• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yakışıklılık kriteri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lilakalem

Guru
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
542
202
303
Diğer
bir erkeğin yakışıklı olması hangi kriterlere bağlıdır sizce?şu şu özellikleri olan erkekler yakışıklıdır dediğiniz hangi özelliklerdir?

benim yakışıklılık kriterlerim; sarışın, mavi-yeşil gözlü,elmacık kemikleri çıkık olabülürr :31: , uzun boylu hafif kaslı olmasıdır. :16: tabii beyin olmadan bunlar olunca da birşey ifade etmez.:1: Huyu güzel olsun önce.

adam olsun gerekırse yakısıklı olmasın en sradan bırı olsun.. adam olan ınsan zaten ınsana yakısıklı gelir

bende fikrimi yazayım :) bence yakışıklı erkek kalıplı olmalı.kalıplıdan kastım kaslı...ideal kilosunda olmalı.çok zayıf yada aşırı kilolu olmamalı..

benim gözümde yakısıklılıysa zaen diğer ınsanların nasıl bulduğu onemlı değildir ve bu ksıden kısıye değişir bu senden de boyledir o yuzden kımseye sorma derim ben

Benim sevgilim hem yakışıklı hemde adam gibi adam hehehe :KK36::KK36: Kaslı boylu poslu esmer erkeğim karakter yapısı biraz sinirli olsada yakışıklı tanımı hem karakteriyle hemde dış görünüşüyle benım sevgilime tam oturuyo :KK36::KK37::KK36::KK37:

gözleri birbirine çok uzak ya da birbirine çok yakın değilse, alnı fazla dar ya çıkık değilse, burnu fazla etli ya da fazla kemikli kanca gibi değilse, avurtları fazla çıkık ya da fazla çökük değilse, ağzı kocaman değilse, dişleri düzgünse, yüzü fazla yuvarlak ya da fazla uzun değilse güzel bir yüze sahiptir ve yakışıklıdır bence. tabi bu sadece yüz.

Çekik gözlü ,beyaz tenli yani Japon ve koreli erkekler bence çok yakışıklı.Onun dışında sarışın seviyorum ben.Esmer erkek hiç sevmem,kendim de beyazım çok:-)

uzun boylu, çekik çekik gözleriyle baksın, teni kumral olsun, sevimli bir yanı olsun, kalbi karakteri iyi olsun, (çünkü sadece yakışıklı olunca bişeye benzemiyorlar)

yakışıklı olma kriteri diye birşey yoktur.
hormonlarınıza kim çekici geliyorsa o yakışıklıdır,nokta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X