Çevrenizde varmı bilmiyorum ama benim bugünlerde çok dikkati çekti.Çirkin,geçkin ama zengin kadınların yanında yakışıklı erkekler çoğaldı.evet benimde başıma geldi eski sevgilimin böyle bir kadınla evlendiğini duydum.İnanmamıştım ancak birgün bir alışveriş merkezinde karşılaşınca şok oldum.sevgilim çok yakışıklı bir erkekti ,gözünün yükseklerde olduğunu biliyordum ama yanına yakışmayan bir kadınla sırf zengin olduğu için evlenebileceği aklıma gelmezdi.şimdi altında jeep dolaşıyor ve duyduğum kadarıylada çapkınlıkta yapıyormuş.yani bu bir aşk evliliği de değil öyle olsa belki saygım olurdu.Bunun güzel kadınların zengin yaşlı erkekle evlenmesinden ne farkı var.kadınınki biryere kadar kabul edilebilir bir durum,kadın çok hırslı değildir,bazen güvence için bunu yapar bu bir yerde yadırganmaz.ancak erkeklerin bunu yapmasını nasıl açıklarız?
sadece benim eski sevgilimde değil.eskiden tanıdığım bir iş arkadaşımında aynı şeyi yaptığını öğrendim,evet oda çok yakışıklı bir erkekti kendinden 7 yaş büyük bir kadınla evlendiğini duydum.hadi kadın güzel çekici felan olsa amenna facebookta resmini gördüm aman allahım kadın gönülyazar gibi ancaak taksimde apartmanı varmış kadının.
doğrusu eski sevgilimin benim yerime öyle bir kadını seçmesine çok içerledim.bende işi gücü olan bir bayanım gencim güzelim.çok zengin değilim belki ancak bir erkeğin zenginlik için kendini satmasını anlıyamıyorum
sadece benim eski sevgilimde değil.eskiden tanıdığım bir iş arkadaşımında aynı şeyi yaptığını öğrendim,evet oda çok yakışıklı bir erkekti kendinden 7 yaş büyük bir kadınla evlendiğini duydum.hadi kadın güzel çekici felan olsa amenna facebookta resmini gördüm aman allahım kadın gönülyazar gibi ancaak taksimde apartmanı varmış kadının.
doğrusu eski sevgilimin benim yerime öyle bir kadını seçmesine çok içerledim.bende işi gücü olan bir bayanım gencim güzelim.çok zengin değilim belki ancak bir erkeğin zenginlik için kendini satmasını anlıyamıyorum