Yakın uzak

siz mesaj atınca mı 7-8 saat sonra cevap veriyor yoksa mesajlaşıyorsunuz aradan 7-8 saat geçiyor mesaj atıp napıyorsun diye mi sormuyor. bu kısmı anlamadım

2 mesaj 5 mesaj nasıl sayıyorsunuz. yani bu çok akışına olan bişey değil mi.
bazen üst üste yüzlerce mesaj atarsın bazen de saatlerce yazışmazsın. sayılması olayı samimi gelmiyor bana

Saç konusunda haksızsınız, fikrini sormuşsunuz o da söylemiş. Alınmanızı yersiz buldum. En önemli noktaya gelirsek, bu ilişkiyi sizin kadar ciddiye almıyor. İletişimi tamamen kesmek sizin yararınıza olur

2 mesaj 5 mesaj nasıl sayıyorsunuz. yani bu çok akışına olan bişey değil mi.
bazen üst üste yüzlerce mesaj atarsın bazen de saatlerce yazışmazsın. sayılması olayı samimi gelmiyor bana
Benzetme yaptım yani çok az mesaj atıyor ben cevap atıyor karşılığı iki saat sonra geliyor onunla mi uğraşacağım? Seven erkek helada bile mesaj atıyor iki eli kanda olsa arıyor demek ki başka karın ağrısı var

25 yaşından sonra farkettiğim ve artık inandığım bir şey var, bazı adamcıklar var, "ilgi"den hoşlanmıyorlar. İlgi gösteren kadını cepte bilip kenara çekiyorlar. Sopaya takılı tavşanı yakalamak için dörtnala koşan köpek misali kovalamak istiyor, bundan zevk alıyorlar. Karşına alıp konuşmak hiçbir işe yaramaz.
Yerinde olsam aramam, arayınca da kısa kesip "alttan telefonum çalıyo sonra görüşürüz" deyip kapatırım. Peşine düşüyosa bu işte hala ışık var, eğer düşmüyorsa zaten otomatikman ilişkinin geleceğini görmüş olacaksın

Canim benim en kotu iliski durumu.varmi yokmu seviyormu sevmiyormu değer veriyormu vermiyormu. Suan aynisini yaşıyorum
Her seferinde sözler yeminler ama ardi arkası kesilmeyen tuhaf hal ve tavirlar ulasilmamazliklar. Cook yoruldum. En son dedimki ben uyandiktan 7 8 saat sonra uyaniyorsun ustelik erken yatıyorsun kendine ceki düzen ver ve ben sen düzene giresiye dek seninle iletisimde olmayacagim. Ne oldu soyliyeyimmi bütün gün ne msjlarjm okundu nede aramama geri dönüş yaptı. Sence nedir durum? Bence hazır ben aramicam diye bi f.ckbody sinin yanina gitti zamaninda varmış oyle anlatmisti. Bence seninkide aldatmasa bile bi b.ka yaramaz
Değer vermeyrn adami bosver yasinda genc daha korkma

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…