Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf 9 saat sonra uyku tutmamis anlasilan. Inan bende 15subatta oluyorum kismetse simdiden uyku tutmuyor korkudan ama... Ben okdr korkagimki anlatamam.. Kalktim bi sigara ictim yine bile sakinlesemedim(
kızlar teni beyaz ve hassas olup ameliyattan önce arnica sürmeye başlayan oldu mu? birde arnica çok çeşitli fiyatlar ya biodermanin arnicasi var farkli markalarin var hangisini almalı?:44:
doç dr. erol benlier'i tek geçerim burun estetiğinde.benimkini yaptı ve harika bi burnum var kimse estetik olduğunu anlamıo
bende olucam estetik ağustos ayında ay belli doktor belli değil napıcam bilmiyorum buraya da daha dün üye oldum siteyi fln pek bilmiyorum ben kocaelide yaşıyorum istanbul ya da kocaeli de bildiğiniz doktorlar var mı önerebileceğiniz???
Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)
Hala kararsızım, 3 gün kaldı, sanki o gün geldiğinde vazgeçip gitmeyecek gibiyim. Çok problemli değil burnum, hafif bir kemer var ucu da çok düşük değil ama liseden beri takıntılıyım bu konuda. Kız kardeşim, eşim biliyor operasyonu ikisi de olma diyor, tek destekçim yok yani
Bir de 6 yaşında kızım var, ameliyat sonrası şiş-mor halimden kötü etkilenir diye de korkuyorum.
cnm bi kac ay önce burun estetiği olmuşsun şimdi nasıl durumdasn acaba m.ettim??![]()
Süperim canim!![]()
:) ya ne gzl peki ameliyat sonrası sürecin nasıl gecti ?? ya bende ameliyat olmak istiyorum ama cok tırsıyorum( neler yaşadın ameliyat dan sonra şişlikler ağrılar morarmalar ödem flln??
Cok rahat gecti, hic bi agrim olmadi diyecek kadar cok az basagrim oluyordu, ki ona da agri kesici vermisti doktorum zaten :) .. hic morarmadim, sadece sistim.. bu sislikler de 7-10 gün icinde indi zaten .. hic korkma gercekten, gecirecegin en kolay ameliyat olacaktir :)
inşallah dediğin gibi olur :) cok tsk...![]()
Bnm de Ağustos belli Dr belli değil ne zormuş :/