yakında kel kalmaktan korkuyorum :(

bende 7 sene önce vurulmuştum.şuan ismini hatırlamıyorum ama evde bir araştırayım.
ismini görüntüsünü görsem hatırlarım.ben 3 kere kalçadan vuruldum.ilk ikisi aynı marka,üçüncüsü muadili idi.
ilk vurulduğumda dökülmeyi direk kesti,bir iki tel anca.ama aradan bir ay geçtikten sonra aşama aşama artarak,
yine eski haline geldi.sonra tekrar iğne vuruldum.ama hiçbir zaman ilk iğnedeki gibi etki olmadı.ilk iğnede de zaten tekrar eski haline
gelmişti 1 ay içinde.
erkek tipi olup olmadığını önce çekme yöntemi ile belirliyorlar.sonrasında emin olmak için bazı doktorlar biyopsi alıyor.
ama senin hormonlarda sıknıtı var.pko var.saç dökülme nedeni bu.bence tedaviyle düzelir.
vitaminlerine de baktır.5 ay çok uzun bir süre değil çünkü.
kalıcı olmasın inşallah.
ayrıca bende saçkıran yoktu genel dökülme,hormonlarda problem yok,ara ara demir eksikliği çıkıyordu.
genel dökülmeyi biraz kesmek için yapıldı.

merhaba .teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.kortizon iğnesini bugün cilt doktoruna sordum yan etkileri çok fazlaymış o yüzden uzak durmamı söyledi.çekme yöntemini duymuştum.kendim de deniyorum.her çekişimde mutlaka 2-3 tel saç geliyo elime.bu da hastalık belirtisi.hormon tedavisinde 5.ayın içindeyim.çok bi yol alamadım ama çocuk düşünene kadar devam etmemi istedi zaten doktor.ilerde bi düzelme olur umarım.bugünkü kan sayımımda çinko düşük çıktı.çinko hapına başladım şimdi.bi de minoxile devam edicem.sizin şuan nasıl saçlarınız?dökülme devam ediyor mu?

merhaba .teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.kortizon iğnesini bugün cilt doktoruna sordum yan etkileri çok fazlaymış o yüzden uzak durmamı söyledi.çekme yöntemini duymuştum.kendim de deniyorum.her çekişimde mutlaka 2-3 tel saç geliyo elime.bu da hastalık belirtisi.hormon tedavisinde 5.ayın içindeyim.çok bi yol alamadım ama çocuk düşünene kadar devam etmemi istedi zaten doktor.ilerde bi düzelme olur umarım.bugünkü kan sayımımda çinko düşük çıktı.çinko hapına başladım şimdi.bi de minoxile devam edicem.sizin şuan nasıl saçlarınız?dökülme devam ediyor mu?

canım yan etkisi olmadı bende,doktorum (üniversite hast.prof)30 mg olduğu için bişey olmaz demişti,
tehlikeli bişey olsa vermezdi o yüzden yazma gereği duydum.azcık yemene
dikkat et dedi ki zaten zayıfsın dedi.ama sonuca bakmak gerekirse fayda etmedi zaten.sevincim kısa sürdü.dediğim
gibi 1 ay sonra etkisini yitirdi.canım her çekişinden ziyade saç çekme olarak üstten alttan her taraftan çekiyorlar,
heryerden geliyor mu diye?sadece yukardan gelirse daha çok genetik dökülme.
benimde heryerden geliyordu.doktor genetik diyemedi.biyopsi de yaptırdım zaten.ordada genetik çıkmadı.
senin şansın bence çinkonun eksik çıkması ya da hormonlarda sıkıntı olması.
en azından nedeni biliniyor.doğru bir tedaviyle düzelirsin.çinkoda çok dökülme yapar.
bence saçın düzelir üzülüp stres yapma.minoksidilde kullandım 1-2 yıl.diana da.
eğer nedeni tam bilinmiyorsa ve genetikse hiç çare yok zaten.
sonuç olarak 10 yıl oldu benim:(
inan ne çekiyorsun ben anlarım seni.
Allah yardımcın olsun.

Ne kadar çok dökülürse dökülsün kadınlar hormonlarından dolayı asla kel kalmazlar diye biliyorum arkadaşım..
Korkma, güçlendirici şampuanlar, sabunlar filan var.
Ben yağ kullanıyorum, benim de saçlarım seyrek, bayağı gürleşme var.
Hem doktora da gitmişsin, durumun çok kötü olsaydı doktorun söylerdi zaten, merak etme.
Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim :)

canım yan etkisi olmadı bende,doktorum (üniversite hast.prof)30 mg olduğu için bişey olmaz demişti,
tehlikeli bişey olsa vermezdi o yüzden yazma gereği duydum.azcık yemene
dikkat et dedi ki zaten zayıfsın dedi.ama sonuca bakmak gerekirse fayda etmedi zaten.sevincim kısa sürdü.dediğim
gibi 1 ay sonra etkisini yitirdi.canım her çekişinden ziyade saç çekme olarak üstten alttan her taraftan çekiyorlar,
heryerden geliyor mu diye?sadece yukardan gelirse daha çok genetik dökülme.
benimde heryerden geliyordu.doktor genetik diyemedi.biyopsi de yaptırdım zaten.ordada genetik çıkmadı.
senin şansın bence çinkonun eksik çıkması ya da hormonlarda sıkıntı olması.
en azından nedeni biliniyor.doğru bir tedaviyle düzelirsin.çinkoda çok dökülme yapar.
bence saçın düzelir üzülüp stres yapma.minoksidilde kullandım 1-2 yıl.diana da.
eğer nedeni tam bilinmiyorsa ve genetikse hiç çare yok zaten.
sonuç olarak 10 yıl oldu benim:(
inan ne çekiyorsun ben anlarım seni.
Allah yardımcın olsun.

benim sadece saçın üst kısmından ya da belli bi bölgeden dökülme değil .saç genelinde dökülme var.o zaman genetik değil demek oluyo ama şöyle de bir şey var benim pek bilgim yok by konuda doktor bugün bana annende ya da babanda kellik var mı diye sordu.benim babam 20li yaşlarında dökülme yaşamaya başlamış.40lı yaşlarında tepe bölgesi tamamen açıktı.ama onun dışında saç sorunu olan kimse yok.sadece babamdan genetik bi geçiş olması mümkün mü?ben bunu anlayamıyorum...daha önceki cevaplarımda bahsettim son iki senedir yaşıyorum bu sorunu ve bu iki sene içinde babamı kaybettim.kpss stresim vardı.şuan halen var.daha az düşünmeye çalışıyorum ben.bunlar da üzerine eklendi muhakkak.evet pko saç dökermiş.ama bu kadar çok dökülmesi hele o yeni çıkan küçük saçların dökülmesi beni üzen.çünkü çok çabalıyorum.doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıyorum.besin desteği alıyorum ayrıca.demir hapı kullandım geçen ay.şimdi çinkoya başladım..bu kadar çabalarken küçücük bi yol alamamak üzüyo beni.genetik olduğunu hormon ilaçları fayda etmediği için düşünüyorum ben.ama birkaç ay sonra değişiklik olursa evet hormonlardan kaynaklıymış ya da çinko eksikliğinden diyebilcem inşallah da diyebilirim.aksini düşünmek bile istemiyorum.:(

Son düzenleme:
benim sadece saçın üst kısmından ya da belli bi bölgeden dökülme değil .saç genelinde dökülme var.o zaman genetik değil demek oluyo ama şöyle de bir şey var benim pek bilgim yok by konuda doktor bugün bana annende ya da babanda kellik var mı diye sordu.benim babam 20li yaşlarında dökülme yaşamaya başlamış.40lı yaşlarında tepe bölgesi tamamen açıktı.ama onun dışında saç sorunu olan kimse yok.sadece babamdan genetik bi geçiş olması mümkün mü?ben bunu anlayamıyorum...daha önceki cevaplarımda bahsettim son iki senedir yaşıyorum bu sorunu ve bu iki sene içinde babamı kaybettim.kpss stresim vardı.şuan halen var.daha az düşünmeye çalışıyorum ben.bunlar da üzerine eklendi muhakkak.evet pko saç dökermiş.ama bu kadar çok dökülmesi hele o yeni çıkan küçük saçların dökülmesi beni üzen.çünkü çok çabalıyorum.doktorun verdiği ilaçları düzenli kullanıyorum.besin desteği alıyorum ayrıca.demir hapı kullandım geçen ay.şimdi çinkoya başladım..bu kadar çabalarken küçücük bi yol alamamak üzüyo beni.genetik olduğunu hormon ilaçları fayda etmediği için düşünüyorum ben.ama birkaç ay sonra değişiklik olursa evet hormonlardan kaynaklıymış ya da çinko eksikliğinden diyebilcem inşallah da diyebilirim.aksini düşünmek bile istemiyorum.:(
için rahat olsun benim annemde genetik dökülme var.babamda zaten seyretk saçlı.
doktora annemide götürdüm.genetik dedittirmek için ona rağmen yani 10 yıldır hiçbir doktor
bna genetik demedi.en sonunda biyopsi yaptı doktor.biyopsi yalan söylemiyorsa genetik değil benim
anneme rağmen düşün.bide bende sadece arada demir eksikliği çıkar ki baynlarda normal bir durum.
onun dışında hormonlarda sıkıntı çıkmadı.tsh,serbest testeron vs.baktırdım inanmadım boğazdan trioit var mı diye,
makineden bile baktırdım belki gizli trioit vardır diye.işte nedeni belli olmayınca kötü.
senin en azından bir nedeni var.pko çok saç döker.hormonlarında problem var.
ee bide çinko da var.hemen düzelir diye bekleme.benim ilk dökülmeye başladığında kansızlık ve demir eksikliği çıkmıştı.
günde 2 demir ilacı kullanıyrodum.ortalam 2 ayda toparlamıştım.
streste çok etkili,aklına getirmemeye çalış,saçlarınla fazla oynama,açıkta bırakma,sürekli dökülüyorsa
aklına gelir stres yaparsın,ben çok takardım,ne zaman saçlarımı hep topladım o zaman rahat ettim.
aklıma gelmiyor haliyle streste yapmıyorum.

ayrıca doktorum diana ile minoksidili birlikte önermişti bana.
ama ben hamileliği düşününce bıraktım,iyi gibiydi sanki.
tabi senin tedavin farklı,ben sadece bana iyi gelen şeyleri yazıyorum.
ama hiçbiri kortizon gibi olmadı,kısa sürdü ama çok güzeldi.
keşke kalıcı bir tedavi olsaydı.

merhaba arkadaşlar.benim sorunum saçlarımın dökülmesi...nedenini henüz bulabilmiş değilim ama yüksek ihtimalle genetik erkek tipi dökülme yaşıyorum.Aslında her şey 2 sene öncesine kadar normaldi.üniversite son sınıftayken saçlarımın yoğunluk olarak azalmaya başladığını farkettim.daha öncesinde saçlarımı defalarca boyatıp sıkça düzleştirici kullanıyordum.saçlarımın bu sebepten döküldüğünü düşündüm.düzleştiri kullanmayı bıraktım.cildiyeye gittim bir de kan değerlerim normal çıktı.ben de çok üstüne düşmedim konunun düzelir toparlanır yeniden diye düşündüm.ama son bir senedir bi anormallik olduğundan emin oldum.saçlarım genel olarak çok seyreldi yanlar açılmaya başladı yeni çıkan minik saçlar dökülmeye başladı vs...kadın doğuma başvurdum bunun üzerine hormon tahlili yapıldı.testosteron hormonum normal değerlerin 7 değer üzerinde çıktı tüylenme şikayeti de eklenince doktor dökülmeyi pko ya bağladı.yaklaşık 4 aydır diane 35 ve aldactone kullanıyorum.fakat dökülme aynı şiddette devam ediyor.bu da bana genetik dökülmeyi düşündürüyor...bu arada bu 4 ay içinde mezoterapi ve prp de yaptırdım.hiçbir değişiklik göremedim.sanırım yapılabilecek her şeyi yaptım.son olarak bu ay içinde bi endokrin uzmanına gidicem.fakat pek bi umudum kalmadı.şuan psikolojik olarak çok kötü durumdayım.kendime olan güvenimi yitirdim.saçlarımı tamamen kaybetme korkusuyla yaşıyorum her gün.kötü kötü rüyalar görüyorum..henüz 24 yaşındayım ve eğer bir çözüm bulamazsam bu hızla devam ederse tamamen kaybedicem saçlarımı :( benimle aynı durumda olan ve bu soruna bi şekilde çözüm bulmuş birileri varsa aranızda yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba,
Ben baska bir rahatsizligim icin ceviz yapragi kaynatip suyunu iciyordum. Benimde saclar cok dokuluyordu. O ara farkettim ki saclarim artik dokulmuyor. Inan banyoda sacimin yarisini birakip cikardim. Ama o ara sadece bir tel sacim dokuldu banyoda. 10 gun kullanmistim 3 ay sacim hic dokulmedi. Ama vucuttaki kil koklerini de guclendiriyor diye biraktim. Bu senin icin soorun degilse kesinlikle kullanmani oneriyorum. Mucizevi birsey.

Son düzenleme:
ayrıca doktorum diana ile minoksidili birlikte önermişti bana.
ama ben hamileliği düşününce bıraktım,iyi gibiydi sanki.
tabi senin tedavin farklı,ben sadece bana iyi gelen şeyleri yazıyorum.
ama hiçbiri kortizon gibi olmadı,kısa sürdü ama çok güzeldi.
keşke kalıcı bir tedavi olsaydı.

bütün sorularıma tek tek cevap verip aydınlattınız ya çok sağ olun...doktor bile bu kadar ilgilenmedi benimle.havuç ye ıspanak ye.mutlu yaşa falan dedi gönderdi beni :) daha önce özele de gittim.doktor daha tahlil sonuçlarımı görmeden yapısaldır genetiktir dedi...saçlarımı son bir senedir örmeye arada topuz yapmaya başladım.bu yaşıma kadar hiç bağlayıp da çıkmadım dışarı.sevmezdim yakışmadığını düşünürdüm şuan hoşlanmadığım ne varsa mecburiyetten yapıyorum.evet dökülen tek teli bile takıyorum görünce bana sıkıntı oluyo.:)bi de sizin dökülmeler ne zaman başladı bilmiyorum ama sanki benimki çok erken başladı.daha 24 yaşındayım.30larımda falan olsa bu kadar takılmazdım..sonuç olarak hormon tedavisine çocuk düşünene kadar devam edicem.yediklerime dikkat edicem.vitaminleri kullanıcam.minoxile devam edicem..ve bakalım zaman ne göstercek...bu arada yılan yağı önerenler olmuştu bi onu da deniycem.:)

Merhaba,
Ben baska bir rahatsizligim icin ceviz yapragi kaynatip suyunu iciyordum. Benimde saclar cok dokuluyordu. O ara farkettim ki saclarim artik dokulmuyor. Inan banyoda sacimin yarisini birakip cikardim. Ama o ara sadece bir tel sacim dokuldu banyoda. 10 gun kullanmistim 3 ay sacim hic dokulmedi. Ama vucuttaki kil koklerini de guclendiriyor diye biraktim. Bu senin icin soorun degilse kesinlikle kullanmani oneriyorum. Mucizevi birsey.

merhaba :) anlattığın gibi etkiliyse kesinlikle mucizevi evet :) diğer kılları güçlendirmesi sorun değil şu durumda en azından onları yok etmek için yöntemlerimiz var.yarın bi bakıcam aktarlara bulabilirim inşallah.teşekkür ederim.

merhaba :) anlattığın gibi etkiliyse kesinlikle mucizevi evet :) diğer kılları güçlendirmesi sorun değil şu durumda en azından onları yok etmek için yöntemlerimiz var.yarın bi bakıcam aktarlara bulabilirim inşallah.teşekkür ederim.
Aktarda sanmiyorum ki olsun. Hem taze olacak. Bir bardak suya bes alti tane yapragi yika koy kaynat. Suyun rengi koyulasinca kapat ocagi. Soguyunca ic. Hergun bir bardak yapiliyor ve hergun yeni yapilmasi lazim. Kaynatip saklamak falan olmuyor. Bi de tadi biraz acimtirak ama gercekten etkili. Insallah sizde de ise yarar. Sifa niyetine. Hadi bakalim.

bütün sorularıma tek tek cevap verip aydınlattınız ya çok sağ olun...doktor bile bu kadar ilgilenmedi benimle.havuç ye ıspanak ye.mutlu yaşa falan dedi gönderdi beni :) daha önce özele de gittim.doktor daha tahlil sonuçlarımı görmeden yapısaldır genetiktir dedi...saçlarımı son bir senedir örmeye arada topuz yapmaya başladım.bu yaşıma kadar hiç bağlayıp da çıkmadım dışarı.sevmezdim yakışmadığını düşünürdüm şuan hoşlanmadığım ne varsa mecburiyetten yapıyorum.evet dökülen tek teli bile takıyorum görünce bana sıkıntı oluyo.:)bi de sizin dökülmeler ne zaman başladı bilmiyorum ama sanki benimki çok erken başladı.daha 24 yaşındayım.30larımda falan olsa bu kadar takılmazdım..sonuç olarak hormon tedavisine çocuk düşünene kadar devam edicem.yediklerime dikkat edicem.vitaminleri kullanıcam.minoxile devam edicem..ve bakalım zaman ne göstercek...bu arada yılan yağı önerenler olmuştu bi onu da deniycem.:)
canım doktorlara bakma sen,bu konuda çare olmadığı için lafı doluyorlar.
bana da çok abartttığı mı söyleyen mi dersin,bir psikoloğa git görün diyen mi dersin,
aklıma gelmiyor,son zamanlarda bıraktım gitmeyi.alıştım çünkü.umarım genetik değildir.
ama direk yapısaldır diyen doktora gitme bir daha.benzer bir durum benim başıma gelmişti.
yıllardır dökülme var diyorum.saçımın önünde kepek görmüş.tahlil bile istemeden kepektendir dedi gönderdi kadın beni.
benim 20 yaşlarında başladı.11 sene olmuş hatta:))benimki daha erken başlamış.sınav stresi,iş stresi,demir eksikliği tetikledi
benimkini,ama benim şuana kadar yaptığım en iyi şey saçımı boyatmamak oldu.ve özel günler dahil kolay kolay saçımı yaptırmam,
fön dahil.bana doktorun biri bişey bulamayınca şöyle yorumlamıştı.
belki diğer insanlara göre senin büyüme,dinlenme,dökülme evreleri daha hızlı ilerliyordur gibi bişey demişti.
sana şunu tavsiye edebilirim.pko için aldığın ilaçların yanında,demir eksikliği varsa,çinko eksikliği varsa doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan.
birde değişik markalarda saç için ağzıdan alınan vitaminler var.marka vermiyorum.bunlar saçın dökülmesini engellemiyor.
ama çıkan küçük saçları besliyor,aynı şekilde yine eczanelerde şampuanlar satılıyor.fazla köpürmeyen ve biraz pahalı oluyor,
yine marka vermiyorum.herhangi birini al.bunlarda saç dökülmesini engellemiyor.ama onlarda çıkan saçları besliyor.
bu vitaminle şampuanı genelde doktorlar yazıyor,ben kafama göre almıyorum ama zararı yok.
birde saçınla fazla oynama.topla aklından çıkar.ben bir ara tek tek sayıyordum kaç tane dökülüor diye o daha kötüydü.
saçla yatıp saçla kalkıyordum.diplerine bakıyordum.sakın böyle yapma.
birde ben kendi adıma şu aktarlarda satılan yağlar felan var.isimlerini hatırlamıyorum ama onlar bende dehşet dökülme yapmıştı.
ben pek tavsiye edemiyorum.ama şampuanın içine ampul kırabilirsin.ampulu yeni deniyorum.görülür bir farklılık yok ama.
minoksidili bırakma,bırakırsanda aşama aşama bırak,birden bırakırsan dökülme artıyor.
aklıma şimdilik bu kadar geldi.inşallah kısa zamanda faydasını görürsün,sağlıcakla kal.

canım doktorlara bakma sen,bu konuda çare olmadığı için lafı doluyorlar.
bana da çok abartttığı mı söyleyen mi dersin,bir psikoloğa git görün diyen mi dersin,
aklıma gelmiyor,son zamanlarda bıraktım gitmeyi.alıştım çünkü.umarım genetik değildir.
ama direk yapısaldır diyen doktora gitme bir daha.benzer bir durum benim başıma gelmişti.
yıllardır dökülme var diyorum.saçımın önünde kepek görmüş.tahlil bile istemeden kepektendir dedi gönderdi kadın beni.
benim 20 yaşlarında başladı.11 sene olmuş hatta:))benimki daha erken başlamış.sınav stresi,iş stresi,demir eksikliği tetikledi
benimkini,ama benim şuana kadar yaptığım en iyi şey saçımı boyatmamak oldu.ve özel günler dahil kolay kolay saçımı yaptırmam,
fön dahil.bana doktorun biri bişey bulamayınca şöyle yorumlamıştı.
belki diğer insanlara göre senin büyüme,dinlenme,dökülme evreleri daha hızlı ilerliyordur gibi bişey demişti.
sana şunu tavsiye edebilirim.pko için aldığın ilaçların yanında,demir eksikliği varsa,çinko eksikliği varsa doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan.
birde değişik markalarda saç için ağzıdan alınan vitaminler var.marka vermiyorum.bunlar saçın dökülmesini engellemiyor.
ama çıkan küçük saçları besliyor,aynı şekilde yine eczanelerde şampuanlar satılıyor.fazla köpürmeyen ve biraz pahalı oluyor,
yine marka vermiyorum.herhangi birini al.bunlarda saç dökülmesini engellemiyor.ama onlarda çıkan saçları besliyor.
bu vitaminle şampuanı genelde doktorlar yazıyor,ben kafama göre almıyorum ama zararı yok.
birde saçınla fazla oynama.topla aklından çıkar.ben bir ara tek tek sayıyordum kaç tane dökülüor diye o daha kötüydü.
saçla yatıp saçla kalkıyordum.diplerine bakıyordum.sakın böyle yapma.
birde ben kendi adıma şu aktarlarda satılan yağlar felan var.isimlerini hatırlamıyorum ama onlar bende dehşet dökülme yapmıştı.
ben pek tavsiye edemiyorum.ama şampuanın içine ampul kırabilirsin.ampulu yeni deniyorum.görülür bir farklılık yok ama.
minoksidili bırakma,bırakırsanda aşama aşama bırak,birden bırakırsan dökülme artıyor.
aklıma şimdilik bu kadar geldi.inşallah kısa zamanda faydasını görürsün,sağlıcakla kal.

tavsiyelerinize uyacağım.çok yardımcı oldunuz gerçekten.sağ olun...hoşçakalın...:)

merhaba arkadaşlar.benim sorunum saçlarımın dökülmesi...nedenini henüz bulabilmiş değilim ama yüksek ihtimalle genetik erkek tipi dökülme yaşıyorum.Aslında her şey 2 sene öncesine kadar normaldi.üniversite son sınıftayken saçlarımın yoğunluk olarak azalmaya başladığını farkettim.daha öncesinde saçlarımı defalarca boyatıp sıkça düzleştirici kullanıyordum.saçlarımın bu sebepten döküldüğünü düşündüm.düzleştiri kullanmayı bıraktım.cildiyeye gittim bir de kan değerlerim normal çıktı.ben de çok üstüne düşmedim konunun düzelir toparlanır yeniden diye düşündüm.ama son bir senedir bi anormallik olduğundan emin oldum.saçlarım genel olarak çok seyreldi yanlar açılmaya başladı yeni çıkan minik saçlar dökülmeye başladı vs...kadın doğuma başvurdum bunun üzerine hormon tahlili yapıldı.testosteron hormonum normal değerlerin 7 değer üzerinde çıktı tüylenme şikayeti de eklenince doktor dökülmeyi pko ya bağladı.yaklaşık 4 aydır diane 35 ve aldactone kullanıyorum.fakat dökülme aynı şiddette devam ediyor.bu da bana genetik dökülmeyi düşündürüyor...bu arada bu 4 ay içinde mezoterapi ve prp de yaptırdım.hiçbir değişiklik göremedim.sanırım yapılabilecek her şeyi yaptım.son olarak bu ay içinde bi endokrin uzmanına gidicem.fakat pek bi umudum kalmadı.şuan psikolojik olarak çok kötü durumdayım.kendime olan güvenimi yitirdim.saçlarımı tamamen kaybetme korkusuyla yaşıyorum her gün.kötü kötü rüyalar görüyorum..henüz 24 yaşındayım ve eğer bir çözüm bulamazsam bu hızla devam ederse tamamen kaybedicem saçlarımı :KK43: benimle aynı durumda olan ve bu soruna bi şekilde çözüm bulmuş birileri varsa aranızda yardımlarınızı bekliyorum.
tiroit hormonlarına da bakılması lazım. tum t lere. t1 2 3. stres, şampuan, kullandıgım krem, adet düzensizligi genetik vssv.s bunlar hep etkili. mevsim. kepek... oo hoo bir sürü faktör var.
kelde kalmazsın merak etme...

Arka
tiroit hormonlarına da bakılması lazım. tum t lere. t1 2 3. stres, şampuan, kullandıgım krem, adet düzensizligi genetik vssv.s bunlar hep etkili. mevsim. kepek... oo hoo bir sürü faktör var.
kelde kalmazsın merak etme...
Kel kalmazsın diyorsunuz ama ben de arkadaşın yaşadıklarını yaşıyorum saçlarım o kadar çok azaldıki artık dışarı çıkmak istemiyorum bide doğum yaptım günlük 500 tel dökülüyordur suan. Malesef çözümü yok.

Arka

Kel kalmazsın diyorsunuz ama ben de arkadaşın yaşadıklarını yaşıyorum saçlarım o kadar çok azaldıki artık dışarı çıkmak istemiyorum bide doğum yaptım günlük 500 tel dökülüyordur suan. Malesef çözümü yok.
heee dogumda da bazılarının dökülür. yeni mi dogurdun.
benim sacım doguştan az ben ne yapam... :D ölek mi.. dunyanın sonu degil. saglıgın yerinde olsun yeter.
bizler için sac güzellik unsuru ama çözümleri de var...

heee dogumda da bazılarının dökülür. yeni mi dogurdun.
benim sacım doguştan az ben ne yapam... :KK70: ölek mi.. dunyanın sonu degil. saglıgın yerinde olsun yeter.
bizler için sac güzellik unsuru ama çözümleri de var...
Benimki hem doğuştan az hem genetik dökülme var hem evet 5 ay önce doğum yaptim. Evet dünyanın sonu değil ama bi kadına güzelliği veren en önemli unsurlardan ben kendimi begenmedikten sonra dünyanın sonu olmuş başı olmuş fark etmiyor mutsuz ediyor beni tabiki allah büyük dertler vermesin.

Benim ailem ne var bunda felan diye geçiştiriyor.Bir senedir mezoterapi yaptrdıgım dönemde azaldı sadece ama oda bırakınca aynen devam etti.. Şimdi düğüne kadar yağ karışımları deniyorum ama sonuç yine aynı artık bitene kadar kullanırım bide almam... Yanlardaki küçük saçlar elime geliyor hep zaten yeni çıkan saçlarda hep cansız... Çok agladım bir senedir her banyodan sonra üzülüyorum , saçımı dahi taramak istemiyorum... PKO için ilaç vermedi çünkü adetlerim düzenli gerek duymadı doktor ilaç yazmaya... Denemediğim sampuan kalmadı, sonuç yine hüsran Sadece dua ediyorum artık saç görmeye dayanamıyorum... Sacıma elleyince bile en az 10 tane geliyordur....Bide benim saç dökülmem saçımı üst üste boyadım iki kere enson köpük boya kullandım ondan sonra durduramadım... O yüzden ilk başlarda boyadan herhalde diye pek önemsememişdim.... Allahım şifa verir inş ikimizide...
Merhaba
Saç dökülmeniz ne durumda
Önlem alabildiniz mi?

Back
X