Ben de birkac yildir cok ciddi sac dokulme problemi yasiyorum. Arastirip bir suru para bayilip unlu bir doktora gittigim bile oldu, bircok sampuan ve ilac denedim.. En son 3-4 ay once yine bir dermatologa gittim, tam kan ve hormon testlerim yapildi. Her sey ama her sey normal. Referans aralik disinda cikan tek bir degerim yok o derece. Ama dokuluyor iste saclarim, doktor en son genetik dedi ama ailemde de oyle ciddi sac problemi yasayan kimse yoktu. Son 1-2 aydir Loreal'in dokulmeye karsi Densite sampuaniyla (adindan tam emin olamadim, banyoya gitmeye de usendim simdi ama aratirsan cikar herhalde

) Aminexil advanced serumunu kullaniyorum. Erkek arkadasim bir kuafor tanidigi ile konusmus, o onermis bunlari. Dokulmeye yarari oldu mu dersen emin degilim acikcasi, yani yine cok dokuluyor, ama sanki minik minik saclar cogaldi gibi geliyor. Bir de serum saclarimda yaglanma yapmadi, aksine yaglanmasini geciktirdi. Bu acidan da benim icin cok yararli oldu, cunku saclarim azaldigi icin normal yaglanmaya basladiginda bile yapisiyordu birbirine. Bir deneyebilirsin. Bir de herhangi bir eksikligim olmamasina ragmen 5 gun once Solgar biotin aldim 5mg, onu kullanmaya basladim. Bugun sanki birazzzcik daha az dokulmus gibime geldi

[/QUOT
merhaba.biotin ve b12 testlerimi yaptırmadım henüz.sonuca göre biotin düşünebilirim.ben de birçok şampuan vitamin denedim ama etkili bi sonuç alamadım.bugün cildiyeye gidip kortizon iğnesini sorcam.olumlu sonuç alırsam sizleri de haberdar edicem burdan.