• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakin arkadaşın foyalari

Su an hatırladim bir de şöyle bir sey vardı " yelizin erkek arkadaşıyla ilgili şeyleri anlatmasından biktim sanki ben yalnızım diye bana hava atıyor" hava atiyo dediği şey de su o gün erkek arkadaşım bana ya çocuğumuz olsa adi kaan olsun gibi bisey dedi ben de arkadaşıma " ya bu çocuk sence de abartmiyor mu ne evliliği ne çocuğu ne desem de biraz kendine gelse çünkü daha yeni sayılır öyle ciddiye binsin istemiyorum " bu kadar dedim . onun dışında hayatımda güzel giden bisey yok ki ne anlatiyim neyin havasını atiyim
O degil de gibi herseyi erinmeden gunluge yazmasi nedir ya tuhaf zeka yasi küçük galiba
Yok yeliz bugun bunu yapti yok sunu yapti kiz sana takık

canım insanların içinden neler çıar kimbilir bu neki biraz seni kıskanıyor olabilir gibi geldi. gözlük konusunu açardım ben olsam madem yakın arkadaşşsınız nasıl böyle düşünrsün diye ama kitap konusuna gelince onu boşver okuduğunu söyleme derim. ha sen konutuktan sonra HALA öyle ozaman mesafe koyarsın ama baksan hediyesini alınca gözleri dolmuş o zaten düşündüğü şeyden utanmıtır
Yok beni kiskanmiyor benim kiskanilcak biseyim yok ki hayatım berbat zaten onun derdi kendiyle evet gözleri doldu çok utandi farkettim ama önceki günlük olayı bikac şey daha var ufak tefek ama insani uzuyo iste

O degil de gibi herseyi erinmeden gunluge yazmasi nedir ya tuhaf zeka yasi küçük galiba
Yok yeliz bugun bunu yapti yok sunu yapti kiz sana takık
Yok günlükte neler neler var bi bilseniz. Ben bikac sayfada geciyorim sadece :) geneli kendi ve eski sevgilisiyle alakali

Arkadaşın yaptığını duysa seni bir daha evine almaz.
Ha ben haksız çıktım Simdi :) bi problem mi var o kadar şey yazdım anlattım bu küçücük ayrıntıya mi taktiniz kaldı ki ben hatalı olduğumu kabul ediyorum bu konuda savunmuyorum kendimi. Yardim istediğim konu cok farklı bu ayrıntida kafa yormaya gerek yok bence

Ha ben haksız çıktım Simdi :) bi problem mi var o kadar şey yazdım anlattım bu küçücük ayrıntıya mi taktiniz kaldı ki ben hatalı olduğumu kabul ediyorum bu konuda savunmuyorum kendimi. Yardim istediğim konu cok farklı bu ayrıntida kafa yormaya gerek yok bence
Bu sence küçücük bir ayrıntı ise ben bir şey demiyorum. İnsanların evinde izinsiz çekmece kurcalıyorsun ve kızın özel eşyasını karıştırıyorsun az bile düşünmüş senin hakkında.

Ya bir de utanmadan burada anlatıyorsun. İnşallah kız bunları görür ve seni mahkemeye verir.
Yok günlükte neler neler var bi bilseniz. Ben bikac sayfada geciyorim sadece :) geneli kendi ve eski sevgilisiyle alakali

kıyaslama yapıyorum.
arkadaşınız haset ve kindar olabilir
ama yine de sizin yaptığınız daha kötü bir harekettir.

mesela haset ve kindar olduğunu bildiğim biri ile bir şekilde ilişkimi yürütebilirim. ama sizin gibi arkamdan eşyalarımı karıştıran, günlüğümü okuyan, okuduğunu herkesle paylaşam biriyle devam edemem.
ayrıca sadece sizle ilgili kısımları değil kendi erkek arkadaşı ile ilgili kısımları da okumuşsunuz. buna kılıfınız nedir?
Hem hatamı kabul ediyorum diyorsunuz, hem de hala savunuyorsunuz. Benim demek istediğim siz ak kaşık değilsiniz ki arkadaşınızı eleştirebiliyorsunuz.

Bişey anlatıp söyleyerek goygoy dinlemek yerine mesafemi koyar ve zamanla tamamen bağımı keserdim.Kompleksli fesat insandan herşeyi beklerim ve korkarım.Bence sende uzak dur.

kıyaslama yapıyorum.

mesela haset ve kindar olduğunu bildiğim biri ile bir şekilde ilişkimi yürütebilirim. ama sizin gibi arkamdan eşyalarımı karıştıran, günlüğümü okuyan, okuduğunu herkesle paylaşam biriyle devam edemem.
ayrıca sadece sizle ilgili kısımları değil kendi erkek arkadaşı ile ilgili kısımları da okumuşsunuz. buna kılıfınız nedir?
Hem hatamı kabul ediyorum diyorsunuz, hem de hala savunuyorsunuz. Benim demek istediğim siz ak kaşık değilsiniz ki arkadaşınızı eleştirebiliyorsunuz.
Yok yok asla. Yahu ben dedim zaten derdi benle değil kendini beğenmiyor sevgilisiyle de problem yaşadı falan . yani biri seni kıskanıyor mu acaba diye ona ithafen. Özel hayatında sorun yok ki hep o güzel olmasına ragmen kendini sevmiyor diye bunlar oldu. Evet günlüğünü okumakta suçluyum zaten bunun için bir şey demedim hani benim de hatam var diye. Bi mesafe de sokmadim araya. Ama gözlük olayında hevesimi kursagjmda bırakınca cidden çok üzüldüm . yanlış anlamanizi istemem onu seviyorum ama o beni pek sevmiyoemus

Tartışmak için yazmıyorum zaten benim yorumum bu. Terbiye sınırları içinde cevap veremeyeceksen konu açma.
Tamam. Senin konuma yorum yapmani istemiyorum . güle güle. Güzel yorumun için teşekkürler saygilar

Bişey anlatıp söyleyerek goygoy dinlemek yerine mesafemi koyar ve zamanla tamamen bağımı keserdim.Kompleksli fesat insandan herşeyi beklerim ve korkarım.Bence sende uzak dur.
Bilmem aslında kaybetmek istemem sevdiğim biridir ama yuzum nasıl düştü bi bilseniz o dediklerini duyunca eskisi gibi zaten olamam ama inanılmaz üzgünüm olanlara

Senin isteğine bağlı değil istediğim konuya yorum yazarım.
Benim actigim konuda yorum yapmani istemiyorum. İstenmedigini ya da yorumlarının dikkate alınmayacağını bile bile yaziuorsan eline kuvvet. Sevgiler. Kibledim seni

kıyaslama yapıyorum.

Kindar haset insanın ne yapacağı bellidir ama saman altından su yürütenlerin ne yapacağı kestirilmez ve bence daha tehlikelidirler.

Bu ne saygisizlik ya. Kiz arkadasinin gunlugunu okumussun, icini en acik secik sekilde actigi yeri! Ne hakkin vardi buna? Butun insanoglu zaten sutten cikma ak kasik, kimsenin kiskanclik duygusu yok, herkes sevgi kelebegi, herkesin duygu durumu psikolojisi harika. Kiz gunlugune kendince serzeniste bulunmus, onun sevgilisi var benim yok diye. Belki biraz muziplik olsun diye estetik yaptircam catlatcam minvalinde yazmis. Eminim kendi de yazarken eglenerek yazmistir bunu. Cok cok ayip etmissin. Ben de tam aksine senin o kiz icin fesat oldugunu dusunuyorum. Bu kadar ic dunyasina girip arastirdigina gore negatif bir tarafin var bu kiza karsi.

Ayy onceki mesajlari okudum da simdi, baya kizin gunlugunun tamamini okudugun yetmezmis gibi bir de burda afise etmissin.
Baslik da ayri komik; yakin arkadasin foyalari :KK48:
Benim burda gordugum foya sana ait canim.

Back
X