yakın zamanda bursa çekirge dorukta doğum yapanlar...

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa
kızlar çok yakın bi zamanda bu hastanede doğum yapıcam inşallah. yakın zamanda bu hastanede doğum yapmış olan arkadaşlarıma soruyorum memnun kaldınız mı ? anlatır mısınız ?

kızlar çok yakın bi zamanda bu hastanede doğum yapıcam inşallah. yakın zamanda bu hastanede doğum yapmış olan arkadaşlarıma soruyorum memnun kaldınız mı ? anlatır mısınız ?

slm lar aslında surekli guncel kalmasını istediğim bi topik çünkü bende orda doğum yapmayı istiyorum görümcem yakın zamanda evrim hanımda doğum yaptı spinal sezeryan oldu ve bu süreçle"ri boyunca ve sonrasında hep yanındaydım .çalışanların ve evrim hanımın yaklaşımı mukemmmeldi zaten oyuzden bende orda doğurmak istiyorum su anda 18 haftalık hamileyim. tarama testlerim yujksek çıktı zubeydede ki doktor amnio önerdi askeri hastanedeki doktorum sa amnio anneyede bebeğede sıkıntı yaratıyor onun sonucuda istatiksel göruntuleme merkezlerinden ayrınlıtı utrason yaptır onun sonucuna göre değerlendirelim dedi.

19 undada evrim hanımda randevum var bakalım o ne diyecek?
hastanenin tek sıkıntısının kalabalık olduğunu duyuyorum.

slm lar aslında surekli guncel kalmasını istediğim bi topik çünkü bende orda doğum yapmayı istiyorum görümcem yakın zamanda evrim hanımda doğum yaptı spinal sezeryan oldu ve bu süreçle"ri boyunca ve sonrasında hep yanındaydım .çalışanların ve evrim hanımın yaklaşımı mukemmmeldi zaten oyuzden bende orda doğurmak istiyorum su anda 18 haftalık hamileyim. tarama testlerim yujksek çıktı zubeydede ki doktor amnio önerdi askeri hastanedeki doktorum sa amnio anneyede bebeğede sıkıntı yaratıyor onun sonucuda istatiksel göruntuleme merkezlerinden ayrınlıtı utrason yaptır onun sonucuna göre değerlendirelim dedi.

19 undada evrim hanımda randevum var bakalım o ne diyecek?
hastanenin tek sıkıntısının kalabalık olduğunu duyuyorum.

merhaba canım
benim de 4 lü taramam yüksek çıkmıştı. ayrıntılı ultrasona girdim BİLSON da. sonuçlarım iyi çıktı çok şükür..
amnio yaptırmak çok saçma zaten ben asla düşünmedim. sadece içimiz rahatlasın diye ayrıntılı ultrasona girdim.
Hastane hakkında güzel şeyler duyuyorum ama evet dediğin gibi çok kalabalık bi hastane. peki sen hangi doktora gidiyorsun ???

slm sonuçlar kötü çıkınca apar topar çekirge doruk evrim hanıma randevum olmamasına rağmen sabah erken saatte gittim .normalde ilk randevumu 19 u için almıştım neyseki sorun çıkmadı üstelik çokta beklemeden muayeneye girdim sonuçlerımı gösterdim.amnıo önerdi yaptırmak istemediğimi belirttim o zaman ayrıntılı ultraon yapalım dedi 10 ocak a randevu aldım aynı hastanede 90 tl ye yapılacak.memnun kladım evrim hanımdan çok guler yuzlu.üçlü taraman ewt yuksek ama ikli taraman değerin çok haif ustunde üstünde .yaptığım usg dede ben herhangi anomaliye rastlamadım meraklanma yuksek ihtimal bir şey yoktur dedi.
kinci gebeliğimde benimde yukdek çıkmıştı ben amnio yaptırdım sonuç temiz çıktı dedi.içimi rahatlattı diyebillrim.

Kadın doğum olarak harika doktorları var doğumunu çekirge dorukta yaptım çocuğumun takibinde de Fatih Beye gidiyoruz çok ilgili bir doktor talebi de fazla olduğundan biraz bekleyebiliyoruz onun dışında sorun yaşamadık biz

Back
X