Yakinda Burun Ameliyati olacaklari görelim?

kızlar teni beyaz ve hassas olup ameliyattan önce arnica sürmeye başlayan oldu mu? birde arnica çok çeşitli fiyatlar ya biodermanin arnicasi var farkli markalarin var hangisini almalı?:44:

Kızlar sonunda bende karar verebildim, iki hafta sonra ameliyatım vaaaar :))) ayy çok heyecanlıyım inş hepimizin ki çok güzel olur pişman olmayız :)

Offf 9 saat sonra uyku tutmamis anlasilan. Inan bende 15subatta oluyorum kismetse simdiden uyku tutmuyor korkudan ama... Ben okdr korkagimki anlatamam.. Kalktim bi sigara ictim yine bile sakinlesemedim :((

ben henuz doktorumu seçemedim , deli korkuyorum bende n'olcak bilemiyorum :)

Hala kararsızım, 3 gün kaldı, sanki o gün geldiğinde vazgeçip gitmeyecek gibiyim. Çok problemli değil burnum, hafif bir kemer var ucu da çok düşük değil ama liseden beri takıntılıyım bu konuda. Kız kardeşim, eşim biliyor operasyonu ikisi de olma diyor, tek destekçim yok yani :(

Bir de 6 yaşında kızım var, ameliyat sonrası şiş-mor halimden kötü etkilenir diye de korkuyorum.

kızlar teni beyaz ve hassas olup ameliyattan önce arnica sürmeye başlayan oldu mu? birde arnica çok çeşitli fiyatlar ya biodermanin arnicasi var farkli markalarin var hangisini almalı?:44:

kumralım arnica kullandım canım üzerinde mor bi çiçek olandan. ne yaparsan yap morarıcak,şişicek bunu anladım.7. gün mortluklarım bitti denecek kadar azdı.25 tlye aldım sanırım öyle bişiydi benim arnicam.

Kizlar arnica ne ise yariyor? Bi de ameliyattan sonra ne tur bi bakim istiyor burunlar ilac krem vs kullaniyor musunuz simdiden tesekkurler

ben de istanbuldayım ve yarın hüseyin altun beye randevu alacagım :) umarım her konuda anlaşırız. kendisinin yaptıgı bir kaç burunu gördüm ve tam istediğim tarzda, kendi fotoğrafımı gönderdiğimde bana fotoğraf üzerinden yaptığı burun da cok hosuma gitti. bu sitede kendisiyle ilgili hiç şikayet yok arastırdıgım kadarıyla sadece 1 kişi begenmemiş. Acaba yarın randevu alsam ameliyatı hangi güne verir?

doç dr. erol benlier'i tek geçerim burun estetiğinde.benimkini yaptı ve harika bi burnum var kimse estetik olduğunu anlamıo

merhaba erol benliere ameliyat olduğunuzu söylemissiniz..bende ameliyatımı edirnede olmak istiyorum..sanırım erol bey edirnede...ve sizin dediğiniz gibi estetik olduğu anlaşılmasın sadece sorunum giderilsin istiyorum.erol beyinde gerçekten yapılmasını gerekli gördüğü durumlarda ameliyat yaptığını duydum..cok hoşuma gitti açıkçası..beni biraz bilgilendirirseniz sevinirim..bir de sizin burnunuzla ilgili sorunuz neydi acaba?arkadas ekledim kabul edersen sevinirim:3:

bende olucam estetik ağustos ayında ay belli doktor belli değil napıcam bilmiyorum buraya da daha dün üye oldum siteyi fln pek bilmiyorum ben kocaelide yaşıyorum istanbul ya da kocaeli de bildiğiniz doktorlar var mı önerebileceğiniz???

bende olucam estetik ağustos ayında ay belli doktor belli değil napıcam bilmiyorum buraya da daha dün üye oldum siteyi fln pek bilmiyorum ben kocaelide yaşıyorum istanbul ya da kocaeli de bildiğiniz doktorlar var mı önerebileceğiniz???

Bnm de Ağustos belli Dr belli değil ne zormuş :/

Ben yakin bir zamanda (2 hafta sonra) burun estetigi yaptiracagim ama henüz tasarim yaptirmadim.. Istanbul'a öngörüsmeye gidince (ameliyattan 1 gün önce) tasarimi yaptirip karar verecegim.. Baris Cakir hakkinda Burun Estetigi konusunda düsüncelerinizi (ve varsa resimlerinizi) paylasirsaniz cok sevinirim :) Motive edersiniz beni belki, biraz korkuyorumda :)

cnm bi kac ay önce burun estetiği olmuşsun şimdi nasıl durumdasn acaba m.ettim??:1:

Hala kararsızım, 3 gün kaldı, sanki o gün geldiğinde vazgeçip gitmeyecek gibiyim. Çok problemli değil burnum, hafif bir kemer var ucu da çok düşük değil ama liseden beri takıntılıyım bu konuda. Kız kardeşim, eşim biliyor operasyonu ikisi de olma diyor, tek destekçim yok yani :(

Bir de 6 yaşında kızım var, ameliyat sonrası şiş-mor halimden kötü etkilenir diye de korkuyorum.

amelyat oldunmu sende, tecrübelerinizi merak ediyorum??? nasl gecti??:1:

30 ağustosta ameliyatım. cem payaslı yapacak. Çok heyecanlıyım :)

:) ya ne gzl peki ameliyat sonrası sürecin nasıl gecti ?? ya bende ameliyat olmak istiyorum ama cok tırsıyorum :(( neler yaşadın ameliyat dan sonra şişlikler ağrılar morarmalar ödem flln??

Cok rahat gecti, hic bi agrim olmadi diyecek kadar cok az basagrim oluyordu, ki ona da agri kesici vermisti doktorum zaten :) .. hic morarmadim, sadece sistim.. bu sislikler de 7-10 gün icinde indi zaten .. hic korkma gercekten, gecirecegin en kolay ameliyat olacaktir :)

Cok rahat gecti, hic bi agrim olmadi diyecek kadar cok az basagrim oluyordu, ki ona da agri kesici vermisti doktorum zaten :) .. hic morarmadim, sadece sistim.. bu sislikler de 7-10 gün icinde indi zaten .. hic korkma gercekten, gecirecegin en kolay ameliyat olacaktir :)

inşallah dediğin gibi olur :) cok tsk...:54:

Back
X