Yakışıklı adamlar itici mi?

imdelilah

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2013
424
124
53
Merhaba kızlar.. Şöyle ki... Yakışıklı adamlardan hoşlanmıyorum. Yani yakışıklı adamlar evet görüntü olarak güzeller ama itici geliyorlar. Belki güvenemeyeceğimi de düşünüyor olabilirim. Şunu da gördüm bir insanın güvenilir olması onun tipi ile bağlantılı olmuyor. Hayatıma şu ana kadar çevremin beğenmediği tipleri dahil ettim. Konuştuğum olsun, hoşlandığım olsun öyle çok yakışıklı kişiler değildi. Acaba bende bir problem mi var? Bunu düşünmemin sebebi ailem ve arkadaşlarımın bu konuda sürekli bana bir şeyler söylemeleri... Sen güzel kızsın böyle tiplere neden bakıyorsun? Sana göre değil yakışmıyorsunuz.. Gibi lafları sürekli işitiyorum. Ayrılın diyen dahi oluyor. Özellikle annem ayrılmamı çok istemişti. Neden bu kadar takıyor olabilirler?

soruna benim cevabım evet
bana göre itici oluyorlar yakışıklılar
ha neden dersen bilmiyorum ama özgüvenle alakası olmadığına eminim
birde elinden geldiğince ilişkine kimselerin müdahalesine izin verme
özellikle de dış görünüş konusunda

soruna benim cevabım evet
bana göre itici oluyorlar yakışıklılar
ha neden dersen bilmiyorum ama özgüvenle alakası olmadığına eminim
birde elinden geldiğince ilişkine kimselerin müdahalesine izin verme
özellikle de dış görünüş konusunda

İzin vermesem de herkes konuşuyor. Ben beğeniyorum diyorum konuşuyorlar.

Önemli olan ruh güzelliği biz kadinlar için yakisiklilik çok önemli olmasada.Ama kanın kime isinmissa yakışıklı odur bence

bence tam tersi yakısıklı adamlar daha mutevazi kendini yakısıklı sananlar itici:)

Aslında evet bazı yakışıklılar mütevazi. Genelde o mütevazi olanlar da bir kadında dış görünüşten çok iç güzelliğe bakıyor. Öyle iki kişiye rastlamıştım :)

Tek meziyeti yakisikli olmak olan adamlar evet itici... her kadin onlara tirmanmak istiyor gibi davranan erkekler azalarak biter umarim.

Bir insanin yanina ne kadar yakistigi senin onu nasil gordugunle alakali bana kalirsa. Iliskinde karsintarafin tipi ucuncu kisileri Alakadar etmemeli.

Aslında evet bazı yakışıklılar mütevazi. Genelde o mütevazi olanlar da bir kadında dış görünüşten çok iç güzelliğe bakıyor. Öyle iki kişiye rastlamıştım :)
ve adamlarda ben iyiyim superim gibi bir ego yok biliyor ne oldugunu ama digerleri tipine bakmadan karsıdaki kadının gorunusune laf ediyor:)

Tek meziyeti yakisikli olmak olan adamlar evet itici... her kadin onlara tirmanmak istiyor gibi davranan erkekler azalarak biter umarim.

Bir insanin yanina ne kadar yakistigi senin onu nasil gordugunle alakali bana kalirsa. Iliskinde karsintarafin tipi ucuncu kisileri Alakadar etmemeli.

Evet bende öyle düşünüyorum. Zaten bana bu adam yakışıklı değil dediklerinde inanmıyorum. O yakışıklı görünüyor gözüme.

Bence bu özgüven ile ilgili. Yakısıklı olunca, beni begenmez, red eder, triplerimi cekmez, beni bırakır gibi korkular olusuyor öz güveni az olan kadınlarda.

Obez bir adamla kızımın evlenmesini istemezdim çünkü çocuğuda şişman ve hastalıklı olurdu
Merhaba kızlar.. Şöyle ki... Yakışıklı adamlardan hoşlanmıyorum. Yani yakışıklı adamlar evet görüntü olarak güzeller ama itici geliyorlar. Belki güvenemeyeceğimi de düşünüyor olabilirim. Şunu da gördüm bir insanın güvenilir olması onun tipi ile bağlantılı olmuyor. Hayatıma şu ana kadar çevremin beğenmediği tipleri dahil ettim. Konuştuğum olsun, hoşlandığım olsun öyle çok yakışıklı kişiler değildi. Acaba bende bir problem mi var? Bunu düşünmemin sebebi ailem ve arkadaşlarımın bu konuda sürekli bana bir şeyler söylemeleri... Sen güzel kızsın böyle tiplere neden bakıyorsun? Sana göre değil yakışmıyorsunuz.. Gibi lafları sürekli işitiyorum. Ayrılın diyen dahi oluyor. Özellikle annem ayrılmamı çok istemişti. Neden bu kadar takıyor olabilirler?

Sorun ne anlamadım? Siz kendinizce bir doğru olusturmussunuz ve buna göre yaşıyorsunuz. Cevreniz ne derse desin onemsemeyin. Ayrıl falan demeleri de çok hadsizce. Kime ne yani?

Güzellik/yakışıklılık tamamen göreceli kavramlardır. Birinin deli divane aşık olduğunu ben çekici bulmayabilirim. Sevince kusurlarını görmüyorsun. Yani ben yakışıklı adamla olmam çirkinlik daha sevimli gibi birşey olamaz
Ses tonu, gülüşü, gözleri herhangi bir özelliği karizmatik kılar
Özellikle gülüşü :))

Bende yakisikli erkeklerle gorusmustum ama hic asik olmadim bir iliskiyede baslamadim.
Konusmalari, dunyaya bakis acilari bana hitap etmemisti.
Birde cok cirkin olup kendini acayip yakisikli sananlar var en tehlikeli en cekilmez grup bunlar oluyor.:KK12:
Ben yakisikliliktan cok güçlü, kadina deger verdigini her firsatta gosteren, cömert, iki kurusun hesabini yapmayan, ailesi ve akrabalari tarafindan sevilen sayilan kisilerden etkileniyorum. Benim kriterim bu oldu.

Obez bir adamla kızımın evlenmesini istemezdim çünkü çocuğuda şişman ve hastalıklı olurdu
Obezlik, diyabet bu tür şeyler genetik olarak paldır küldür geçmiyor çocuklara
Evet obez bir ailenin çocuklarının da öyle olma ihtimali yüksektir
Beslenme ve yaşam şekli etkilenir çünkü
Kilolu insanın çocukları hastalıklı olur gibi şeyleri atın kafanızdan, insanları kiloya göre de sınıflandırmayın.

Walla benim kocamida kimse beğenmiyordu ama bana sorsan benim gözümde dünyada ondan yakışıklısi yok:KK68:önemli olan onun kalbinin güzelliği. Sende benim gibi seviyorsan kimseye söz söyletme sevdiciğine canım. :KK56:

Bence yakışıklılığına guvenip burnu kaf daginda olanlar itici olabilir ama her yakışıklının itici oldugunu dusunmuyorum

Hatta nedense tanidigim bircok yakisikli cok semtatik

Insanlari itici kılan dis gorunus değil karakter,kültür vs dir bana göre. Hos ama bos ve kendini cok yakisikli gorup baska bir ozelligi bulunmayanlar cok cok itici. Ama ortalama bir tipi olup da kültürlü,merhametli,ileri görüşlü erkekler daha yakisikli daha dogrusu daha çekici geliyor bana da :)

Öncelikle herkesin zevkine kimse karışamaz. Ben yakışıklı beğeniyorumdur, sen yakışıksız beğeniyorsundur. Tamamen seçim meselesidir. Senin yakışıksız beğenmene kimsenin laf etmeye hakkı yoktur, herkes yakışıklıları beğenecek diye bir kaidede yoktur. Nitekim herkes yakışıklı beğense yakışıksızların hali nice olurdu ? Takma kafaya bunları ya, insanlar her zaman konuşacak birşey bulurlar. Yakışıklı getirsende boyu kısaymış derler. Boyu uzunu getirsen, bacakları çarpıkmış derler. Yani salla gitsin. Sen içinin kabul ettiği adamla ol. Gerisi fasa, gerisi fiso.

Böyle genellemelerden hoşlanmıyorum..
Bkz. 'her erkek aldatir mi'
'yakisiklilar itici mi'
'sunu yapinca soyle olur'
Vs vs..
Iticilik durusla, bakışla, sözle vs olur.. Yakisikli erkek itici olacak diye bsy yok

Back
X