yakın bir arkadaş:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi zsnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zsnn

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
4.007
3.235
723
yaklaşık 2 ay önce yeni bir işe başladım insanlara ne kadar yakın davransamda yakın bir arkadaş bulamadım herkesin arkadaşları var öğle aralarında ya da iş yoğunluğunun az olduğu zamanlarda öylece tek başıma ya da birilerine zorla kendimi kabullendirerek geçiriyorum zamanımı...bu canımı çok sıkmaya başladı artık..ne yapacağımı bilemiyorum

Cnm alıŞana kadar Çok zordur emınım
ama bunu ordakı dÜŞÜncesızler farketmelıler ya ne kaba ınsanlar
gerÇı 2 aydır alıŞmıŞ olman lazım kaÇ kıŞısınız kı orda

yaklaşık 2 ay önce yeni bir işe başladım insanlara ne kadar yakın davransamda yakın bir arkadaş bulamadım herkesin arkadaşları var öğle aralarında ya da iş yoğunluğunun az olduğu zamanlarda öylece tek başıma ya da birilerine zorla kendimi kabullendirerek geçiriyorum zamanımı...bu canımı çok sıkmaya başladı artık..ne yapacağımı bilemiyorum

2 ay da uzun bir zaman aslında..
Yani samimiyet kurmak için kısa olsa da, öğle yemeklerinde vs..birarada olmak için şimdiye kadar birilerine katılmış olmanız lazımdı.
Zor bir durum olsa gerek..

Yine de adım atmaya devam edin bence..
Soğuk bir dış görünüşünüz varsa bu da etken olabilir.
Soğuk durmayın.
Sizi tanımalarına izin verin.
Zamanla düzelmesi lazım.

çalıştığım odada 4 erkek müdürümüz bayan bide ben bayan.bununda çok etkisi var 7 yıl aradan sonra oraya atanan tek bayan benmişim.aslında çok güleryüzlü ve sosyal bi insanım ama işte tek tük bayan var onlarda hep guplaşmışlar:( yani odamdakiler ii insanlar ama insan bayan arkadaş istio işte.bizim kat böle başka binalara bakıorum bi dünya bayan var.özeniorum.bizim bölümde bi bayan var ama 3yıldır burda oda hiç pas vermio konuşmuo bile nerdeyse.ben zorla laf atıom öle arada sohbet olsun die.

Valla canım ille baya olsun diye düşünürsen arkadaş edinemezsin... ınsan olsun...
1 yıl öncesine kadar benim çalıştığım işyerinde 800 maviyaka, 300 beyaz yaka çalışan içinde sadece 38 bayan vardı....
Benim çalıştığım bölüm de ise sadece 2 bayandık, o diğer bayan da 15 yıldır orada çalıştığı için diğer bayanlarla iletişimdeydi... Ben işe yeni başladığımda benimle hiç muhattap bile olmadı....
Ama benim bayan arkadaş gibi bir takıntım ladığı için herkesle kısa zamanda arkadaş oldum...
O arkadaşlıklar bir süre sonra dostluğa dönüştü, bir süre sonra ailecek görüşmeye başladık...

2 ay çok uzun bir zaandeğil ama çok kısa bir zaman da değil... ılla kendini zorla kabullendirmek gbi bir kaygın olmasın... Zaten ş arkadaşlarınla çok canım cicim arkadaş olmak gibi bir durum da olmuyor pek... Benim iş arkadaşı olarak tanışıp arkadaş olduğum, daha sonra özel olarak da arkadaşım dediğim 3-5 kişi ancak ya vardır ya yoktur...

bence de işyerinde arkadaşlık olmuyor...işini yapıp gideceksin...en temizi....

sen çabalıosan ve 2 aydır bi sonuç alamıosan.iş arkadaşların yabani demektir.
işinle ilgilen.çok takma kafana tatlım

çok teşekkür ederim arkadaşlar inanın biraz daha rahatladım sanki yazınca.

Back
X