• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakınımda hiç arkadaşım yok

kestane

Guru
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
1.090
9
358
41
kızlar bu akşam otururken düşündüm oturduğum sitede hiç yaşıma uygun arkadaşım yok evine girip çıkabileceğim canım sıkıldığında çağırıp bir fincan kahve içip dertleşebileceğim kendimi bu aralar çok yalnız hissediyorum keşke kadınlar kulubünde olan arkadaşlardan çevremde arkadaşım olsa dertleşebileceğim ne kadar güzel olurdu yazarken hayal ettimde kocaman bi site ve bir sürü kadınlar kulubü üyesi ne kadar güzel olurdu

bende senelerdir şuan bulunduğum yerde oturuyorum ama bir tane gelip gittiğim arkadaşım yok..yaşıtım olanlar bana uymuyor bende yalnız olmayı tercih ediyorum..burda vakit geçirmekte güzel,zaman zaman arkadaşlarımla buluşuyorum..boşlukları doldurursan belki hayatın daha anlamlı olur:)

evet haklısın akşamdan akşama girebiliyorum eşim işyerine götürüyo laptopu ama girince mutlu oluyorum sanki herkesi tanıyomuşumda karşılıklı dertleşiyomuşum gibi geliyo 3 aylık oğlum var zamanım onunla geçiyo ama yinrde yanımda birilerinin olmasını isterdim zaten içime kapanılk biriyim böyle oluncada daha çok kapanıyorum

Allah bağışlasın...aslında o minik tüm zamanını alır senin ama insan tabiatı işte ,ister istemez birilerini stersin..ama burası vesile olabilir sana..izmirde olan birilerini tanırsan belki ilerde görüşürsünüz birebir..yada nebiliyim gündüzleri boş kalıyorsan bebek ve çocuk gelişimiyle ilgili şeyler okuyabilirsin,istedikten sonra vakit yaratabilirsin..arkadaşlık zamanla olur,bulunur..yeterki biraz daha girişken olmaya çalış..tabi herkesede güven olmuyor ama o dengeyi artık bir şekilde kurarsın..burda olmaya devam et,izmirden çıkacaktır birilerii:1hug:

bende bu derdi 2 yıldır ankarada çekiyorum..
ki sanki komşulukta eskisi gibi kalmamış?... ben kendimden geçtimde bebeğim insan görmek istiyor çok sıkılıyor.. onun için üzülüyorum ama elden birşey gelmiyor. yazı bekliyorum en azından parka vs. götürebilirim... insan insana muhtaçmış :)

Back
X