Yaklaşık sekiz aydır ilişkide yaşadığım manipülasyon,şiddet ,hakaret, aldatılma..

• Konu Sahibi Konu Sahibi rusec
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

rusec

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
23
-40
1
Merhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.

Merhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.
Umarim tamamen kurtulursunuz, arabanizi geri getirmediyse çalınti arac ihbarinda bulunun ya da daha temizi polis sahitligide var anladigim kadariyla, arabami aldi geri vermiyor (bu yağma sucu oluşturuyordu diye hatirliyorum) diye savciliga sikayet edin.

Arabanizi istediginize dair kanitlariniz vardir sanirim (mesaj vs)
Ayrica poliste arabanizin geri gelmesi icin telefon etmis dogru mu anladm?

Herif seni tokat manyağı yapmış inadına devam demişsin. Artık aklını başına topla. Sıfırdan başla. Arkana bakma sakın. Öldürmediğine dua et.
O kadar güzel kandırıyordu ki anlatamam size iyiyken o kadar iyi davranıyor yalvarıyor ağlıyor sıfırdan başlayalım her şeye diyordu bir de hiç nefes aldırmıyordu durup mantıklı düşüneyim ayrılmamı izin vermiyordu keşke diyorum daha önceden polise gidebilseydim ama cesaret edemiyordum olaylar büyümesin diye o da zaten büyük ihtimalle şok oldu polisleri görünce ama yine de şikayet etmedim darp rapor aldığımı da bilmiyor uzaklaştırma da almadım ama şu an bir haftadır ben ne yaşadım şu sekiz ay neden bunlara izin verdim diye ilk tokat yediğimde ve eski kız arkadaşını öğrendiğimde bitirmem gerekiyorken neden bu kadar ay dayandım eğer o son kızla yazışmasında görmeseydim ki onda bile yalan söylemeye çalıştı her şey ortadayken bir de üstüne yine ben dayak yedim ve böylelikle polise gitme cesareti gösterebildim kaçıp gerçekten psikolojik açıdan çok kötü durumdayım şu an

Yazacak çok şey varda benim artık size anlatacak gücüm yok Daha ilk tokatta adamı şutlamak gerekirken manipüle manipüle diye diye tokat manyağı yapmış adam sizi Çok üzgün ve kızgınım genç kızlarımızın gurursuz yaşamaya aşk demelerine , kendi katillerine olan bağımlılıklarına. offf 8 ay şiddet hakaret ve adam aldatıyor diye ayrılmak......

Senin adına çok üzgünüm. Ama yediğin tokattan sonra değil de eski kız arkadaşıyla görüştüğü için ayrılmak istediğin kısımdan sonrasını okumadım....
O tokat’ta da ayrılmaya çalıştım ama ilk manipülasyonu orada başladı zaten onun sonrası da eski kız arkadaşını öğrendim resmen büyülenmiş gibiydim normalde ben en küçük şeyi de arkami dönüp gidebilen bir insanken sekiz ay boyunca bunlara nasıl katlandım ben de bilmiyorum

Umarim tamamen kurtulursunuz, arabanizi geri getirmediyse çalınti arac ihbarinda bulunun ya da daha temizi polis sahitligide var anladigim kadariyla, arabami aldi geri vermiyor (bu yağma sucu oluşturuyordu diye hatirliyorum) diye savciliga sikayet edin.

Arabanizi istediginize dair kanitlariniz vardir sanirim (mesaj vs)
Ayrica poliste arabanizin geri gelmesi icin telefon etmis dogru mu anladm?
Arabamı almamıştı anahtarımı almıştım arabayla gitmeyeyim diye bir de telefonumu aldı zaten polislerle yarım saat boyunca konuştular ne konuştular bilmiyorum ama sanırım bayağı etkili olmuş artık peşimi bıraktı o günden sonra

O tokat’ta da ayrılmaya çalıştım ama ilk manipülasyonu orada başladı zaten onun sonrası da eski kız arkadaşını öğrendim resmen büyülenmiş gibiydim normalde ben en küçük şeyi de arkami dönüp gidebilen bir insanken sekiz ay boyunca bunlara nasıl katlandım ben de bilmiyorum
Onu bunu bırak da engelledin mi her yerden, numaranı değiştirdin mi?

Özür dilerim belli ki psikolojiniz iyi değil ama millet evli çocuklu ve işsiz olduğu halde en ufak bi darp olayında haklı olarak boşanırken siz neden aylarca bu şiddetin devam etmesine izin verdiniz?
Çok haklısınız ben de önceden hep şöyle düşünürdüm şiddet uygulayan kadınlar nasıl hala devam ediyorlar ama kendi başıma gelince çok iyi anladım . Sanki iki kişiyle birlikteydim yani iken çok iyi bir ilişkimiz olan çok iyi davranan ama azıcık sinirlendiğinde farklı bir karaktere bürünen biriydi bir de tartışma sonrası hemen gelip sarılıp özür dileyen yalvaran biriydi ben hangisine inanacağını şaşırıyordum aptal gibi bir şey olmuştum resmen ve eski kız arkadaşlarına da şiddet uyguladığını sonradan öğrendim aslında sorun bende değil onun karakterineymiş

Onu bunu bırak da engelledin mi her yerden, numaranı değiştirdin mi?
Evet her yerden engelledim o da beni engellemiş zaten o benim peşimde koşmayınca yalvarmayınca zaten sorun yok ben ona zaten dönmüyordum ama engellese bile kapıma gelip ziline basıp zorla kapıyı açtıryordu bana bir de 1,5 ay boyunca da benden gizli konumdan takip ediyormuş beni onu da tesadüfi öğrendim

Evet sende sorun var. Bu ülkenin kadınları cidden tuhaf. Hatta mesajda atarsın çadır kalmış diye yakında, 😂
Bende de sorun var zaten yok demiyorum bu kadar zaman bunlara izin vermem zaten normal bir durum değil. Ama ben onu hiçbir zaman aramadım ayrıldıktan sonra hep o peşimden geldiği için bir şekilde devam etti çadırı da çok gerekiyorsa arkadaşı arasın gelip alsın yoksa bir ay sonra da almazsa çöpe atarım yapacak bir şey yok

Çok haklısınız ben de önceden hep şöyle düşünürdüm şiddet uygulayan kadınlar nasıl hala devam ediyorlar ama kendi başıma gelince çok iyi anladım . Sanki iki kişiyle birlikteydim yani iken çok iyi bir ilişkimiz olan çok iyi davranan ama azıcık sinirlendiğinde farklı bir karaktere bürünen biriydi bir de tartışma sonrası hemen gelip sarılıp özür dileyen yalvaran biriydi ben hangisine inanacağını şaşırıyordum aptal gibi bir şey olmuştum resmen ve eski kız arkadaşlarına da şiddet uyguladığını sonradan öğrendim aslında sorun bende değil onun karakterineymiş
İyiyken çok iyi dediniz ya beni geçmişe götürdünüz. Eski erkek arkadaşımla iyiyken mükemmeldik. En çok biz güler en çok biz eğlenirdik. Ama çok toksik bi ilişkimiz vardı. Aşırı kıskançtı erkek arkadaşlarıma laf ederdi vs. Kendisinin de kız arkadaşları yoktu aldatma falan da olmadı çok şükür. ilk aşkımdı ve herkes böyle herhalde diye düşünürdüm. Sonra bi an durdum ve bi ömür böyle geçer mi ya dedim. Ayrıldım. Ama nasıl aşığım ölüyorum. Her gün ağlıyorum falan. Ona rağmen barışmadım. Pişman değilim. Üstelik o zamanlar daha 20 lerin başındaydım. Bunu anlatma sebebim yazdıklarınızdan hala manüpile olmaya müsait görünmeniz. Aradan yıllar geçti bana yine ulaştı ve eskiden yaptıkları için çok pişman olduğunu falan söyledi beni kaybettiği için çok üzgünmüş bilmem ne. Asla inanmadım çünkü insanların değişeceğini düşünmüyorum. Size kızdım çünkü kendinizi çok fazla kullandırmışsınız. Ama lütfen bu saatten sonra kendinize gelin ve bu adamdan tamamen kurtulun.

Manipülasyon kelimesi olmasa cümle kuramayacaksınız. Manipüle aşağı manipüle yukarı. Kusucam şu kelimeden artık. Birine inanmak isteyen insanların bahanesi haline geldi şu kelime.
evet biraz fazla manipülasyon kelimesini kullanmışım fark etmeden hızlı hızlı içimdekileri anlatayım diye kusura bakmayın.inanmak istemekten ziyade karşınızda profesyonel bir insan olunca ve kadınları hangi boşluklarından kandırabileceğini çok iyi bilen biri olunca mantığınız devre dışı kalıyor

Back
X