Merhaba yaklaşık sekiz aylık bir ilişkim var aslında üç sene öncesi aynı iş yerinde çalışmıştık orada sadece merhaba merhabamız vardı daha sonra Instagram‘dan beni ekleyerek bir ilişkimiz başladı başlarda her şey çok güzeldi çiçekler hediyeler güzel sözler ilgili rüya gibiydi ta ki bir ayın sonunda ilk tokatımı yiyene kadar.. Üstüne iş yerinden eski kız arkadaşıyla iletişimini hala gizli gizli devam ettirdiğini ve peşinden koştuğunu öğrenene kadar.. Daha sonra hersey kabusa döndü eski kız arkadaşıyla iletişimini öğrendikten sonra ayrılmak istedim sonra yalvarmalarla kapıma gelmelerle manipülasyonlarla beni kandırdı sonra güvenimi kazanmak için aylarca uğraştı ama bu süreçte ben onu artık güvenmediğim için sürekli ayrılmaya çalışıyordum ama her seferinde beni manipüle edip ikna ediyordu.Üstüne bir de şiddet görmeye başladım şiddetin her seferinde dozu artıyordu.Beni bütün arkadaşlarımdan,sosyal aktivitelerimden uzaklaştırdı.Hayatımda erkek sinek bile bırakmadı.Sekiz ay boyunca da sürekli ben ayrılmaya çalıştıkça o daha çok manipüle ediyordu bir gün bile ayrı bırakmıyordu beni düşünecek fırsatım bile olmuyordu.Ayrılmaya kalktığımda şiddet uyguluyordu.En son artık Allah’a yalvarmaya başladım Allah’ım bir işaret gönder bitireyim diye dua ederken Allah bir gün karşıma Instagram‘da bir kız arattığını gösterdi.Sonra onun ilkokul arkadaşı olduğunu muhabbet arasında geçtiği için merak edip baktığını söyledi ama benim içime şüphe düştü kıza mesaj attım kız başta tanımadı sonra evet aynı okuldaydık dedi ama bana istek gönderdi sonra da geri çekti dedi.Benim ilkokul arkadaşlarım hepsini silip erkek sinek bile bırakmayan insan benim arkamdan arayışlara geçmişti daha sonra bu yüzden ondan ayrıldım sonra tekrar beni manipüle etti tam yine beni kandıracakken bu sefer de yine Instagram‘dan bir kıza mesajlaştığını yakaladım bu sefer inkar edemedi hiçbir şeyi.Tartıştık ve bana yine şiddet uygullayınca ben kaçıp polise gittim şikayetçi olmadım ama darp raporu aldım bu sırada ben kaçmayayım diye telefonumu ve arabanın anahtarını almıştı polisler benimle eve gelip onu telefondan aradılar ve telefonumu,anahtarımı birakmasini istediler eve geldiğimde telefonum evdeydi ama arabamın anahtarı yoktu. Tekrar polisler aradı geldi yukarıya birkaç eşyası vardı onları aldı sonra bana orada polislerin yanında bağırmaya çalışırken polisler araya girdi ve böylelikle de gitti.Normalde bana ulaşmak için gizliden arayan evime gelen insan beni de engelledi bir haftadır hiç ses seda yok ama işin kötü yanı arabamda arkadaşının pahalı bir çadırı kalmış.Onu da adım kadar eminim bilerek bıraktı. Ben bu bir haftalık süreçte bayağı psikolojik bunalima girdim bu zamana kadar neden bu kadar şeye izin verdiğim için ve aptal yerine konduğum için kendimi hep kızıyorum.Ne kadar manipüle edildiğimi şu an uzaktan izleyip aptallığıma üzülüyorum.Onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım,ev sahibim evden çıkartacaktı kavgalardan dolayı.Özsaygımı kaybettim.Hayatımda ilk kez bir erkekten defalarca dayak yedim.Kendimi suçladım bende mi sorun var diye ama eski kız arkadaşlarına da şiddet uygulayan biriymiş bunu da sonradan öğrendim karakteri böyleymiş.Onları da böyle manipüle edip aldatmış.Şu an bu kadar aptal olduğum için o kadar üzülüyorum ki psikolojim çok kötü.