• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç aldatılmamış kadınlar

Selam dostlar
Yeni bir ilişkinin arefesindeyim. Bu sefer düzgün biri olduğuna inanıyorum. O zaman sorun ne belanı mı arıyorsun diyenler için özet geçeyim:
Benim biraz kendimde hata arama ve çok düşünme gibi hoşuma gitmeyen huylarım var ama istemeden aklıma takılıyor.
Önceki ilişkilerimde flört ettiğim, sevgili olduğum kişiler hep yakışıklıydı. Daha doğrusu genel beğeniye uygun, şeytan tüyü olan kişilerdi. Maalesef gözleri dışardaydı biraz. Özellikle cinsel ilişki yaşama fırsatını kaçırmayan kişilerdi hatta sırf daha özgür yaşamak için şehir değiştirenler bile oldu.
Birkaç arkadaşımda da aynı durum yaşandı. 10 senelik ilişkisinde belki 10 kere aldatılmıştır fakat 2 haftaya evleniyor. Bu durumu bir şekilde tolere etti.
Ben edemeyen biriyim. Hatta eski sevgilim bu sebeple benden ayrılmıştı. "Ben x şehrine gideceğim. Orda bir şeyler yaşayabilirim ve bu durumu sana yakıştıramam" diye açık açık söylemişti. Bunun gibi bir ton şey.
Galiba olumlu örneklere ihtiyacım var. "Sevdim sevildim ve aldatılmadım" diyenler varsa biraz cesaretlendirilmek istiyorum aslında. Şimdiden tesekkürler<33
2 senelik bir ilişkim var, bırak aldatmayı bir kere bile bir kız veya erkek ismi geçirmedik birbirimizde. Tabi kavgalarımız çok oldu oldukça da sorunlu bir ilişkiye sahibiz. Ama asla olmadı. Sevgili olacağınız kişiye her zaman açık olun mesela benim güven sorunlarım var diyebilin. Herşeyi söyleyin, karşınızdakinin sizinle ciddi düşündüğünü hissedene kadar mesafeli ve ağır başlı olun. hep aranılan sorulmak isteyen sizi 5 dakika olsun bile görmek isteyen birine sahip olmak istiyorsanız ağırdan alıp her zaman müsaitsiniz gibi davranmayın. Ve size yapılan yanlışlara sessiz kalıp tamam affediyorum gibisinden konuşmayın. Ağır olun sert konuşun, laf geçirebilin kendinizi ezdirmeyin. Sonra öyle bir tırsıyorlar ki. Değerinizin farkında olun herşeyi suistimal etmeyin. Açık konuşun, sürekli gözünüzde o kişiyi ilahlaştırmayın. Ve bu arada şunu da diyeyim, Aldatmak isteyen insan aldatma potansiyeli olan insan her türlü aldatıyor. Siz bunları yapsanız da karakteri düzgün biri bulup böyle davranırsanız çok mutlu olursunuz :)

aldatilmanin asla ama asla hicbir sartta ve kosulda aldatilan kisiyle ilgisi yoktur. tamamen aldatan insanin karakteriyle ilgili bir durum. her insan aldatir mi? karakter tipki parmak izi gibidir bu yuzden her insani ayni kefeye koyamayiz diye dusunuyorum

kimse icin hicbir konuda %100 yapmaz, asla sirtimdan vurmaz, beni hayal kirikligina ugratmaz da dememek gerektigini dusunuyorum cunku yeri geliyor ayni kandan oldugumuz insanlarin bile yaptigi buyuk yanlislar olabiliyor

Aldatmayan erkek yoktur, fırsat bulamayan erkek vardır.
Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko ister beğen ister beğenme gerçek bu! Hiçbir şey yapamasa gözü ile aldatır, fıtrat bu şekilde inanmak istemeyen kemalim yapmaz diyebilir kendini kandır, fiziki yakalamadigin sürece ilişki devam eder, hayat mı dersinnnn yaratılış mi ne dersen de. Doğanın kanunu gibi birsey

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko ister beğen ister beğenme gerçek bu! Hiçbir şey yapamasa gözü ile aldatır, fıtrat bu şekilde inanmak istemeyen kemalim yapmaz diyebilir kendini kandır, fiziki yakalamadigin sürece ilişki devam eder, hayat mı dersinnnn yaratılış mi ne dersen de. Doğanın kanunu gibi birsey
Züğürt tesellisi 😂😂
Yazık

Bir eski sevgilim tarafından aldatıldım ve eski sevgililerimin arasında en çirkini odur. O olaydan önce bende yakışıklı ve atletik erkeklerden çekinirdim. Fakat yaşadığım bu olayın aldatma ve fiziksel özelliğin arasında bir ilişki bulunmadığını gösterdi. Benim kadın olarak kanaatim çirkin erkeklerde daha fazla ego olduğu yönünde. Kadın ilgisine doymuş bir erkek çoğu kez gerçek aşk arayışında oluyor. Diğerleri hep kendisini kanıtlama derdinde, ego peşinde.
Arkadaşınızın ilişkiler bakış açısı komple problemli. Evlenip aldatıldığı halde mevcut koşulları yüzünden ayrılamayan kadınları anlarım ama bekar olup ne diye bunları çekiyor? Kadın olsun erkek olsun aldatılmak çeşitli riskler barındırıyor. Psikolojik olarak sürekli bir savaş modunda olursun mesela sürekli kendini kıyaslar ve mental olarak çökersin ki bu görece basit kalır. Daha yeni bir doktor yasak aşkı için ailesini intihar süsü vererek katletti. Bulaşıcı hastalık kapabilirsiniz yada çevrenize rezil edilebilirsiniz. Değer mi gerçekten? Bu tür bir ilişki kişiye bir şey katmaz ancak götürür.

Tercih ettiğin erkek tipi gerçekten sorunlu
Kaç tane erkek sevgilisine ben şuraya gidiyorum seni aldatacağım o yüzden ayrılalım diyebilir? Bunu diyebilecek adamları hayatına alırsan aldatılman da kaçınılmaz olur

Son düzenleme:
Kiz ne bileyim ben 6 yıldır beraber olduğum(1 yıldırda evli olduğum) adama bile güvenmiyorum. 😂😂 he gözümle görmedim. Arada bakmisligi oluyor yolda giderken falan napiyim merakli bi insanım diyo (benim bahaneler gjfhfvg) o yüzden %100 aldatılmadım assla diyemem
Ben de insanlara çok bakıyorum.karakter özelliği bence o.

Aldatmayan kadın yoktur henüz yakalamamiş kadın vardır 😅🥲(şaka bir tarafa aldatmak ikinci bir kadınla olmak tüm erkeklerin beyninin bir köşesinde bence var çoğu icraata geçiriyor çoğu düşünüyor çoğu bakıp geçiyor vs vs)
İlk evliliğimde aldatıldım ve ikinci kadın ve metres bana yazdı ve boşandık bitti gitti
Bu eşim yaptı mı bilmiyorum hiç telefon kontrolü yapmam neredeydin demem dışarı çıksa aramam vs vs yaparsa bir şekilde önüme gelir kafasındayım bilmiyorum

Ben ne kadar olumlu örnek olurum bilemedim 🙄 çünkü 17 yaşından beri aynı adamlayım, öncesinde ikimizin de sevgilileri oldu ama ergenlik aşklarında aldatma olsa ne olmasa ne, 3-5 kere salıncakta sallansak 3 kere sinemaya gitsek sevgiliyiz dediğimiz zamanlardı onlar 😵‍💫

36 yıldır beraberiz bugüne kadar bir şeyini yakalamadım, çok sevdim, çok sevildim, hala seviyoruz.

Yalnızca yakışılıklılar aldatır diyemeyiz, ki yakışıklılık da görecelidir eşim benim için çok yakışıklı bir adam, boylu poslu düzgün fizikli en önemlisi karakterli, aldatma tip işi değil karakter meselesi bence.
Maşllah demek lâzim, herkes için çok olumlu düşünceler uyandırması gerekiyor gibi bir algı var ama ben sizin gibi insanlara çok şaşırıyorum.insan hiç mi bir gençligimi yaşayayım, farkli ilişkiler deneyimleyim, azcik eğleneyim demez.
Ahahah o kadar değil 😂 basketbolla ilgilenmeyen tanımaz yav 🙄
Sevişmek zor oluyor o kadar uzun adamlarla.

Son düzenleme:
hayatima kimler geldi kimler gecti uzun iliskilerim de oldu kisa iliskilerim de. hicbirinin bitme sebebi aldatma, kiskanclik vs degildi (gerci baslarda ve sonlarda normalde kızmayacağım birseyin benden gizlendigini görüp bitirdigim 2 iliskim olmustu. ama bence sebebi orada konusulan kadin degil benden gizli olmasiydi. düzgün is yapan gizlemez. bunu aldatmaktan sayar misin bilmem, görünce telefonu kafalarinda kirip yol vermistim ikisine de nolur nolmaz ya aldatilmaksa diey🤣)
hic de oyle bir korkum yok. kimsenin seyine sayac koyamam, beni aldatmak onlarin tercihi olur. elbet bir sekilde ogrenirim oyle ya da böyle, o zaman onu g.t gibi ortada bırakmak da yaptiklarinin sonucu olur.
ya da yuvamı dagitmak istemiyorsam icimdeki adaletsizlik duygusuyla mucadele etmek icin ben de girerim o yola - zaten "hayatima tek erkek alirim o da kocam" kadini olmadigim icin icim alir bence:) boynuzlayip adam agladi sizladi diye barisip evliligime devam edeceğime iki boynuzlu devam ederiz daha iyi:)
İnsan 30 u geçince sıkılıyor artık o işlerden değil mi?Bana öyle oldu yani.çogu kişide de oluyordur diye düşünüyorum.o yüzden iyi bir zamanlamayla evleniyorsun.eskiden mesela hep teklifleri değerlendirirdim.aynı gün 3,4 kişiyle tanıştığım olurdu.şimdi üşeniyorum.en iyilerle devam ediyorum.bazen onlara zaman ayırmak bile zor geliyor artık.salliyorum bunları, cevap vermiyorum, engelliyorum.yine bir şekilde ulaşıyorlar.insan vicdan yapıyor valla.diyorum beni bir salın ya.

13 yıldır tanıyorum 10 yıldır da evliyim ben aldatırım o aldatmaz kıvamındayız. Doğru iki insan meselesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü sevgi ve karşılıklı güven yeterince varsa sağlıklı ilişki ilerliyor. Arkadaşınız 10 aldatmayı sineye çekince aldatan kadar hata yapmış oluyor. Eşim benim bunu tolere edemeyeceğimi bilse de kendi karakterinde olmadığı için de yapmaz. Beni aldatmamasının benimle ilgisi yok yani. Seçimini yapmış bitirmiş. Aldatan kişi kadın ya da erkek kendi seçiminden memnuniyetsizse halının altına süpürülerek yapılmış bir temizlik gibi oluyor ilişki.

Aldatmayan kadın yoktur henüz yakalamamiş kadın vardır 😅🥲(şaka bir tarafa aldatmak ikinci bir kadınla olmak tüm erkeklerin beyninin bir köşesinde bence var çoğu icraata geçiriyor çoğu düşünüyor çoğu bakıp geçiyor vs vs)
İlk evliliğimde aldatıldım ve ikinci kadın ve metres bana yazdı ve boşandık bitti gitti
Bu eşim yaptı mı bilmiyorum hiç telefon kontrolü yapmam neredeydin demem dışarı çıksa aramam vs vs yaparsa bir şekilde önüme gelir kafasındayım bilmiyorum
Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa, o da aldattığı kadına bu cesareti vermek bence.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.hem bunu yapacak kadın direkt kötü kalplidir.ben diyorum ki adamcağız zor durumda kalmasin.bir macera, değisiklik yaşayacak yüzüne gözüne bulaşmasin.ben de biliyorum evli adamdan kimseye hayir gelmez.demek ki olgunlaşamamiş biriyle birlikte olabilmiş anca.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.

Aldatılmaktan daha kötü birşey varsa da bence aldattığı kadına bu cesareti vermek.benim de evli erkek arkadaşlarım oldu ama bir tanesinin de karısını arayıp çekil aramızdan, bak kocan beni sana tercih ediyor demek aklımdan geçmedi.bari yapıyorsun karşındaki kadına neyin ne olduğunu anlat, uyuyorsa kalsın yani.bu kadarı bana daha da saygısızlık geliyor.bu arada yaptığımı savunmuyorum tabi.herkesin kendi hayatı.örnek veriyorum.
Boşandım zaten yapacak birşey yoktu suçlu kadın değildi o olmasa başkası olacaktı sonuçta

Back
X