- 23 Ağustos 2012
- 51.188
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.259
- 898
Bence tehdit ve barışma istekleri ise yaramayinca bir de boşanmayı istiyor gibi görüneyim demiş. Çocuğu da istemiş ki sizin gardiniz düşsün. Aldattığını kanıtladı iseniz zaten alırsıniz ne isterseniz. Çocuğunuzu zaten size verirler. Terbiyesizlik yapıyo eşiniz.
Rezilliğin daniskası hemde azöncede mesaj yazmış (zor günler yaşıyorum sebebi sensin zor günler geçecek)diye düşünüyorum ve anlayamıyorum!10 yaşındaki çocuk ne olacak 18 yaşında kızı var 23 yaşındaki kızla oldu kendi 40 yaşındaGerçekten şaşkınım bu kadar zeytinyağı olunmaz durumunuza da üzüldüm
Allah ıslah etsin bu erkekleri
Adamın 10yaşında çocuğu var 19 yaşındaki kızla olması rezalet
Ne diyeyim konu sahibesi üzülmemeye çalışın
Hala sevgililer miymiş hiç utanmıyolar mı rezil olmalılarRezilliğin daniskası hemde azöncede mesaj yazmış (zor günler yaşıyorum sebebi sensin zor günler geçecek)diye düşünüyorum ve anlayamıyorum!10 yaşındaki çocuk ne olacak 18 yaşında kızı var 23 yaşındaki kızla oldu kendi 40 yaşında
Hayır şuan sevgili değiller eşim evine geri dönmek istiyor ve ben kabul etmediğim için bu şekilde konuşuyorHala sevgililer miymiş hiç utanmıyolar mı rezil olmalılar
Kız ne yapıyomuş pislik şeyHayır şuan sevgili değiller eşim evine geri dönmek istiyor ve ben kabul etmediğim için bu şekilde konuşuyor
Nişanlılık devam sözde burdan gitmiş diye duydum ama nişanlı olduğuna eminim.Kız ne yapıyomuş pislik şey
Oglunuza garson kızmi bakicakmis sorsaydiniz yaÖncellikle hepinizin kandili mübarek olsun.Beni hatırlayanlar vardır ..Eşim beni 23 yaşındaki yanımızda çalışan garson bir kızla aldattığı için ayrılmıştık.Malesef henüz boşanma gerçekleşmedi.Bu arada yaptıkları yetmiyor gibi boşanmamak için bir sürü tehtidler etti.Sakin kalmaya çalışıp kendi hayatımda bir mücadele başlattıp.Bu arada tehdit mesaj ları ekran görüntüsü alıp avukat ağbime de atmayı ihmal etmedim.Onun haberi yok.Dün Eşim olacak kişi ile görüştük bu konu ile ilgili benimle konuşmak istediğini söyledi.Veee tamam boşanmayı kabul ediyorum en kısa zamanda bitsin ne istersen vercem dedi seni üzmeye hakkım yok istediğin gibi olsun zaten ben evlilik yaşayacak bir insan değildim dedi.(19 yıllık evliyiz)Yani anlayacağınız güveni yerine gelmiş gardı yüksek çok güzel burda da sıkıntı yok .Bugün ağbime demiş ki bütün bunlar oğlumuz velayeti karşılığında.Alamaz ben çirkinleşmek istemiyorum herşey olsun bitsin temiz olsun istiyorum.Bu adam benim hayatımı maf etti hala daha ne yaparım da üzerim diye mi uğraşıyor .Neden diyorum Allah ım neden ? Ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum?Düşünüyorum ve artık gardım düştü Canım yanıyor sanki bunu da duyunca benim içim kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?