Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Yakinlarimizin Dügününde Neler Giydik Yada Giyecegiz Hadi Paylasalim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızLar abLamın kına gecesıne boLe bısı dıktırmek ıstıyorum koyan arkadas onden boydan bı sekıLde koyabıLırmıı????

Expire sen en son nede karar kıldın bilmiyorum ama benim tavsiyem o kadar kabarık şeyler giymemen, gerçekten nişanlık gibi duruyorlar. Son gösterdiğin elbiseyi de ben olsam giymem ama diğerlerindne çok daha hoş ve tabi senin zevkine kalmış

buda benim elbisem :))

kizlar bunun mor rengi nasil olur sizce yoksa yesil mi olmali yoksa buda mi cok abartili :delphin:
benim istedigim etek kisminin cingene etegi gibi olmasi sonuca bu tarlatansiz gelinligin ise kabarik tarlatani var ay abarti demeyin catlarim orta yerimden vallakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile hihoyyythihoyyyt

f014la1.jpg
f014aqz3.jpg

bence bu en güzeli ve çookk hoş bi elbise insanın abisinin düğünüyse eger bence öyle sade bişe olmaması lazım ....

elbise çok güzel ama bence altın sarısıda hoş durur model kendini daha çok gösterir gibime geliyo

kizölar hepinizede 41 kere masallah
giydikleriniz secdikleriniz cok güzel bayildim
gözüm gönlüm acildi
zayif olunca ne giyseniz yakismis

resim kalktı yakında sünnete giydiklerimi koyacağım bekleyin çook yakında

Son düzenleme:
bu 1.kardeşimin nişanında giyindiğim
buda 2.kardeşimin nişanında giyindiğim aslında oğlumun sünnetinde giyindiğimi koymak isterdim ama onu daha bilgisayara koymadım koyayım hemen yollayacam canlarım umarım elbiseleri beğenirsiniz tabii benide
image.php

4578FATMA_BARISSSS.jpg

kırmızı benım kıyafetın aynısı

krmzkb3.jpg
ben gogus kısmındakı tulle kaptıp saten kısmı gozukmesın demıstım

Son düzenleme:
Back
X