Saba birşey diyeyimmi; ben 35 yaşındayım, 32 yasından beri deniyordum zaten 30 yaşımın sonunda evlendim.
Uğraştığım zamanlarda asla hamile kalamadım .. herkez yumurtlama için adet itibariyle 14. gün derki benim için hiç alakası yok 3 gebeliğmde de 9-13 günleri arasında hamile kaldım ... denediğim diğer sürelerde 14-16-18 de falan hiç hamile kalamadım... ovulasyon testi kullandım ne kadar işe yaradı bilemem ama kullandım..
Buda bir ihtimal ancak, ben kendim için hiç inanmadım... rahmimde sıkıntı yoktu, kist yoktu tıkalı bir yer yoktu.. yasımdan sebep az yumurtam oluyordu ancak yınede oluyordu istenen boyuta gelıyordu , adet düzensizliğim vardı kilolu olduğumdan vs vs.. Doktor en son tüp bebek senin çaren başka olmaz dedi...rahim filmi çek gel dedi..
Ben buna inanmıyorum madem 45,50 yasına kadar tüp bebek yapılıyor 1 sene daha bekleyeceğim ve artık bu konuyu takmayacagım kendımı dinlenmeye alacağım dedim ve hamile kaldım.. ama planlı olmadı... gün takip etmedim. Olacağı varsa oluyor..
doktora gidilmeli ama çok kafaya takılmamalı. ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman oluyor.