Saç Rengi ve Saç Boyama Yakmadan açmak için OLAPLEX miii ???

nesesila

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
53
15
8
32
Merhaba kızlar. Son 3-4 aydır duyduğum bu ürünü bir süredir araştırıyorum. Açıcı yüzünden saçları komple yanmış ve hayalindeki platin saçlara hiç ulaşamamış biri olarak bu ürünü duyduğumda çok heycanlanmıştım. Sonra biraz araştırmak istedim. Ve de birilerinin kullanıp sonuç almasını bekledim. Olaplexi hiç duymamış olanlar olabilir, o nedenle önce açıklayayım.
Olaplex, Amerikan yapımı bir saç bakım ürünü. üç şişelik set halinde bir ürün bu. Şişeler no-1 no-2 no-3 olarak adlandırılmış. 1 ve 2 nin profesyonel kullanım için uygun olduğu ve no-3 ün ise evde uygulamak için uygun olduğu söylenmişti. Ama üçünü de evde uygulayanlar var ve neden profesyonellik gerektiğini söylemişler hiç anlamadım. Olaplex saçta kopan bağları onararak saçı güçlendiren ve onaran bir bakım ürünü yani. Buraya kadar daha önce duyduğumuz ürünlere benziyor değil mi ? İşte benim ilgimi çeken asıl bundan sonrası. Olaplex saç açma işleminde de uygulanan bi ürün. Açıcının içerisine uygulama kurallarına göre ve belirli ölçülerde olaplex koyuluyor. Olaplex saçın açılma süresini baya bi uzatıyor. (Sanırım volmü düşürüyor). Bu şekilde olaplex ile açılan saçlar en az yıpranmayla açılmış oluyor. Yani saçlar açılırken normalde olduğundan daha az yıpranıyor. Artık neredeyse her kuaförde yapılıyor bu uygulama, tabi müşterinin isteğina bağlı. Çünkü olaplex kullanılırsa fiyat epey bi artıyor. Hiç yıpranmicak şeklinde anlayanlar var her yerde ve lastik gibi sünen saçları hem açtırıp hemde eskisinden daha iyi olmasını bekleyenler var. Bu biraz ütopik bir hayal malesef ki.. Çok iyi bir ürün olabilir ama o şekilde bi mucize beklemek de saçma olur. Bir de şuna açıklık getireyim, olaplex bir saç açıcı yada boya değildir. Sadece bir bakım ürünü ve açıcıya katılıp da kullanılabilen bir bakım ürünü yani. Şimdi bi sitede yayınlanan olaplex tanıtımını yazıyorum buraya ;

Olaplex yurt dışında çıkmış, saç rengi açmaya yönelik geliştirilen bir madde. Olaplex ne işe yarar derseniz saç renginin açılması sırasında bildiğiniz gibi saç kırılır hatta kopar. İşte Oraplex bu kırılma ve kopmaları önleyerek saç rengini açan bir madde. Olaplex’in yararları sadece kırılma ve kopmayı önlemekle sınırlı kalmayıp aynı zamanda onarma işlemi de yapıyor olması.
Olaplex’in 3 farklı numarada ürünü bulunuyor. Bunlarda 1-2 nolu ürünler profesyonel uygulama gerektirirken 3 numaralı ürünü ise evde uygulanabilir bir ürün ve Oraplex 3’ün fiyatı 120-150 TL arasında değişebiliyor.

Açıklamayı yaptım kızlar. Umarım sabırla okursunuz.
Gel gelelim bu ürün mucize mi ? Artık neredeyse her kuaförde uygulanıyor. Hiç işlem görmemiş doğal saçlarım olsaydı denemeye değer bulabilirdim ama şu anda denemem kel kalmama sebebiyet de verebilir :) o nedenle kendi saçlarımda deneyemedim. Kullanıcı yorumları ise, aynen benim tahminim gibi. Yıpranmayı en aza indiriyor fakat zaten yıpranmış ve yanmış olan saçlar için sonuç değişmiyor malesef. Belki bi tık daha iyi durumda olabilir tabi orasını bilemem ama yanmış saçlar olaplexle de açılsa, yanarak kopuyor.
Fakat saçlarınız açıcıyla çok işlem görmemiş çok da yıpranmamışsa ve saçlarınızın rengini yanmadan açtırmak istiyorsanız olaplex doğru tercih olabilir. En az yıpranmayla saçlarınızı açtırmış olabilirsiniz yani. Tabiki bu da kesin değil her saç tipi farklıdır ve farklı sonuçlar verebilir.
Velhasıl kelam, ben kendi adıma bir kez daha hayallerimin yıkıldığını hissettim malesef :) benim platin saç hayalim böylece bir başka bahara kaldı :)
Umarım olaplex hakkında bilgilenmek isteyenlere biraz olsun faydam dokunmuştur. Sevgiler...

sacima 2 kez oriyelle rofle yaptirmistim .3.gidisimde tamamen platin yaptirmak istedim kuaforum sacimin onceki islemden yandigini tekrar acarsak kopacagini soyledi,islakken lastik gibi uzuyordu gercekten cunku rofle sonrasi bende evde acicilar kullanmistim .Neyse olaplex le acalim kopma yapmaz diyerek iki kati fiyat soyledi 400.330 a anlastik.orielle aciciyi hazirladi neredeyse 10ml kadar azicik olaplex ekledi aciciya ve sacimi acti kopma yasamadik ama yine islak oldugunda lastik gibi saclarim yani belki kopma olmadi ama eski halinide duzeltmedi , vede 160 a yapacagi saci kullandigi miktara gore bana fazla fiyat sundugunu gordum ama is isten gecti :)

Denemiş oldun en azından tecrube diyelim canım :)

Ankara Çankayada Miador kuaför de Ombre yaptırdım.Bence yapan kişiye de bağlı olabilir .Gayet güzel bir değişim oldu ve yıpranmış saçlarımı değiştirdi.Olaplex ile işlem yaptı.Ben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…