Yakında evleneceğim ve kedimden ayrılmak zorunda olmak beni mahvediyor

birkedilianne

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
2.988
3.820
48
Arkadaşlar kedi annemin ben ondan ayrılacağım diye üzülüyorum. O kediyi zaten annemden ayıramam. Ben kendim yeni bir kedi sahiplenmek istiyorum lakin nişanlımın kedi konusunda travması var korkuyor. Ve yenmeye çalıştıysa da yenemedi. Ben de onu daha fazla üzmek istemedim. Köpek sahiplenelim o zaman diye teklifi de ben ettim ama evden ayrılacağım için onu göremeyeceğim diye üzülüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşımın kedisi annesinde kalmış

zaten kedi de alıştığı evi ortamı istiyor

bir de anne tüm gün evde olunca kedi o a alışkın

arkadaş eve yeni kedi almıştı

anladığım sizin eşiniz kedi istemiyor

köpek demişsiniz ona da alışır seversiniz

lakin çok merak ettim kedi bakımı daha kolay değil mi köpeği kabul eden kediyi neden istemiyor

sizi susturmak için alternatif mi öneriyor sadece
 
Ama adam kedi istemiyor , köpek alacakmış eve zaten. Yani hayvanları seviyor

Tamam da halihazırda sahibine alışık bir hayvan varken zaten o hayvanı bırak gel başka alalım demek saçma vicdansızlık üstelik. Hayvanımı kabul etmeyen beni de etmesin
 
Hiçbir şekilde hiçbir hayvanı istemese bir nebze anlarım (yine de adamı değil, kedimi seçerim).
Ama "kediyi bırak köpek sahiplenelim" demesi çok çirkin. "Eski masanı getirme, yenisini alırız" der gibi. Duyguları olan bir canlıdan değil de ev eşyasından bahsediyor sanki. Çok bencilce. Hayvanları gerçekten seven insan davranışı değil bu.
 
Beni nefes alamayacak kadar kötü durumda bırakan , bunca üzüntüme merhamet etmeyen bir adamla evlenmezdim.
Küçük bir detay ama adam hakkında cokca bilgi veriyor.
Benim de kedim var. Evlensem büyük ihtimal evde bırakırım çünkü kedim aşırı utangaç ve travmali bir kedi. Yatıya misafir gelse üzüntüden iki gün yatağın içine saklanıyor. Böyle bir kediye evinden ve çok sevdiği annem babamdan ayırıp bilmediği bir adamla beraber yeni bir eve sokarsam iyice psikolojisi bozulur. Ama sizin konuda olaydan tek menfaatli çıkan eşiniz olacak insan.
Ve size dayattığı şey hiç hoş degil
 
Back
X