yakin arkadaşiniz

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
123
21
48
25
kizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor

Ben anlatiyorum. Aile hayatim, romantik ilişkilerim hatta yeri geliyor cinsel hayatim. O da bana anlatir ama tabii.

Rahatsiz oluyorsaniz, anlatmak istemiyorsaniz anlatmayin. Boyle bir zorunlulugunuz yok. Hesap soruyor gibi geliyorsa "aman ayni iste bildigin gibi" deyin gecin.

yaşım 19-20 civarıyken anlatıyordum. sonra bunla alakalı büyük bir olaya şahit oldum. o günden beri çok özelimi anlatmam. yani duyulunca hoşlanmayacağınız şeyleri anlatmayın bence

Ben anlatiyorum. Aile hayatim, romantik ilişkilerim hatta yeri geliyor cinsel hayatim. O da bana anlatir ama tabii.

Rahatsiz oluyorsaniz, anlatmak istemiyorsaniz anlatmayin. Boyle bir zorunlulugunuz yok. Hesap soruyor gibi geliyorsa "aman ayni iste bildigin gibi" deyin gecin.
Tuvalet periyodumuzu bile biliyoruz birbirimizin 😂😂😂

kizlar arkadaşiniza her şeyinizi anlatir misiniz tabi ki aile içi özelimi anlatmıyorum ama bazen gun icinde surekli napiyorsun diyor ve birbirimize yazmayınca hep hesap veriyoruz sanki ben öyle hissediyorum bu durumda ne yapmaliyim arkadaşimi kirmak istemiyorum her gün istisnasız yazıyor gün atlamıyor
Eskiden anlatırdım artık anlatmıyorum ayrıca ne öyle Hergün miç miç konuşup hesap sormalar sınırını çiz

ben çok yakın arkadaşıma anlatmak isterim gün içinde ne yaptığımı vs ama rahatsız oluyorsanız mesela şey diyin her gün aynı şeyi yapıyorum zaten gibisinden

Şoyle kı her gun bu mesajı alsam rahatsız olurum. Sevgılım, aılemden bırı degıl.
Romantık ılışkı de bır sorununuzdan cok bahsedınce sen unutsan da o unutmuyor. Sureklı olumsuz tavsıye pompalaması yaparlar. O yuzden detay vermemek onemlıdır.
Cınsel hayatımı hiç kimseye anlatmam

Ergen gibi o ne öyle ,zırt pırt mesajlaşamam ben zaten kimseyle.Çok boğulurum böyle şeylerden.Ama tabi ki yakın arkadaşlarım var ama hayır hayatımın her noktasını bilmiyorlar.Ben herşeyi paylaşmak isteyen bir yapıda değilim içimden gelmiyor yani güvenmemezlik değil de,gereksinim duymama diyebiliriz

Güzin abla miyim ben bir derdi olur anlatır çözüm önerir yada saddece dinlerim o derdi sürekli sürekli dinlemem Birde keyifli şeyler yapmayı severim paylaşmak ortak anı olacak birşeyler .Neden sürekli aynı sıkıcı yada farketmez rutin hayatımızı anlatıp duralimki.Heyecanli birşey olur olağan olmayan paylaşılır.Arkadaslikta amaç birazda o rutinin dışına çıkıp keyif almak degilmi .Bana tüm gün işyerini yada yediği yemeği yada kaynanasını anlatacak biriyle arkadaş olmazdım .Arada tamam fakat bizden konuşan insanı seviyorum biz arkadaşız ya biz bizim yaptigimiz şeyler bizim planlar bizim anılar .O eşimin yada eltimin arkadaşı degilki onları konusayim onunla

Garip ama en yakın arkadaşlarım, en az konuştuğum arkadaşlarım. Birbirimize cevap yazmasak bile kimse küsmez, aramalara dönmezsek biliriz ki işimiz vardır, çok az görüşsek bile dün görüşmüş gibi hissederiz. Benim arkadaşlığım böyle 🤷🏻‍♀️

Dost dediğim imsanlar herşeyimi bilir neredeyse arkadaşliklarimda bir süre sonra dostluğa dönüyor .Zorunluluk hissetmediğinz alınganlık olmadığı rekabet ve kıyaslama yapılmadan güven oluşursa zaten sorun çıkmaz.Sizds böyle değilse içinizden geldiği gibi davranın

Eğer sık konuşmak ya da görüşmek istemiyorsanız biraz mesafe koyabilirsiniz. Ben yakın arkadaşıma her şeyimi anlatırdım. ( Ailevi sorunlar, çocukluğum, travmalarım, gün içinde yaptıklarım, flört sevgili , ruh halim ,hobilerim, fobilerim vs benimle ilgili nerdeyse her şeyi biliyordu. Kendisi de anlatırdı) ama son zamanlarda yaşadıklarımdan dolayı artık her şeyimi anlatmamaya karar verdim.

Boldladığım kısım kişiden kişiye değişir, kimi her şeyini anlatır kimi anlatmaz, ben bir araya gelince ya da mesajlaşıyorsak telefonlaşıyorsak geyik yapmayı eğlenmeyi seven biriyim, onu yaptım bunu yaptım diye her şeyi anlatmaktan sıkılıyorum, her dakika yazışalım konuşalım görüşelim de bana göre değil araya zaman girsin istiyorum.
Her gün yazışmak istemiyorsanız her mesajına cevap vermeyin.

Back
X