• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakın kız arkadaş mevzusu

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Kız kardeşim diyebileceğim çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. En yakın arkadaşım. Ama nasıl ki kusursuz arkadaşlık insan olmazsa benim arkadaşımın da ufak bir kusuru var. ikimizinde birçok ortak/farklı arkadaşı/arkadaş ortamı var. Fakat bazen ondan ayrı plan yaptığımda bozuluyor özellikle bu kişiler ortak arkadaşlarımızsa daha çok bozuluyor. Ortak bir erkek arkadaş grubumuz var. Arkadaşımı gruba ben dahil ettim tanıştırdım vs. Genellikle her gün beraber otururuz. Fakat bazen bu gruptaki erkek arkadaşlarım o olmadan benimle görüşmek için aradığında arkadaşım hem bana hem onlara bozuk atıyor. Onu ekmisim gibi davranıyor. Beni aradıklarında çok geriliyorum bu yüzden. Biraz bencil davranıyor. Onu kırmadan diğerleriyle nasıl bulusabilirim ? Arkadaşımı her ne kadar sevsem de 7/24 sadece onunla buluşmak istemiyorum.

Bence dümdüz söyleyin sen arkadaşlarınla benden ayrı vakit geçirdiğinde ben hiç alınmıyorum sen ise bana karşı çok alından davranıyorsun diyebilirsiniz. Sonuçta yapışık ikiz gibi gezmek zorunda değilsiniz farklı arkadaş gruplarınız da varmış.
Veya arkadaşımın anlatmak istediği kişisel bir durumu vardı veya biraz dertleşmek istedi vs diyebilirsiniz..

Kiz arkadasin bulusmadan eksik kalirsa, restorant menusu gibi instagram fotolarina yenilerini ekleyemeyecegi icin bozuluyordur muhtemelen..
Yani olayin seninle alakasi yok.
Belki de o grupta hoslandigi biri vardir ve gormek icin firsat kolluyordur.Bu da bir neden..
Ayni evdekiler 7*24 gorusemiyor,bahsettiginiz arkadasiniz mi yoksa kolunuzdaki saat mi ? :)
Bunda gerilecek bir sey yok..
Soyle rahatsiz oluyorsan.

Bence gruptaki erkeklerden birinden hoşlanıyor, o yüzden çağırılmayınca bozuk atıyor
Kiz arkadasin bulusmadan eksik kalirsa, restorant menusu gibi instagram fotolarina yenilerini ekleyemeyecegi icin bozuluyordur muhtemelen..
Yani olayin seninle alakasi yok.
Belki de o grupta hoslandigi biri vardir ve gormek icin firsat kolluyordur.Bu da bir neden..
Ayni evdekiler 7*24 gorusemiyor,bahsettiginiz arkadasiniz mi yoksa kolunuzdaki saat mi ? :)
Bunda gerilecek bir sey yok..
Soyle rahatsiz oluyorsan.

Hayır öyle bir durumu yok. Başkasından hoslaniyor ilgiyi seviyor 😊
Bence dümdüz söyleyin sen arkadaşlarınla benden ayrı vakit geçirdiğinde ben hiç alınmıyorum sen ise bana karşı çok alından davranıyorsun diyebilirsiniz. Sonuçta yapışık ikiz gibi gezmek zorunda değilsiniz farklı arkadaş gruplarınız da varmış.
Veya arkadaşımın anlatmak istediği kişisel bir durumu vardı veya biraz dertleşmek istedi vs diyebilirsiniz..
Evet bunu diyebilirim bakın. Çok alıngan bu konularda işin kötüsü benim hoşlanmadığım arkadaşı olursa da zorla yanında sürüklüyor ama ortama onun hoşlanmadığı birini cagiramiyoruz hoşlanmadığı bir mekana gidince de hepimize surat asıyor bu konuyu ne kadar konuşsak da asamiyoruz :olamaz:

Back
X