oldu.
Yaklaşık iki hafta önce internetten bi gözlük beğendi ayy çok güzel falan ben de çalıştığım için para durumum fena değil su kıza bi sürpriz yapiyim dedim (gözlük pahalı sayılır ) gizli gizli sipariş verdim ama şanssızlık mi nedir ben adres verirken telefonda konuşmaları duymuş haberim yok. Neyse gözlük geldi ben ona hediye ettim gözleri doldu sevindi falan. Ama arkamdan "Yeliz benim beğendiğim gözlüğü sipariş etmiş bana inat yapar gibi bu kadar da olmaz" falaan demiş ve çok sağlam birinden duydum bunu. Öyle şaşırdım ki hayatta en son yapacağım şeydir Bana yapılsa ben de sinir olurum ama öyle biri olmadigimi biliyo bi incelik yapmak istedim içimden geldi ama kursagimda kaldı. Onunla eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. Sizce napiyim bu çevirdiği fesatliklardan haberim olduğunu bilsin mi artik?

yani defterini karıştırman hoş olmamış, ama arkadaşına bir şey söyleme bence sadece uzaklaş ondan mesafe iyidir
Karistirmam iyi değil tabi kabul ediyorum ama benim hakkımda boyle düşünmesi çok zoruma gitti.

sizin hareketiniz bence o kadar yanlış ki arkadaşınızı eleştirmeye hakkınız yok.
şeytan dürttü de erkeklerin bahanesidir ayrıca.

sizin hareketiniz bence o kadar yanlış ki arkadaşınızı eleştirmeye hakkınız yok.
şeytan dürttü de erkeklerin bahanesidir ayrıca.
Ya ben zaten kendimi Savunmuyorum yapmamam gerekirdi ama onun gerçek düşüncelerini öğrendim

Merhaba arkadaşlar biliyorum çok sık konu aciyorum ama şu ara her şey üst üste geliyor. Okuldan bi arkadaşım var en samimi olduğum insan o sayılır. Simdi bu kız kendini çirkin sanıyor bu yüzden komplekse girmiş. Bana sorarsanız çirkin mi asla değil sadece kendini beğenmiyor o kadar. Devamlı bu konuyu konuşuyoruz ama nafile. Ben guzel degilim bana kim bakar ki falan sevgilisini bile bu yüzden kacirdi . ama onun dışında iyi biridir. Bi gün evine çağırdı beni iki uç gün onda kaldım sonra ise gitti parti çalışıyor çekmecesinden makas alicaktim açtım ki bi defter biliyorim çok yanlış ama şeytan durttu okudum neler yazmış o günlüğe iste Yelizin sevgilisi var ben yalnızlıktan olucem kimse bakmiyor bi gün estetik olup çok güzel olucam o zaman onu da catlaticam gibi şeyler. Şok olmuştum sanki Ben onu kiskandieiyorim bak benim sevgilim var sen teksin diye. Asla da öyle bisey yapmadım aksine iltifat etmisimdir hep sen güzelsin gayet kendini sev bjraz vs. Ama sesimi cikarmadim sonra. Bunlar dört beş ay önce oldu.
Yaklaşık iki hafta önce internetten bi gözlük beğendi ayy çok güzel falan ben de çalıştığım için para durumum fena değil su kıza bi sürpriz yapiyim dedim (gözlük pahalı sayılır ) gizli gizli sipariş verdim ama şanssızlık mi nedir ben adres verirken telefonda konuşmaları duymuş haberim yok. Neyse gözlük geldi ben ona hediye ettim gözleri doldu sevindi falan. Ama arkamdan "Yeliz benim beğendiğim gözlüğü sipariş etmiş bana inat yapar gibi bu kadar da olmaz" falaan demiş ve çok sağlam birinden duydum bunu. Öyle şaşırdım ki hayatta en son yapacağım şeydir Bana yapılsa ben de sinir olurum ama öyle biri olmadigimi biliyo bi incelik yapmak istedim içimden geldi ama kursagimda kaldı. Onunla eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. Sizce napiyim bu çevirdiği fesatliklardan haberim olduğunu bilsin mi artik?
yaşlar kaç ilk okul vari şeyler yazmışta

bu arada günlüğünü okuman çok çirkin olmuş

eskisi gibi olmayın da zaten bu ikinizin de hayrına olur
bunca zaman birbirinizi seviyormuş arkadaşmış gibi davranmışsınız bundan sonra yapmayın.

Fesat ve haset bi kız
Biraz mesafe ikinizede iyi gelir
Su an hatırladim bir de şöyle bir sey vardı " yelizin erkek arkadaşıyla ilgili şeyleri anlatmasından biktim sanki ben yalnızım diye bana hava atıyor" hava atiyo dediği şey de su o gün erkek arkadaşım bana ya çocuğumuz olsa adi kaan olsun gibi bisey dedi ben de arkadaşıma " ya bu çocuk sence de abartmiyor mu ne evliliği ne çocuğu ne desem de biraz kendine gelse çünkü daha yeni sayılır öyle ciddiye binsin istemiyorum " bu kadar dedim . onun dışında hayatımda güzel giden bisey yok ki ne anlatiyim neyin havasını atiyim

canım insanların içinden neler çıar kimbilir bu neki biraz seni kıskanıyor olabilir gibi geldi. gözlük konusunu açardım ben olsam madem yakın arkadaşşsınız nasıl böyle düşünrsün diye ama kitap konusuna gelince onu boşver okuduğunu söyleme derim. ha sen konutuktan sonra HALA öyle ozaman mesafe koyarsın ama baksan hediyesini alınca gözleri dolmuş o zaten düşündüğü şeyden utanmıtır

eskisi gibi olmayın da zaten bu ikinizin de hayrına olur
bunca zaman birbirinizi seviyormuş arkadaşmış gibi davranmışsınız bundan sonra yapmayın.
Ben onu seviyordum . birbiriniz demeseniz daha doğru olur. Maaşın üçte birini sırf yüzü gulsin diye o saate yatirdim çünkü mutsuzdu. O beni sevmiuormus ben onu degil

BEN OLSAM SENİN YERİNDE YAVAŞ YAVAŞ AYAĞIMI KESERDİM. BÖLE İNSANLARLA KOMPLEKSLİ İNSANLARLA İŞİN OLMASIN KENDİYLE BARIŞIK OLMAL ÇEVRENDEKİLER YOKSA SANA ZARAR VERİR

Ben onu seviyordum . birbiriniz demeseniz daha doğru olur. Maaşın üçte birini sırf yüzü gulsin diye o saate yatirdim çünkü mutsuzdu. O beni sevmiuormus ben onu degil
Gözlük diycem off saat dedim bi de saat mevzuu var ama neyse devamlı sunu aldım bunu aldım demek istemiyorum ama cidde . Maddi manevi fedakarligim coktur

Back
X