• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yakışıklılığını satan erkekler

dreamvox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
31
3
36
İstanbul
Çevrenizde varmı bilmiyorum ama benim bugünlerde çok dikkati çekti.Çirkin,geçkin ama zengin kadınların yanında yakışıklı erkekler çoğaldı.evet benimde başıma geldi eski sevgilimin böyle bir kadınla evlendiğini duydum.İnanmamıştım ancak birgün bir alışveriş merkezinde karşılaşınca şok oldum.sevgilim çok yakışıklı bir erkekti ,gözünün yükseklerde olduğunu biliyordum ama yanına yakışmayan bir kadınla sırf zengin olduğu için evlenebileceği aklıma gelmezdi.şimdi altında jeep dolaşıyor ve duyduğum kadarıylada çapkınlıkta yapıyormuş.yani bu bir aşk evliliği de değil öyle olsa belki saygım olurdu.Bunun güzel kadınların zengin yaşlı erkekle evlenmesinden ne farkı var.kadınınki biryere kadar kabul edilebilir bir durum,kadın çok hırslı değildir,bazen güvence için bunu yapar bu bir yerde yadırganmaz.ancak erkeklerin bunu yapmasını nasıl açıklarız?

sadece benim eski sevgilimde değil.eskiden tanıdığım bir iş arkadaşımında aynı şeyi yaptığını öğrendim,evet oda çok yakışıklı bir erkekti kendinden 7 yaş büyük bir kadınla evlendiğini duydum.hadi kadın güzel çekici felan olsa amenna facebookta resmini gördüm aman allahım kadın gönülyazar gibi ancaak taksimde apartmanı varmış kadının.

doğrusu eski sevgilimin benim yerime öyle bir kadını seçmesine çok içerledim.bende işi gücü olan bir bayanım gencim güzelim.çok zengin değilim belki ancak bir erkeğin zenginlik için kendini satmasını anlıyamıyorum

7 yaş çok fark değil ki size çirkin gelmiş olabilir ama belki o beğenmiştir sanki annesi yaşındaki gibi konuşmusunuz..Para için travestiler lede beraber olan erkekler var, para aşkı sarmış dört bir yanı elden ne gelir.Eskiden kadınlar erkekler le beraber olur evlenirdi para için şimdi erkek ler :1:

herkesin kendı yaşamı, kendı tercihi...
ayrıca 7 yaş da bir şey yok.

sonuçta bir gençten bahsedıyoruz, ergenden değil...

sorun yaş farkı değil.öyle kadınlar varki yaşını hiç göstermiyor,çekici oluyor(Meltem Cumbul gibi) öyle olsa tamam diyecem,etkilenmiş belli.Ancak kadın çok yaşlı gösteriyor bu belliki aşk için değil direk para için yapılmış.peki rahat statülü yaşıcam diye o kadınla yatılırmı.bülent ersoyla evlenen o genç çocuklar gibi.o kadınlarda salak ,hem parası yeniyor hem aldatılıyor

sorun yaş farkı değil.öyle kadınlar varki yaşını hiç göstermiyor,çekici oluyor(Meltem Cumbul gibi) öyle olsa tamam diyecem,etkilenmiş belli.Ancak kadın çok yaşlı gösteriyor bu belliki aşk için değil direk para için yapılmış.peki rahat ve statülü yaşıcam diye o kadınla yatılırmı.bülent ersoyla evlenen o genç çocuklar gibi.o kadınlarda salak ,hem parası yeniyor hem aldatılıyor

sorun yaş farkı değil.öyle kadınlar varki yaşını hiç göstermiyor,çekici oluyor(Meltem Cumbul gibi) öyle olsa tamam diyecem,etkilenmiş belli.Ancak kadın çok yaşlı gösteriyor bu belliki aşk için değil direk para için yapılmış.peki rahat statülü yaşıcam diye o kadınla yatılırmı.bülent ersoyla evlenen o genç çocuklar gibi.o kadınlarda salak ,hem parası yeniyor hem aldatılıyor

tercih meselesi, herkes seçiminde özgür sonuçta.

7 yaş büyük bir fark değil. 20 yaş gibi demişsiniz. erkek kadından 7 yaş büyük olsa bunu normal görüyoruzda neden kadın büyük olunca anormal.üstelik kadınlar artık daha çok bakıyorlar erkeklerden kendilerine. erkekler artık yaşıtı kadınlardan bir yaştan sonra daha büyük duruyorlar.

Kimsenin içini bilemezsiniz ki.. Size çok yakışıklı gelen o eski sevgiliniz herkese yakışıklı gelmiyor olabilir. Ya da beğenmediğiniz bayanları,başka birileri beğeniyor olabilir. Başlık da epey itici olmuş açıkçası.. Toplum olarak bu önyargılardan kurtulamayacağız sanırım,benim çevremde de böyle kişiler tanıyorum erkek yakışıklı kadın bakımsız ve güzel değilse "kesin kadın zengindir şunlara bakın pes" diyorlar. Bende onlara pes diyorum,nasıl bir zihniyettir bu.. Ama haklı olabilirsiniz sırf bu yüzden de evlenenler tabi ki olabilir ama herkesin kendi özgür hayatıdır bu,seçtiklerine göre de memnundurlar o yüzden bize söz düşmez..

beni başkalarının tercihi ilgilendirmiyor.eski sevgilim ilgilendiriyor benden ayrıldıktan hemen sonra o kadınla evlenmesi canımı yaktı.biz 3 yıl çıkmıştık ve evlenme teklifi beklerken o gitti kendini sattı.siz olsanız ne hissederdiniz bu durumda?

Tabiki tercih meselesi ama, bence eğer gerçekten para için yapılıyorsa kadınında erkeğinde bunu apması çok çirkin.Bedenini pazarlamak gibi işte.Ama aşk olur, sevgi olur ya da huzur olur ona saygı duyarım.Araba almak villada oturmak için yapılıyorsa insanın kendine olan saygısı bitmiş demektir.Ha şu da varki bütün hatalar insanlar için yaratılmıştır...

Satmak kelimesi çok iğrenç.
Bence sizin zorunuza giden paraya değişilebilir olmanız düşüncesi.
Ve 'sizin eskiniz' bile olsa kimsenin tercihi sizi ilgilendirmez.

beni başkalarının tercihi ilgilendirmiyor.eski sevgilim ilgilendiriyor benden ayrıldıktan hemen sonra o kadınla evlenmesi canımı yaktı.biz 3 yıl çıkmıştık ve evlenme teklifi beklerken o gitti kendini sattı.siz olsanız ne hissederdiniz bu durumda?

şanslı oldugum için bir kez daha dua ederdım tanrıya
ya evlendıkten sonra terketseydı beni, aman yarabbım şükürler olsun
derdim:ssz:
çünkü erkeğin karakter belli.

Eski sevgilin neden seni ilgilendiriyor,sonuçta eski değil mi? Eğer ilgilendirmesi gerekseydi eski olmazdı öyle değil mi? Ayrılan o büyük ihtimalle,o yüzden böyle düşünerek sadece kendini üzdüğünle ve takıntı yaptığınla kalırsın. Yanlış anlama,insan kendini gerçekten kötü hisseder bu durumda ama geçmiş geçmişte kalmıştır ve insanların (eski erkek arkadaşlarının) tercihleri kimseyi ilgilendirmemeli diye düşünüyorum. Bu sadece seni epey üzer.. Kim ne yapmış,ne yapıyor,ne yapacak boşver :34:

Eşini aldatıp aldatmadığı bilinemez sonuçta belki dedikodudan ibarettir ama aldatıyorsa zaten eşini sevmiyordur Emma Goldman' ın ' kadınla erkek arasında aşkla kutsanmamış her türlü birlik fuhuştur' sözünü doğrular bu durum ki bana göre önemli bir tespittir bu söz.

çapkınlık yaptığını ortak arkadaşlarımdan duydum.malesef üzgünüm şu açıdan ,o alışveriş merkezinde karşılaştıktan sonra beni aradı ve görüşmek istedi ,ben reddettim.belliki arayış içersinde boşluğunu bu şekilde dolduruyor.o zaman daha fazla üzüldüm ,biz çok mutluyduk ve benimle birlikteyken hiçbir çapkınlığını görmemiştim.yazık etti bize para için ,jeeple gezmek için değermiydi diye.

ancak belkide haklısınız,bu karaktere girdiyse evlenmememiz daha iyi olmuş diyerek kendimi avutuyorum.onun yerine kimseyi koyamadım ben.

birde maalesef bunun başka tarifi yok.bu kendini satmaktır

Back
X