Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah yoktur cnm bekle bakalimHanimlar dün ladin doğum doktoruna gittim bhcg 2507 ciktti vajinal ultrasonla vakti doktor kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi moralin çok bozuk ters giden birşeyler mi var sizinde böyle bisey oldumu yarin yine gidicem çok merak ediyorum.
neyse o onemli deil modaratörler hal eder onu...Canim yeni üye oldum oyuzden tam bilmiyorum bukadar becerebildim
cnm icini ferah tut bende 5 haftalik hamileyken gitim kese gorunmedi 2 gun sonra baska dr gitim vajinal ultrasyonla keseyi gordu suan 6+4 gunluk hamileyim kalp atisinida duyduk cok sukur sadece icini rahat tutCanim yeni üye oldum oyuzden tam bilmiyorum bukadar becerebildim
Ben evde eczaneden test aldim sonuç pozitif cikinca doktora gittim doktorda kanda bakalim değerin 1500 veya üzeri olursa görünür dedi biraz daha az kicarsa seviyenin bakmamiza gerek yok kese görünmez dedi kan sonucumu bekledim cikti tekrar girdim doktor görünebilir seviyede kan değerin dedi vajinal ulturasonla vakti doktor rahim duvarin kalin dedi kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi yarin bekliyorum ama çok korkuyorum yine gorunmezse diyeneyse o onemli deil modaratörler hal eder onu...
sen bilgi ver bakalim iki gunde bir saglikli mi artio hcg n...birde vajinal ultrasonlami bakti?vajinalde gorunmedi yani oylemi ben genelde 3binden sonra gorunur diye biliorum
Ay çok sevindim inşallah saglikla dünyaya gelir canim yarin bende görünüm inşallah yaacnm icini ferah tut bende 5 haftalik hamileyken gitim kese gorunmedi 2 gun sonra baska dr gitim vajinal ultrasyonla keseyi gordu suan 6+4 gunluk hamileyim kalp atisinida duyduk cok sukur sadece icini rahat tut
gorunur insalah cnm uzulme stres yapma belki cogul gebelikse hemen kese gorunmeyebilir diye biliorum ben ama 6imci haftadada kesesini yeni gorenler varBen evde eczaneden test aldim sonuç pozitif cikinca doktora gittim doktorda kanda bakalim değerin 1500 veya üzeri olursa görünür dedi biraz daha az kicarsa seviyenin bakmamiza gerek yok kese görünmez dedi kan sonucumu bekledim cikti tekrar girdim doktor görünebilir seviyede kan değerin dedi vajinal ulturasonla vakti doktor rahim duvarin kalin dedi kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi yarin bekliyorum ama çok korkuyorum yine gorunmezse diye
amin cnm bizde senden hayirli haberller aliriz insaAllahAy çok sevindim inşallah saglikla dünyaya gelir canim yarin bende görünüm inşallah yaa
gorunur insalah cnm uzulme stres yapma belki cogul gebelikse hemen kese gorunmeyebilir diye biliorum ben ama 6imci haftadada kesesini yeni gorenler var[/
Ay inşallah çoğul gebelik olur yeterki gorunsun bide diş gebelik olabilir diyor Çevremdekilerin çoğu o yüzden çok korkuyorum asiri stres yaptim geceleri kabuslar görüyorum bide çok agrim var bu normalmi
İnşallah canim çok sagolamin cnm bizde senden hayirli haberller aliriz insaAllah
Ozaman yarin bidaha kan veririm ben zaten doktorumuda degistirdim bakalim o ne diyecekagrilar normal diye biliorum ben uzulme umutsuzlaga kapilma o kan verdihinden 48 saat sonra tekrar kan ver normali gibi 2kati seklinde artmasi gerekiyo cogul durumda 3 kati 4 katida olabilior ama dis gebelikte duzenli artmaz duzensiz olarak artar
hadi hayirlisi cnm bizide haberdar etOzaman yarin bidaha kan veririm ben zaten doktorumuda degistirdim bakalim o ne diyecek
Edicem inaallah hayirli haberlerle dönerim canimhadi hayirlisi cnm bizide haberdar et
insallah cnmEdicem inaallah hayirli haberlerle dönerim canim
Teşekkür ederim canimmm çok sagollSevindim balim hayirli olsin