• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaklaşan doğum günü

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
2 ekim sevdiğim adamın doğum gnü kendisi şuan yunanistanda iş için. hediye gönderme gibi bir olasılığım olmaz ama mail yda mesajla veya nasıl bir şekilde güzelce kutlayabilirim. ilk kez kutlayacağım doğum gnünü

eğer ona yollayabileceğim br hediye olsa kafamda kardeşi ile yollardım zaten bna özel olsun istiyorum
Yanlış anlama ama neden seninle ilgilenmeyen bir adamın peşinden bu kadar koşuyorsun ki?
Sana karşı bir şeyler hissetse önceki mesajlarına da cevap verirdi.
Şimdi güzel bir mesaj gönderdin diyelim, ne olacak?
O yine cevap yazmayacak.
Üzülen yine sen olacaksın.
Değer mi kendini üzmeye?
Bence değmez.

Yanlış anlama ama neden seninle ilgilenmeyen bir adamın peşinden bu kadar koşuyorsun ki?
Sana karşı bir şeyler hissetse önceki mesajlarına da cevap verirdi.
Şimdi güzel bir mesaj gönderdin diyelim, ne olacak?
O yine cevap yazmayacak.
Üzülen yine sen olacaksın.
Değer mi kendini üzmeye?
Bence değmez.

kendi türk hattına atmayacağım zaten mesajı yunanistana ait hatta atacağım için cevap verir. ayrıca üzülecek değilim. kardeşinden her şekilde haberlerini alıyorum

kendi türk hattına atmayacağım zaten mesajı yunanistana ait hatta atacağım için cevap verir. ayrıca üzülecek değilim. kardeşinden her şekilde haberlerini alıyorum

Emin misin cevap vereceğinden?
Bence vermeyecek.
Ama sen bilirsin tabi.
Umarım kısa zamanda geçer bu takıntın. :ssz:

Bence yapabilecegin en uygun sey sinifca, dogum gununuz kutlu olsun hocam gibilerinden mesaj iceren, orada iyi sanslar filan dileyen bir mesaj olabilir. Ogrenci olarak yerin bu, artik kabul etmelisin. Kisisel mesajlarla adami bogmaktan baska birsey yapmiyorsun. Hayir, adamcagiz te Yunanistan'a gitmis, oraya bile yetismek istiyorsun, kurtulamayacak mi bu adam.... Bence daha fazla kendini dusuren hareketlerde bulunma, olmasi gerektigi gibi yasa bazi seyleri. Samimi soyluyorum.

2 ekim sevdiğim adamın doğum gnü kendisi şuan yunanistanda iş için. hediye gönderme gibi bir olasılığım olmaz ama mail yda mesajla veya nasıl bir şekilde güzelce kutlayabilirim. ilk kez kutlayacağım doğum gnünü

eğer ona yollayabileceğim br hediye olsa kafamda kardeşi ile yollardım zaten bna özel olsun istiyorum

geldiğinde alacağım ben ona o pastayı

Pes artık,cidden pes.:53::53:

Üzgünüm ben de öneride bulunamayacağım zira bir insanın rahatsız olduğunu bile bile aklıma duygusal bir doğum günü kutlaması gel(e)miyor.

KK'da "aa ayıp ya gidip şikayet etsene" dediğimiz takıntılı exler gibi davranıyosun ve bi'kız olarak cidden yakışmıyor.

Bu adamın seni seveceği varsa da sevmeyecek böyle 2,2 daha 4 yani.

Bu kadar tepsiyle sunma kendini kıymetin olmaz:ssz:

Back
X