yaklaşık 5 haftalik hamileyim

yagmurali

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
22
12
8
34
Hanimlar dün ladin doğum doktoruna gittim bhcg 2507 ciktti vajinal ultrasonla vakti doktor kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi moralin çok bozuk ters giden birşeyler mi var sizinde böyle bisey oldumu yarin yine gidicem çok merak ediyorum.

Canım konunu cok yanlıs yere acmıssın dur etıletlıyımde ynetıcıler gelsın yerını degıstırsın burda kımse grmez Kazen Kazen Mune Mune

Hanimlar dün ladin doğum doktoruna gittim bhcg 2507 ciktti vajinal ultrasonla vakti doktor kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi moralin çok bozuk ters giden birşeyler mi var sizinde böyle bisey oldumu yarin yine gidicem çok merak ediyorum.
insallah yoktur cnm bekle bakalim

Canim yeni üye oldum oyuzden tam bilmiyorum bukadar becerebildim
neyse o onemli deil modaratörler hal eder onu...
sen bilgi ver bakalim iki gunde bir saglikli mi artio hcg n...birde vajinal ultrasonlami bakti?vajinalde gorunmedi yani oylemi ben genelde 3binden sonra gorunur diye biliorum

Canim yeni üye oldum oyuzden tam bilmiyorum bukadar becerebildim
cnm icini ferah tut bende 5 haftalik hamileyken gitim kese gorunmedi 2 gun sonra baska dr gitim vajinal ultrasyonla keseyi gordu suan 6+4 gunluk hamileyim kalp atisinida duyduk cok sukur sadece icini rahat tut

neyse o onemli deil modaratörler hal eder onu...
sen bilgi ver bakalim iki gunde bir saglikli mi artio hcg n...birde vajinal ultrasonlami bakti?vajinalde gorunmedi yani oylemi ben genelde 3binden sonra gorunur diye biliorum
Ben evde eczaneden test aldim sonuç pozitif cikinca doktora gittim doktorda kanda bakalim değerin 1500 veya üzeri olursa görünür dedi biraz daha az kicarsa seviyenin bakmamiza gerek yok kese görünmez dedi kan sonucumu bekledim cikti tekrar girdim doktor görünebilir seviyede kan değerin dedi vajinal ulturasonla vakti doktor rahim duvarin kalin dedi kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi yarin bekliyorum ama çok korkuyorum yine gorunmezse diye

Ben evde eczaneden test aldim sonuç pozitif cikinca doktora gittim doktorda kanda bakalim değerin 1500 veya üzeri olursa görünür dedi biraz daha az kicarsa seviyenin bakmamiza gerek yok kese görünmez dedi kan sonucumu bekledim cikti tekrar girdim doktor görünebilir seviyede kan değerin dedi vajinal ulturasonla vakti doktor rahim duvarin kalin dedi kese görünmüyor iki gün sonra tekrar gel dedi yarin bekliyorum ama çok korkuyorum yine gorunmezse diye
gorunur insalah cnm uzulme stres yapma belki cogul gebelikse hemen kese gorunmeyebilir diye biliorum ben ama 6imci haftadada kesesini yeni gorenler var

gorunur insalah cnm uzulme stres yapma belki cogul gebelikse hemen kese gorunmeyebilir diye biliorum ben ama 6imci haftadada kesesini yeni gorenler var[/
Ay inşallah çoğul gebelik olur yeterki gorunsun bide diş gebelik olabilir diyor Çevremdekilerin çoğu o yüzden çok korkuyorum asiri stres yaptim geceleri kabuslar görüyorum bide çok agrim var bu normalmi

agrilar normal diye biliorum ben uzulme umutsuzlaga kapilma o kan verdihinden 48 saat sonra tekrar kan ver normali gibi 2kati seklinde artmasi gerekiyo cogul durumda 3 kati 4 katida olabilior ama dis gebelikte duzenli artmaz duzensiz olarak artar

agrilar normal diye biliorum ben uzulme umutsuzlaga kapilma o kan verdihinden 48 saat sonra tekrar kan ver normali gibi 2kati seklinde artmasi gerekiyo cogul durumda 3 kati 4 katida olabilior ama dis gebelikte duzenli artmaz duzensiz olarak artar
Ozaman yarin bidaha kan veririm ben zaten doktorumuda degistirdim bakalim o ne diyecek

Kizlar kese göründü pazartesi gitigim doktor 5 haftalik kese görünmesi gerekirdi ama korkma diyen bugün başka doktorda bebek kesesi oluşmuş yaklaşık 4 hafta 5gunluk hamilesi on gün sonra gel tekrar dedi çok mutlu oldum bebek daha görünmez bu çok normal ama kesen oluşmuş simdi haftaya minigin oluşmuş mu ona bakicaz dedi

Back
X