Tuvalet periyodumuzu bile biliyoruz birbirimizinBen anlatiyorum. Aile hayatim, romantik ilişkilerim hatta yeri geliyor cinsel hayatim. O da bana anlatir ama tabii.
Rahatsiz oluyorsaniz, anlatmak istemiyorsaniz anlatmayin. Boyle bir zorunlulugunuz yok. Hesap soruyor gibi geliyorsa "aman ayni iste bildigin gibi" deyin gecin.
Niye ifsa ediyorsun :/Tuvalet periyodumuzu bile biliyoruz birbirimizin
Arkadaşlık nasıl olur görsünler diyeNiye ifsa ediyorsun :/
Eskiden anlatırdım artık anlatmıyorum ayrıca ne öyle Hergün miç miç konuşup hesap sormalar sınırını çizkizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
ben çok yakın arkadaşıma anlatmak isterim gün içinde ne yaptığımı vs ama rahatsız oluyorsanız mesela şey diyin her gün aynı şeyi yapıyorum zaten gibisindenkizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
kizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
Garip ama en yakın arkadaşlarım, en az konuştuğum arkadaşlarım. Birbirimize cevap yazmasak bile kimse küsmez, aramalara dönmezsek biliriz ki işimiz vardır, çok az görüşsek bile dün görüşmüş gibi hissederiz. Benim arkadaşlığım böylekizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
Boldladığım kısım kişiden kişiye değişir, kimi her şeyini anlatır kimi anlatmaz, ben bir araya gelince ya da mesajlaşıyorsak telefonlaşıyorsak geyik yapmayı eğlenmeyi seven biriyim, onu yaptım bunu yaptım diye her şeyi anlatmaktan sıkılıyorum, her dakika yazışalım konuşalım görüşelim de bana göre değil araya zaman girsin istiyorum.kizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?