yakışıklı erkek,yürüyen karima sizce nasıl olmalı?

Çok yakışıklı erkekte yoktur, çok güzel kadın da. Güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela çok yakışıklı zannetiğiniz bi erkeğin itici bir kaç davranışını gördüğünüzde, eskisi kadar yakışıklı gelmeyecektir muhtemelen. Ya da yakışıklı olmayan bir erkeği tanıdığınızda size çok karızmatik gelebilir.

Çok yakışıklı erkekte yoktur, çok güzel kadın da. Güzellik göreceli bir kavramdır. Mesela çok yakışıklı zannetiğiniz bi erkeğin itici bir kaç davranışını gördüğünüzde, eskisi kadar yakışıklı gelmeyecektir muhtemelen. Ya da yakışıklı olmayan bir erkeği tanıdığınızda size çok karızmatik gelebilir.

katiliyorum ama konu sahibi sizce demis, bende cevaplim
kumral olmali benim yakisikli, uzun boylu baktigin zaman biraz ciddi agirbasli ama cok güzel bi gülüsü olan, güldügü zaman oooy yerim ben senni o gülmeni dedigim
bide cok güzel bakmali, benden habersiz bakislarini yakaladigimda hoooop tekrar tekrar asik olmaliyim
bunun gibi seyler
yani anlasildigi üzere dis görünüsden cok hal ve hareket önemli bi insani güzel veya yakisikli görebilmemiz icin
bi bakis bi gülüs hooop ayaklarimizi yerden kesebilir yani

katiliyorum ama konu sahibi sizce demis, bende cevaplim
kumral olmali benim yakisikli, uzun boylu baktigin zaman biraz ciddi agirbasli ama cok güzel bi gülüsü olan, güldügü zaman oooy yerim ben senni o gülmeni dedigim
bide cok güzel bakmali, benden habersiz bakislarini yakaladigimda hoooop tekrar tekrar asik olmaliyim
bunun gibi seyler
yani anlasildigi üzere dis görünüsden cok hal ve hareket önemli bi insani güzel veya yakisikli görebilmemiz icin
bi bakis bi gülüs hooop ayaklarimizi yerden kesebilir yani
Katılıyorum insana sevdiği güzeldir:KK68:

:KK70: Nasıl olur bilmemki. Gülüşü önemli sanki ne kadar yakışıklı olursa olsun gülmesi yakmadıysa beni gözümde o adam yakışıklı değildir. Tabi gülmeden sonra uzun boylu olsun ya böyle 180 iyidir. Tabi çekik gözleri biraz uzun saçlarıda olabilir. Kıllı olmasın tüysüz iyidir herzaman :KK70: Sipariş veriliyormuki böyle şeyler. :KK70: Adem elmasıda olsun tabi yutkunduğunda çıkan :KK70: Örneğin So Ji Sub.

yakışıklı erkek yakışıklıdır bence ... kişiye göre değişir evet ama bazı tiplerde herkese göre güzeldir ..

İçin de mutlaka "Z" olmalı yoksa olmaz karizma felan :KK70:

X