Yaktı yine canımı

seatlle

Gökkuşağı için, yağmura katlanmak zorundasın
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2017
709
1.206
113
Öncellikle hepinizin kandili mübarek olsun.Beni hatırlayanlar vardır ..Eşim beni 23 yaşındaki yanımızda çalışan garson bir kızla aldattığı için ayrılmıştık.Malesef henüz boşanma gerçekleşmedi.Bu arada yaptıkları yetmiyor gibi boşanmamak için bir sürü tehtidler etti.Sakin kalmaya çalışıp kendi hayatımda bir mücadele başlattıp.Bu arada tehdit mesaj ları ekran görüntüsü alıp avukat ağbime de atmayı ihmal etmedim.Onun haberi yok.Dün Eşim olacak kişi ile görüştük bu konu ile ilgili benimle konuşmak istediğini söyledi.Veee tamam boşanmayı kabul ediyorum en kısa zamanda bitsin ne istersen vercem dedi seni üzmeye hakkım yok istediğin gibi olsun zaten ben evlilik yaşayacak bir insan değildim dedi.(19 yıllık evliyiz)Yani anlayacağınız güveni yerine gelmiş gardı yüksek çok güzel burda da sıkıntı yok .Bugün ağbime demiş ki bütün bunlar oğlumuz velayeti karşılığında.Alamaz ben çirkinleşmek istemiyorum herşey olsun bitsin temiz olsun istiyorum.Bu adam benim hayatımı maf etti hala daha ne yaparım da üzerim diye mi uğraşıyor .Neden diyorum Allah ım neden ? Ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum?Düşünüyorum ve artık gardım düştü Canım yanıyor sanki bunu da duyunca benim içim kanadı

Oğlunuz kaç yaşında?
7 yaşından büyükse kendisine soruyorlar kiminle yaşamak istersin diye
Aldattığını ispatlayabiliyorsan geri adım atma
Tehditde var
Bırak çekişmeli olsun dava
Nasıl olsa sen kazanacaksın ne kadar sürerse sürsün

Zeytinyağ misali üste çıkmaya çalışıyor.

Sen, ben , o birşey yapmadık.Çok güvendik, çok sevdik.Onun için bu kadar acı.

Sadece koca diye baksaydın, hayatını, hayallerini bu kadar ona bağlamasaydın canın bu kadar acımıyacaktı.

Boynu altında kalsın.Dök rezilliklerini alamaz çocuğunu falan.

Bence tehdit ve barışma istekleri ise yaramayinca bir de boşanmayı istiyor gibi görüneyim demiş. Çocuğu da istemiş ki sizin gardiniz düşsün. Aldattığını kanıtladı iseniz zaten alırsıniz ne isterseniz. Çocuğunuzu zaten size verirler. Terbiyesizlik yapıyo eşiniz.

Oğlunuz kaç yaşında?
7 yaşından büyükse kendisine soruyorlar kiminle yaşamak istersin diye
Aldattığını ispatlayabiliyorsan geri adım atma
Tehditde var
Bırak çekişmeli olsun dava
Nasıl olsa sen kazanacaksın ne kadar sürerse sürsün
Bilmiyorum inanın çok yıprandım.Ilımlı olmak daha makul geliyordu bitsin diye düşündüğüm için ama o böyle davranırsa herşeyi ispat edip çirkinleşmek zorunda kalabilirim.Ve bu şuan kaldırabileceğim bir durum gibi gelmiyor tükendim sanki

Bilmiyorum inanın çok yıprandım.Ilımlı olmak daha makul geliyordu bitsin diye düşündüğüm için ama o böyle davranırsa herşeyi ispat edip çirkinleşmek zorunda kalabilirim.Ve bu şuan kaldırabileceğim bir durum gibi gelmiyor tükendim sanki
Daha güçlü olmalısın
Sana onca hasar verip sıfır hasarla ayrılmasına hayatına devam etmesine izinmi vereceksin
Yaptıklarını yanlarına bırakmayın şu adamların
Çirkinliğimi kalmış
Adam evlat üzerinden pazarlık yapıyor
Silkelen ve elinden geleni ardına koyma

Edit ; 18 yaşındaki genç kız kendi kararını verir zaten
Korkacak birşeyin yok

Daha güçlü olmalısın
Sana onca hasar verip sıfır hasarla ayrılmasına hayatına devam etmesine izinmi vereceksin
Yaptıklarını yanlarına bırakmayın şu adamların
Çirkinliğimi kalmış
Adam evlat üzerinden pazarlık yapıyor
Silkelen ve elinden geleni ardına koyma
Umurumda bile değil artık onun hayatı benim hayatımı altüst etti Allah yanına bırakır mı?Sanki huzur mu bulacak kimsenin can acısı üzerine mutluluk olmaz 37 yaşına girdim hayatta gördüğüm bu o karakterini kaybetmiş ve ona sadece acıyorum

Umurumda bile değil artık onun hayatı benim hayatımı altüst etti Allah yanına bırakır mı?Sanki huzur mu bulacak kimsenin can acısı üzerine mutluluk olmaz 37 yaşına girdim hayatta gördüğüm bu o karakterini kaybetmiş ve ona sadece acıyorum
Tabiki haklısın ama ilerde gayet iyi devam ettiğini gördüğünde canın yanacak
Ayrıca alacağın tazminat yeni bir hayat kurmanda yardımcı olur bu senin hakkın
İhtiyacın yoksada evladının geleceği için kullanırsın

Durum biraz sıkıntılı . Üstte bir üye daha yazmış ,çocuğun kiminle yaşamak istediği önemli . Umarım sorunsuz alırsın ..ayrıca anlaşmalı bosanicam kurtulucam diye de haklarından vazgeçme .on dokuz senenin bir bedeli olmalı
Yok zaten haklarımı sonuna kadar istiyorum ama çocuklarımla birlikte

Tabiki haklısın ama ilerde gayet iyi devam ettiğini gördüğünde canın yanacak
Ayrıca alacağın tazminat yeni bir hayat kurmanda yardımcı olur bu senin hakkın
İhtiyacın yoksada evladının geleceği için kullanırsın
Haklarımı istiyorum zaten sonuçta birlikte başardık herşeyi ona öyle bir pay bırakacak kadar aklımı kaybetmedim ama çocuklarımla istiyorum

Haklarımı istiyorum zaten sonuçta birlikte başardık herşeyi ona öyle bir pay bırakacak kadar aklımı kaybetmedim ama çocuklarımla istiyorum
İşte bunun için güçlü durmalısın
Çekişmelide istediğin gibi sonuçlanır
Tehditlerine boyun eğme
Çocuklar bavalarının yaptığını biliyorsa zaten mahkemede sende kalmak istediklerini söylerler

Anlaşmalı boşanırsanız velayet için dava falan açabilir tekrar. Kızınız var diye oğlunuzu belki verebilir mahkeme. Ancak vermesi için yeterli şartları var mı düzenli bi hayatı var mı? Hepsine bakılır. Bi arkadaş boşanırken bi an önce kurtulim diye aldatmayı galan mahkemeye yansıtmadan anlaşmalı boşandı sonra adam çocukları almaya çalıştı. Bunları avukatınızla iyice görüşün

Öncellikle hepinizin kandili mübarek olsun.Beni hatırlayanlar vardır ..Eşim beni 23 yaşındaki yanımızda çalışan garson bir kızla aldattığı için ayrılmıştık.Malesef henüz boşanma gerçekleşmedi.Bu arada yaptıkları yetmiyor gibi boşanmamak için bir sürü tehtidler etti.Sakin kalmaya çalışıp kendi hayatımda bir mücadele başlattıp.Bu arada tehdit mesaj ları ekran görüntüsü alıp avukat ağbime de atmayı ihmal etmedim.Onun haberi yok.Dün Eşim olacak kişi ile görüştük bu konu ile ilgili benimle konuşmak istediğini söyledi.Veee tamam boşanmayı kabul ediyorum en kısa zamanda bitsin ne istersen vercem dedi seni üzmeye hakkım yok istediğin gibi olsun zaten ben evlilik yaşayacak bir insan değildim dedi.(19 yıllık evliyiz)Yani anlayacağınız güveni yerine gelmiş gardı yüksek çok güzel burda da sıkıntı yok .Bugün ağbime demiş ki bütün bunlar oğlumuz velayeti karşılığında.Alamaz ben çirkinleşmek istemiyorum herşey olsun bitsin temiz olsun istiyorum.Bu adam benim hayatımı maf etti hala daha ne yaparım da üzerim diye mi uğraşıyor .Neden diyorum Allah ım neden ? Ben kime ne yaptım da bunları yaşıyorum?Düşünüyorum ve artık gardım düştü Canım yanıyor sanki bunu da duyunca benim içim kanadı
Bir ablam da 13 sene sabretti. Herşeye sabretti 2 tane de çocuğu var. En son büyük bir şirket sahibi adamın karısıyla eşinin onu aldattığını öğrendi ,sizi rezil ederim diye tehdit ederek evi üzerine aldı. Tazminat da aldı , iş açtı o tazminatla ve şimdi çok mutlular. Üzülmeyin hayatta ağlamak da var sonunda gülmek de. Alırsınız oğlunuzu da bir şey yapamaz. Ne alabilirseniz alın, çekişmeli olsun. Evladınızı da vermeyin.

Bir ablam da 13 sene sabretti. Herşeye sabretti 2 tane de çocuğu var. En son büyük bir şirket sahibi adamın karısıyla eşinin onu aldattığını öğrendi ,sizi rezil ederim diye tehdit ederek evi üzerine aldı. Tazminat da aldı , iş açtı o tazminatla ve şimdi çok mutlular. Üzülmeyin hayatta ağlamak da var sonunda gülmek de. Alırsınız oğlunuzu da bir şey yapamaz. Ne alabilirseniz alın, çekişmeli olsun. Evladınızı da vermeyin.
İnşallah benim de sonum ablanız gibi hayırlı olur gerçekten çok umutsuzluk sardı içimi..oğlumu alması için ancak beni öldürmesi lazım asla vermem çünkü benim bütün dünyam çocuklarım

Back
X