- Konu Sahibi foreveryours
senı cok ıyı anlıyorum bende yasadım gecen yıl hazıran ayında ve sımdı 32 haftalık gebeyım öncemoralını duzeltbugün yine aklıma geldi yaşadıklarım...
Allah'ım başka dert vermesin diyorum her seferinde..neden ben demiyorum aslında..
Boş gebelik yaşadım iki tane..ilk gebelik olsaydı doğucaktı..kollarımda olucaktı meleğim..
Kısmet işte..rabbim böylesini hayırlı görmüş bana..
şimdi ailemden iki kişi hamile..
Biliyomusunuz arkadaşlarım,ablalarım ve kardeşlerim..?
Bana bebeğim için yatak örtüü başlamışlardı..dedilerki yengemde hamile ona verelim..
Neden düşük yaptım çünkü..aslında o benim meleğimindi..olmadı..kuzenim hamile kızı olucakmış..
Bana söyledi duyanlar hemen..alıştım zaten acı çekmeye...kaldıramıyorum artık ama...
Düşük yapıyorum doktora gitmişiz,aman yengenn inş kızı olur,aman şöyle severiz,şöyle şeyler alırız..
Arkadaş içim yanıyo içimmmm....doktorun kapısında revamı söyledikleriniz...
Yaşım 22 bakmayın küçük olduğuma artık yaşananlar beni bıktırdı..
Eşime binlerce şükürler olsun..bi adam hepmi beni mutlu etmeye çalışır..
Kimseyi yanımda istemiyorum aslında eşim olsun sadece yeter..herkese iyiyim diyorum..
Evet iyi oluyorum,olmaya çalışıyorum ama neden hep bişeyler söyleyip en başa gönderiyosunuz beni..
Yıkım yaşıyorum..sizleri okuyorum ,benim gibi olanları..
Düzelmeye çalışıyorum..inanın sizden başka kimsem yok..aslında kimseyle görüşmekte istemiyorum..
Yavaş yavaş bütün bağlantılarımı kesiyorum.rabbim banada nasip edicek inş..
Ama 2 kere aynı şeyi yaşayan insan..hastane kapısının önünde düşük yapıyo dr gelmiş.
Gözünü seveyim konuşulurmu?
Bebek eşyası,ismi,hareketleri,cinsiyeti...olurmu ya?on an ne düşünemedim bişey,,
ama içten içten acımı anlatsam keşke size...
Eşimle konuşuyorum ,dertleşiyorum....onun yanında ağlayamıyorum...çünkü gözümden bi damla yaş gelse benden
çok ağlamaya başlıyor...
Affedin gece gece başınızı şişirdim..
Ama inanın rahatlıyorum.....böyle beni üzenler en yakınlarım..ne yapılırki?ne denir..bi laf vardır ya...
'atsan atılmaz...satsan satılmaz..!'
dahada iyi olucam..toparlanmaya çalışıyorum..rabbim başka büyük dertlerle sınamasın bizi..
bak nasıl hemen gebe kalıyosun