Yakın erkek arkadaşımın sevgilime tavrı?

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
27
Merhaba herkese iyi akşamlar.
Benim 4.5 senedir çok çok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. kendisi en yakınlarımdandır diyebilirim.. aynı zamanda kendisinin de okuduğu üniversiteden arkadaşı var. Biz bu çocukla arkadaşım vasıtasıyla tanıştık ve 2 ay önce sevgili olduk.
Gelgelelim biz y ile sevgili olduğumuzdan beri x bana karşı hiç olmadığı kadar soğuk. nedenini anlamıyorum çünkü sevgilimle ikisi çok daha samimi arkadaş. sevgilim bir kere onun yanında beni yanağımdan öptü, eve geldiğimde beni aradı o seni niye yanağından öpüyor çok samimi benim yanımda yapmaması gerekirdi vs vs bana tavır koydu fakat sevgilime hiçbir şey söylememiş.
yine aynı şekilde biz sevgilimle buluşacağımız bir gün onunla da görüşecektik, sevgilim dedi ki o gelmeden 1-2 saat önce buluşalım seninle özel bir şey konuaşacağım, her neyse biz sevgilimle buluştuk daha sonra arkadaşımız geldi. laf arasında bizim daha önce buluştuğumuzu öğrendi. bana akşam mesaj atmış, buluşmanızı böldüm ama kusura bakmayın gibisinden. yaklaşık 1 aydır bana tavırlı hal ve hakreketlerinden anlıyorum. ne yapmalıyım ve neden böyle yapıyor ?

hayır hayır bunun olduğunu sanmam kendisinin bana karşı hiç yaklaşımı olmadı, arada güzelsin vs derdi sadece ama onun bugüne kadar çok konuştuğu kız oldu anlattıkları da çok oldu, acaba var mıdır öyle bir şey?

Arkadaş olarakta kaybetmekten korktuysa evet söylemez ilgisini sevgisini .

Ya sizden hoşlanıyor ya da en iyi arkadaşını kaybettiğini düşünerek triplere giriyor

Hesap vermek zorunda mısın ona?
Yani bir arkadaş, özellikle yakınım dediğin arkadaş neden bunları sorgular ki?
Aksine senin mutluluğuna, mutlu olmalı.

Ya sizi seviyor ve kıskanıyor ya da farklı bir ergen tribine girmiş.

bilmiyorum. hiç tebrik etmedi bizi. hiç adınıza sevindim vs de demedi. ikimiz de onun en yakın arkadaşlarıyız belki de o bizi tanıştırdı ve biz daha samimi olduk diyedir

sevgilim beni yanağımdan öptü diye bana trip atacak arkadaş daha anasının karnından doğmadı.

siz de bilmezliğe yatıyorsunuz herhalde basbaya aranızda arkadaşlıktan fazlası varmış demek ki. niye böyle yapıyor diye cidden soruyor musunuz

Sizi arkadaş olarak tanıştırmış ama sevgili olmuşsunuz bence buna bozulmuş senden hoşlanıyor yazık ya üzüldüm

sıze gore yakın erkek arkadasınız , erkek arkadasınıza gore sız hoslandıgı kızsınız :)
sevgılınıze oyuzden gıcık
sımdı bunu anladıgınıza gore yakın sandıgınız ama sızden hoslanan erkek arkadasınıza mesafe koymanız gerekıyor
aksı halde olur o arkadaslık bermuda seytan ucgenı

Eğer sizin onu arkadaş olarak gördüğünüzü düşünüyorsa şimdiye kadar hislerinden bahsetmemiş olabilir. Size söyleyince terslemenizden yada aranızın bozulmasından korkup size açılmamış olabilir. Yoksa iki yakın arkadaşı sevgili olduğu için sevinmesi lazımdı normalde.

Neden olmasin?
Sizden o ışıgı goremeynce duygularini bastırmıştır sevgilinz oluncada kiskanclik krizlerine girmistir.
Sunu unutmayin tecrubeyle sabittir , erkekle kadin arkadas olamazz ..

Ben eşimle arkadasken onun en yakın arkadaşından hoşlanmıştım,arkadaşı da benden. Eşim bir bozuldu bir triplere girdi. Ben de bana aşık diye böyle yapıyor derken, meğer beni arkadaşından korumak için kendiyle cebellesiyormus.. Arkadaşı hamile bir kadinla ilişki yaşayacak kadar karaktersiz biriymiş,eşim yuzlestirmese bilmeyecektim
Senden hoslanmasi yani sira, bu ihtimali de düşün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…