• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakındır obez olmam ! :(

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Selam kızlar o kadar çok yemek yiyorum ki yakında obez olacağım.Aslında yemekten kastım abur cubur her an elimde birşeyler var abur cubur yemeden doyamıyorum şuan bile bütün masam yiyeceklerle dolu karşı koyamıyorum acayip kilo alddım sporada üşeniyorum napacağım ben bu arada bahsetmiştim modellik yapıyorum ne olacak böyle :/

boy ve kilon kaç ki şu an :26: sakız al çiğne, bir de rokkonun şekersiz şekerlemeleri var onlardan al onları ye bari

Sakız daha çok acıktırıyor beni :) boyum 1.81 kilom 55 56 ollmuştur tartılmaya korkuyorum :)

Market yerine manava gidin.
Sürekli bişeyler yemek istiyorsanız en azından meyve sebze yiyin.
Manavdan meyveleri getirip yıkayın büyükçe bir servis tabağında sürekli yanınızda meyve bulundurun.

Boyun 181 ise kilon çok değil ki senin?
Zayıflık takıntın falan mı var da bu kadar taktın kafaya?
Benim boyum 170 ve 45 kiloyum 52 kilo olabilmek için neler vermezdim...
Ama işte bende tam tersi yemek yemeyi sevmiyorum.

Son düzenleme:
181 boya 55 kılo cok cok az degılmı yaaa
172 boyundayım 65 kıloyum ben mı cok kıloluyum anlamadım :((

"Aaa olur mu, kilonuz çok yerinde, boyunuz da çok uzunmuş maşallah. Ne obezliği dal gibisindir sen dal." dedirtmek için açılmış bi konu bence.

modellik yapiyormus arkadas onun için kilo almaktan korkuyor sanirim

Son düzenleme:
dalga mı geçiyorsunuz?
aman ne dert ne dert 1,81 boya 55 kilo olmak.
poplanmak için açtınız herhalde konuyu.
edit:manken olmasıda yorumumu değiştirmez.

Sakız daha çok acıktırıyor beni :) boyum 1.81 kilom 55 56 ollmuştur tartılmaya korkuyorum :)

sen zayıf bir insansın ki dert etmene gerek yok
ama modellik yaptığın için sorun olabilir belki bilmiyorum
salatalık havuç gibi sebzeler az şekerli meyveler yiyebilirsin cips çikolata tarzı şeyler yerine :34:

abur cubur kilodan ziyade saglıga cok zararlı:50: zaten kilo acısından tehlike canları calmıyor sizin için -1.81 boy 55 kilo- hatta oldukca zayıfsınız, ama saglık için abur cuburu azaltın, kek çikolata vs. yerini meyveyle doldurun üstelik yaz geldi, yaz meyveleri misss:16:

Meraba konu basligini gorunce heralde kilolu bi bayan yazmistir diye dusundum bence gayet iyisin obez ne alaka anlamadim ben 22 yas bir cocuk annesi boy 1,72 kilo 55 56 dan yukari ciktigimi hatirlamam herkes cok zayifsin diyolar ama ben normal kilomda oldugumu dusunuyorum bence model de olsan boyun var senin asla gostermez bi kac kilo

Obez olacağını sanmıyorum ama, spor yapmaya üşenmen zamanla oturmaktan kaynaklanan duruş bozukluklarını arttırıp, kilo almana sebep olarak modellik kariyerini etkiler eninde sonunda diye düşünüyorum.

ya bizle dalga geciyosun ya da "aa yok canim ne obezi" dememizi bekleyip egonu tatmin etmeye calisiyosun.sec bakalim hangisi?

Son düzenleme:

sen zayıf bir insansın ki dert etmene gerek yok
ama modellik yaptığın için sorun olabilir belki bilmiyorum
salatalık havuç gibi sebzeler az şekerli meyveler yiyebilirsin cips çikolata tarzı şeyler yerine :34:

Teşekkür ederim.Yarından itibaren başlama kararı aldım diyete spora vs sağolun

Meslegin gereki kilo almaman gerekiyor olabilir .. Ama bu boy ve kiloya sahipsen obez olmam yakin diye baslik acman konunu samimiyetsizlestiriyor ve bu yuzden seni yanlis anlayan insanlarada kizman cok gereksiz... Daha farkli bir baslikla daha ilimli yorumlar alabilirdin ;)

Back
X