Merhaba arkadaşlar biliyorum çok sık konu aciyorum ama şu ara her şey üst üste geliyor. Okuldan bi arkadaşım var en samimi olduğum insan o sayılır. Simdi bu kız kendini çirkin sanıyor bu yüzden komplekse girmiş. Bana sorarsanız çirkin mi asla değil sadece kendini beğenmiyor o kadar. Devamlı bu konuyu konuşuyoruz ama nafile. Ben guzel degilim bana kim bakar ki falan sevgilisini bile bu yüzden kacirdi . ama onun dışında iyi biridir. Bi gün evine çağırdı beni iki uç gün onda kaldım sonra ise gitti parti çalışıyor çekmecesinden makas alicaktim açtım ki bi defter biliyorim çok yanlış ama şeytan durttu okudum neler yazmış o günlüğe iste Yelizin sevgilisi var ben yalnızlıktan olucem kimse bakmiyor bi gün estetik olup çok güzel olucam o zaman onu da catlaticam gibi şeyler. Şok olmuştum sanki Ben onu kiskandieiyorim bak benim sevgilim var sen teksin diye. Asla da öyle bisey yapmadım aksine iltifat etmisimdir hep sen güzelsin gayet kendini sev bjraz vs. Ama sesimi cikarmadim sonra. Bunlar dört beş ay önce oldu.
Yaklaşık iki hafta önce internetten bi gözlük beğendi ayy çok güzel falan ben de çalıştığım için para durumum fena değil su kıza bi sürpriz yapiyim dedim (gözlük pahalı sayılır ) gizli gizli sipariş verdim ama şanssızlık mi nedir ben adres verirken telefonda konuşmaları duymuş haberim yok. Neyse gözlük geldi ben ona hediye ettim gözleri doldu sevindi falan. Ama arkamdan "Yeliz benim beğendiğim gözlüğü sipariş etmiş bana inat yapar gibi bu kadar da olmaz" falaan demiş ve çok sağlam birinden duydum bunu. Öyle şaşırdım ki hayatta en son yapacağım şeydir Bana yapılsa ben de sinir olurum ama öyle biri olmadigimi biliyo bi incelik yapmak istedim içimden geldi ama kursagimda kaldı. Onunla eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. Sizce napiyim bu çevirdiği fesatliklardan haberim olduğunu bilsin mi artik?
Yaklaşık iki hafta önce internetten bi gözlük beğendi ayy çok güzel falan ben de çalıştığım için para durumum fena değil su kıza bi sürpriz yapiyim dedim (gözlük pahalı sayılır ) gizli gizli sipariş verdim ama şanssızlık mi nedir ben adres verirken telefonda konuşmaları duymuş haberim yok. Neyse gözlük geldi ben ona hediye ettim gözleri doldu sevindi falan. Ama arkamdan "Yeliz benim beğendiğim gözlüğü sipariş etmiş bana inat yapar gibi bu kadar da olmaz" falaan demiş ve çok sağlam birinden duydum bunu. Öyle şaşırdım ki hayatta en son yapacağım şeydir Bana yapılsa ben de sinir olurum ama öyle biri olmadigimi biliyo bi incelik yapmak istedim içimden geldi ama kursagimda kaldı. Onunla eskisi gibi olmayı düşünmüyorum. Sizce napiyim bu çevirdiği fesatliklardan haberim olduğunu bilsin mi artik?