- Konu Sahibi jarelbestel
-
Yasam tarzlarinizdaki farkliliklar neler?aciklarsan belki daha net yorumlar gelebilir.
Yaşınız kaç acaba ?
onun ailesinin maddi durumu çok iyi mesela günlük 50 tl harçlığı olur,ama bizimkisi o kadar iyi değil. o çok alışveriş yapıyor bende onla olduğum zamanlar onu görünce yapmak zorunda kalıyorum ve ailemi çok zor durumda bırakıyorum. onun annesi odtü mezunu benimki ilkokıul mesela farklar bu. o istediği zaman dışarı çıkabiliyor beni çağırdığı zaman bende çıkamk isteyince annemgil izin vermiyor ve kavga ediyorum onlarla
onun ailesinin maddi durumu çok iyi mesela günlük 50 tl harçlığı olur,ama bizimkisi o kadar iyi değil. o çok alışveriş yapıyor bende onla olduğum zamanlar onu görünce yapmak zorunda kalıyorum ve ailemi çok zor durumda bırakıyorum. onun annesi odtü mezunu benimki ilkokıul mesela farklar bu. o istediği zaman dışarı çıkabiliyor beni çağırdığı zaman bende çıkamk isteyince annemgil izin vermiyor ve kavga ediyorum onlarla
çok sevdiğim yakın arkadaşım var 2 yıldır beraber yiyip içiyoruz aynı okuldayız aynı sırayı paylaşıyoruz yani her dakika beraberiz,fakat ailem o kızla arkadas olmamı istemiyor. çok ön yargılılar bilip bilmeden suçluyorlar onu. bana zaraar verdiğini düşünüyorlar ve onunla konuşmamı istemiyorlar. ama öyle değil onun bana hiç bi zararı yok en yakın arkadasım ve öylede kalcak. şimdi bizi görüştürtmüyorlar malesef arada kaldım napcam bilmiyorum, onun yaşam tarzı farklı diye istemiyorlar biliyorum ama ben arkadasımı kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?